Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mohawknife

Ben cihazımı Samsung'taki kampanyaya istinaden 1.300 TL saydırıp, farkını vererek Samsung S9 plus aldım beyler. Z1, Z3 ve XZ deneyiminden sonra biraz Samsung kullanalım. Bu arada kullandıklarım içinde en iyi XZ'ydi, hiç servise gitmedi.
    Saygılar,
    Galaxy S ve Note serisi iyidir hocam hayırlı olsun Xperia serisini aramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 22 Mayıs 2018; 10:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Telefonu formatladim öyle gönderdim taktığımı, play hesabi actigimi anlarlar mı. 1 gün falan kullandım cihazı. Aşırı ısınmadan kamerası kapanıyordu bunu arızaymış gibi gösterdim. Ama bence işlemci kaynaklı, iade ihtimali nedir hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xperia XZ kullaniyorum telefonu gecen sene aldik ilk aldigimda guncelledim 6.0.1 indirdi daha da guncelleme gelmedi sonynin sitesinde oreonun geldigini soyluyor lakin telefon hala en guncel surumu kullandigimi soyluyor hicbiyerde bu sorunla ilgili bir cozum bulamadim yardimci olabilecek biri var mi?

• Blitz. kullanıcısına yanıt
    Bilgiaayardan Xperia Companion ile güncelleyebilirsiniz.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet onu dusundum de companion ile yapinca yedekleme yapin diyorlar o da zor geldi cok fazla uygulama var herseyim gitsin istemiyorum

Valla ben telefonu ilk aldığım zaman Oreo'ya güncelleyemiyordum en güncel güncellemeler yüklü diyordu telefon, PC Companion ile denedim ilk seferde brick oldu sonra onarım ile düzeldi. Ama tabi ki verilerimi kaybettim. Eğer ADSL kullanmıyorsanız yedekleme yapın bence. Koyun gece, sabaha upload etmiş olsun.

Yedekleme yapmak zor gözükse de daha stabil bir sistem için Xperia companion ile güncelleme yapmak tavsiye ediliyor zaten.

Yüklü uygulamalarınız listesini çıkarın güncelleme tamamlandıktan sonra tekrar yüklemek daha kolay olur böylece, resim müzik gibi dosyalarınızı bilgisayara Manuel olarak yedekleyin daha sonra tekrar eski yerine taşırsınız.

Kolay gelsin

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım mecbur öyle yapacağım, sağolun tavsiyeleriniz için.

• yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağım hocam sağolun. 6.0.1de baya kasmaya başladı telefon umarım düzelir.

Rica ederim.
  • Son güncelleme ile Bluetooth biraz sapıtmaya başladı bende.

Bluetoothu açınca işcep durdu hatası devam ediyo, arabaya bağlanınca şarkı isimleri 3-4 sn geç geliyo, bazen şarkı hızlandırılmış gibi hızlı hızlı ilerliyo felan. Umarım düzelir.

• Merhabalar eşimin telefonu bozuldu acil telefon lazımdı ufak bi araştırmadan sonra f/p olarak ve bir sony sever olarak.

Bizde bu modeli aldık telefondan memnunuz ancak android sürümü 6. neden üst versiyonlara güncellemiyor anlamış değilim. sebebi ne olabilir .. teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 2 Haziran 2018; 1:55:10 >
  • shinnok kullanıcısına yanıt
    Oreo'ya güncellemek için bilgisayardan Xperia Companion ile onarım yapmanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Oreo'ya güncellemek için bilgisayardan Xperia Companion ile onarım yapmanız lazım.
    teşekkürler 7 yi yüklemeden direk 8 i mi kurmamı tavsiye edersiniz ?
  • shinnok kullanıcısına yanıt
    Onarım yapınca benim bildiğim direkt en güncel sürümü yüklüyor zaten.

• Xperia XZ için çok fazla şikayet var. Donması kasma ile alakalı. Gelen güncellemelerle bu durum hâlâ ediyor mu?

• Mohawknife M kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam. S9+ ve P20 kamera karşılaştırma videosu izlemiştim de, baya hayran kalmıştım cihaza
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Açıkçası herhangi bir sıkıntı yok. Gayet akıcı ve rahat bir cihaz. Yapmak istediklerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu telefonun şu anlık tek sıkıntısı şarj. Ben 6 saat ortalamayı WiFi ile alıyorum. Hücresel veri de 5 5.30 saat gibi bir sonuç çıkıyor. Sorun olduğunu şuradan anladım ilk aldığım zamanlar 7 saat altına düşmüyordu ancak sonra dikiş tutturamadı.Xz sahibi biri olarak xz1 almanızı tavsiye ederim. Çünkü 2200 TL ye istanbul bilişimde vardı bir ara. Ve xz ye göre önemli artıları var. Ancak diyorsanız ki tek bir kuruş çıkamam ben de derim ki alın ve uzun zaman rahatlıkla kullanın.

• kartal1363 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında XZ1 almayı karar verdim. Fakat acaba XZ bana yeter mi diye düşünerek bir sormak istedim. Dediğiniz gibi almışken bir kereden XZ1 alayım keyfime bakayım.

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.