Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.260
Cevap
36
Favori
336.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet kullanici arkadaslar 1.95 ile kameradaki tum sorunlarin gittigini soyluyor. :) bakin demissiniz ama bir sey goremedim ben hocam tam olarak ne tarafa bakayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BforzaJçArşıK kullanıcısına yanıt
    Atmamışım hocam şimdi koydum linki
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Evet bunları biliyorum, benim Vatan'da incelediğim x Compact'tada herhangi bir sorun yoktu. Arkadaşta görünüyor olması canımı sıktı daha fazla örnek ile daha fazla kullanıcıyı biraz daha beklemek lazım.

Edit: Ve arkadaşın attığına pc'den baktığımda baya bir gördüm, onun dışında imaj kalitesi de baya kötü geldi. Allah Allah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BforzaJçArşıK -- 13 Ekim 2016; 1:15:27 >
  • BforzaJçArşıK kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum
  • Arkadaş dediğiniz ben miyim acaba? :) balkondan sabitleyip cekemedim.Bugün sabitleyip zamanlayıcıyla çekeyim.kenarlardan ziyade renkler çok gerçekçi benimde dikkatimi o çekti.ne görüyorsam onun fotosunu çekiyor.

Manuel 23 mp ve 20 mp de iso 50, kalan herşey otomatik mi olsun.Odak noktası falan? Pek fotoğraf teknolojisiyle aram olmadıgından soruyorum.

• Süper oto. 23 mp 4.3

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 13 Ekim 2016; 10:19:56 >

• Manuel 23 mp 4.3 -iso 50. Wb- bulutlu
    Balkonda telefonu koyup önü açık.bi yer olmadıgından alt kısmı sabitleyip denklaşör tusuyla odaklayıp çektim.

Bu arada iyice bakıp programlara bt konum nfc falan kapatınca şarj topladı gibi kendini.dün koyduğum fotoda 94 tü bugün 42 de youtube da 1 saat şarkı dinledim.foto falan çekiyorum.ama aktif.olarak whatsapp flan z2. Yi kullanıyorum.yoksa çoktan biterdi.demek istedigim geçen yaZdgım.şarj kendiliinden cok cabuk gidiyor cümlesi benim hatalarımdan dolayıymış

Ftoolar 10 mb üzeri oldugundan direk koyamadım.foruma. 10 küsürler zaten

Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 13 Ekim 2016; 10:29:56 >

• Manuel 23 iso 50 - odak manzarada
    Sony Xperia XZ Premium

Şu ayarlarda yani
    Sony Xperia XZ Premium

• S_ui_CasT kullanıcısına yanıt
    slord236 S kullanıcısına yanıt
    Çekimler için teşekkürler, fakat z5'deki bulanıklık sorunu ne yazık ki devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BforzaJçArşıK -- 13 Ekim 2016; 12:15:25 >
  • CES deki modelle kaldı umutlar beklendiği gibi olmamış bence.

• Efsane
    Bu mesaja eklenen görseller:

Sony Xperia XZ Premium

• Aynen kenarda bulanıklık nasılda çeksem neyde ceksem oluyor.tam her yer net değil.daha baska fotolarda da bi denerim

• Bide şöyle bi sıkıntım var.harici hoparlörü z2 ile bluetooth ile bulabilirken xz bulmuyor.kulaklıkta aynı şekilde.

Z2 de eşleşmeyi kaldırınca oda bulmuyor.hayır bunları bluetooth ile görmek içim özel b işlemmi yapmak lazım.z2 bilere gördü eşleşimce hep görüyor. Kaldırınca görmuyor. Xz ise saçma sapan şeyleri görüğ bunları görmüyor.Bi sebebi var mı sizce?

Kulaklıgı Nfc ile eşleyip daha sonra nfc yi kapatıp bt ile arayınca bulup eşleşiyor ama harici bt hoparlörü hiç bi şekilde eşleyemiyorum nfc de yok onda.aux kabloyla baglıcaz artk :)

----

Tamamdır eşleşebildim.onda da sorun yokmuş hoparlörde cihazın bt si.için minik tuşa.basılı tutmak lazımmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 13 Ekim 2016; 14:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major König

Efsane

Sony Xperia XZ Premium

SONY logolu ilk seri ve ilk sony telefonum. Sony-Ericson Arc S beklerken bu çıkmıştı ve beyaz rengini almıştım , tam bir tasarım harikasıydı yaa...
    O dönemde dahili 32gb ve 12mp kamera ile gelmişti , üstelik piyasaya çıkan ilk HD ekranlı cihazdı. Hey gidi günler heyyy...
    Şimdi XZ bekler olduk...

• Böyle bir güncellleme geldi.ne işe yaradı bilmiom.:):):): sisttem güncellemesi olunca değişklik olur herhlde

Sony Xperia XZ Premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 13 Ekim 2016; 14:27:12 >
  • khankam K kullanıcısına yanıt
    Hocam siz şimdi bu saatten telefonu şarjdan nezaman çıkardım anlayabiiliyor musunuz? Eksiden oldgu gibiii saat dk olarak :)

Sony Xperia XZ Premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 13 Ekim 2016; 14:30:43 >
    dk olarak değil de sabah 9da çekmiş gibi görünüyorsunuz

Teşekkürler hocam bu şekilde de fark etmemiş yanlarda bulanıklık Z5tekinden de fazla z5te Son güncellemeyle özellikle sol tarafta bulanıklık kalmadı neredeyse. Umarım güncellemeyle hallederler hayret yani böyle bi sorunu nasıl fark edemezler. Ya da sorun bi kısmında da olabilir GSMarena çekimleri çok temiz duruyor mesela
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ya ben neden bir şey göremiyorum bulanıklık yok gibi

• Fotoların sol tarafında genelde bulanık cıkıyor.sağ gene daha iyi gibi.hani tüm ekran odaklanmamıs gibi.accaba odak ayarından veya ölçüm merkezinden kaynaklı bir durum mu? daha az detayı olan fotolarda denerim yere koyup zamanlayıcıyla

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.