Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha demin çok değişik bi olay tespit ettim şarzım yüzde 80 lerde stamina olmadan telefon animasyonları kasa kasa ilerliyor. Performans staminasına aldım animasyonlar akışkan oldu???? Kernel de mi sıkıntı var beta xperia home kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhsmhs61 M kullanıcısına yanıt
    Xperia home dan olacağını sanmam, güncelleme sonrası bir sıkıntı yaşamadım eğer uzun süredir aç kapa yapmadıysan ondan olabilir eski sürümlerde bir kere başıma gelmişti aç kapa sonrası sıkıntı kalmadı

• mhsmhs61 M kullanıcısına yanıt
    Ara ara yapıyor bende, aldığımdan beri Oreo kullanıyorum. Sanırım Nougat sonrası çıkmış bu sorunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

Bende Xperia x performans var fakat video çekerken ısınıyor ve kapanıyor video duruyor. Aynı durum bu cihazda da var mı acaba?

Pili 1 günü çıkartıyor mu? Benim için kamera ve video kalitesi önemli. Xz2 yi bekliyorum fakat idare etmesi için uygun fiyatlı bir cihaz almam lazım. Önerir misiniz

• cakirbrk C kullanıcısına yanıt
    Kapatıp açınca düzelmiyor bence ram yetmiyor ya da yazılımda bi sıkıntı olduğu belli yakın zamanda format atacam o zaman yine bilfgikendiriirim

• 270 dolarlık telefon Türkiyede 2400 tl. En ucuzu.

• elifednah kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun var çünkü işlemci aynı. Kamerada ısınma sorunu yaşamak istemiyorsanız sd835 li cihaz almalısınız. Xz1 ve xz premium. Xz1 in ekran sorunu var. Xz premium almanızı tavsiye ederim.

• Merhabalar, Xperia Xz1 kullanıyorum. Arama geldiğinde telefon cebimde ise çıkarıp aramayı açmak istediğimde ekran tepki vermiyor bir süre, xz1 konusunda başka bir arkadaş da aynı problemi yaşıyormuş. Acaba Xz modeli kullanan sizlerde aynı problemi var mı yaşayan?

• macheda10 M kullanıcısına yanıt
    Valla bu kamera sorunu çok can sıkıcı. XZ ile ilk yazım, 10-15 dakika üstü bir şey çekeyim derseniz yandınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Merhabalar, Xperia Xz1 kullanıyorum. Arama geldiğinde telefon cebimde ise çıkarıp aramayı açmak istediğimde ekran tepki vermiyor bir süre, xz1 konusunda başka bir arkadaş da aynı problemi yaşıyormuş. Acaba Xz modeli kullanan sizlerde aynı problemi var mı yaşayan?
    xz sahibiyim bende de 2 gündür aynı hikaye...güncellemeden sonra başladı.. sony severdim markadan soğudum türkiyeden çıktı çıkıyor derken... sony mobil konusunda yazık etti kendine...
  • Sa beyler son zamanlarda değişim cihazı alan arkadaşlar hangi servis değişim yaptı

• Arakdaslar telefon konusma sirasinda kendi kendine hoperlore alıyor ve hoperlor tusuda aktif degil ustelik duzeltmek icin hoperlore alip tekdar5ahizeye aliyorum cihazi sizdede yasayan varmi

Ayrica pil 3g 4g acik otomatik parlaklikta 3 saat ekran suresi vermeye basladi harika gercekten yaron oburgun 10 kullan kapat diyecek

Isinmasida zaten uzun sureli kullanimda cep sobasi etkisi yapiyor sony mobilde havlu atti gibi g. Olsun xoaomiye donme vaktidir

• Benim ekranın sol üst tarafından sarı bir çizgi aşağı doğru iniyor ısınmadan dolayı oldu. Z2 kullanan varsa bilir bu ekran sararması olayını. Servise versem değiştirir mi bu sebeple

• resgodo kullanıcısına yanıt
    Evet en kötü ekranı yenilerler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeler sonrası telefonları sıfırlarsak ancak o zaman stabil çalışıyorlar. Bunu yabana atmayın, ne alakası var demeyin.

• 1500e alınır mı

• Verilir, daha ucuza daha iyisi yok sanırım ama piyasaya da hakim değilim. Üstüne biraz koyup şunu al vs diyemem yani

• Arkadaşlar Sony xa1 ultra mi yoksa xz mi hangisi alınır sizce

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında klasman farkı var, XA1 ultra kamerası daha iyi sanırım ama işlemci olarak çok geride. Epey'de kıyaslayabilirsin
    XZ'nin kronik sorunları ısınma ve ara ara nedensiz kasma, XA1i bilmiyorum

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    XA1 ultra ve xa1 plus ı öneririm.Isınma daha az oluyor xz ye göre.
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.