Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Coldd -- 1 Mart 2020; 20:45:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

Arkadaşlar Sony xa1 ultra mi yoksa xz mi hangisi alınır sizce
    Xz ' ye yönelmeni tavsiye ederim. Mediatek işlemcili cihazlar biraz sıkıntılı bana kalırsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcılar genelde kaç saat ekran süresi alıyor merak ettim. Android O' da 3 saat 50 dakika ekran süresi-17 saat bekleme süresi anca alıyorum. Isınma da hissettiriyor kendini. Sizde nasıl durum
  • Captain Coldd kullanıcısına yanıt
    5 saat ekran süresi alanlar var ve ısınma yok denecek kadar az.

• elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Sicak bolgede yasiyorum onunda etkisi olabilir kisin gormek lazim

• Ekran süresi olarak şunu söyleyeyim, şarjdan çıkarıp durmadan nette gezip mesajlaşırsanız 6 saati görebiliyorsunuz ama telefon hiçbir şey yapmıyorken ekran kapalıyken bataryada delik varmış gibi şarj harcıyor. Pil geçmişine bakınca en üstte farkla "telefon boşta"yı görüyorum. Belli ki işlemci kendi kendine harcıyor ama Sony bunu çözmeye çalışmıyor gibi, kaç güncelleme geldi durum aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.

Xz'yi bir yıldır kullanıyorum. İlk aldığım zamanlar hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat yaklaşık altı yedi aydır telefon görüşmeleri sırasında karşı taraf bir anda sesimin kesildiğini beni hiçbir şekilde duyamadıklarını belirtiyor. Hoparlörü açıp konuştuğumda düzeliyor. Çok sık yaşamaya başladım bu durumu, fakat yedekte kullanabileceğim bir telefonum olmadığı için servise vermeyi sürekli ertelemiştim. Artık servise göndermek zorundayım. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Hangi servise göndermemi önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesligun -- 29 Temmuz 2018; 17:34:9 >
  • Aynen Bu sorundqn muzdaribim telefon 20saat bostayken yuzde 15falan yiyor

• Telefona Temmuz güncellemesi gelmiş olmasına rağmen ne OTA ne de yazılım onarma yoluyla bu güncelleme bana ulaşmadı. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• Nesligun N kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben aynı bazen sorunu S4'te yaşıyorum. Daha sonradan fark ettimki mikrofon deliklerine ufak tefek pamuk parçaları giriyor ve bu yüzden sesin karşıya sağlıklı gitmesini engelliyor. Aynı sorun olabilir. Bir iğne ile çok hafif bir şekilde temizlemenizi öneririm. Onun dışında donanımsal bir sorun varsa elbette servis gerekiyor.
  • Türkiye harici birçok ülkeye Temmuz güncellemesi verildi ama Türkiye'ye verilmedi
  • Temmuz güncellemesi de gelsin de bir temiz kurulum yapayım. Son zamanlarda bluetooth açınca ekranı kapattıktan sonra bir süre açamamaya başladım. İlginç ilginç sorunlar
  • Dün Android 6.0.1 yükledim, Oreodan geri dönünce telefon yağ gibi oldu ve ısınma sorunu baya azaldı. Şu an tekrar oreoya geçtim, ısınma sorunu var fakat root ile kısmen çözülebiliyor. Eğer oreo çok önemli değilse marshmallow yükleyip kullanmak en mantıklısı.
  • Marshmallow sürümünü nereden indirdin link atabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mind-traveller

Ekran süresi olarak şunu söyleyeyim, şarjdan çıkarıp durmadan nette gezip mesajlaşırsanız 6 saati görebiliyorsunuz ama telefon hiçbir şey yapmıyorken ekran kapalıyken bataryada delik varmış gibi şarj harcıyor. Pil geçmişine bakınca en üstte farkla "telefon boşta"yı görüyorum. Belli ki işlemci kendi kendine harcıyor ama Sony bunu çözmeye çalışmıyor gibi, kaç güncelleme geldi durum aynı
    O şekilde sürekli kullansam bile 4 saati göremiyorum.

Oreo da hem şarj hem de ısınma olarak epey kötüleşti.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakirbrk

Marshmallow sürümünü nereden indirdin link atabilir misin ?
    http://www.xperiablog.net/forum/resources/xperia-xz_f8331_39-0-a-3-30_central-europe-1_generic.756/
  • Sony yaptığı açıklamada android pie xz yede gelecekmiş gözünüz aydın😂

Edit: Sanırım premium modeli güncellleme alacak shiftelete yalancısı olduk iyi mi😔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhsmhs61 -- 11 Ağustos 2018; 20:45:57 >
  • mhsmhs61 M kullanıcısına yanıt
    Haberi görünce ben de buruk bir sevinç yaşadım (her yükseltme geriye götürüyor ne kadar güzel olsalar da) ama sonradan Sony nin açıklamasını hatırladım, 2016'da çıkan modeller almayacak demişlerdi sanki

• Şu ana kadar yaşadığım deneyimlerden yola çıkarak cihazı almayı düşünenlere şunları söyleyebilirim;

Kameradan umudunuzu kesin. 4K kayıt yaparken 27 derece kapalı ortamda yaklaşık 3 dakika dayanıyor telefon. AR efekti ile yaşadığım deneyim ise daha beter, 2 dakikayı çok zor görüyor dinozor modunda. İncelemelerde 4K modunda uzun kullanılıyor vs diyenlere inanmanızı önermiyorum. Cihaz ateş gibi çalışıyor kamera açıkken. Normal kullanımda oreo ile root vs atmadan kullanırsanız telefon soğumuyor. Root atıp programlarla uğraşamam diyorsanız bu telefonun yanından bile geçmeyin.

Root + greenify ile süper oluyor o ayrı. Oreo ile kullanıp sıcaklıktan şikayet eden arkadaşlar bootloader unlock edip rootlasınlar cihazı (garanti uçuyor bu arada) telefon gayet güzel çalışmaya başlıyor.

Kameradayken ne yaptıysam soğutamadım cihazı. Fotoğraf çekerken bile sıcaklık uyarısı veriyor alet. Kullandığım N8 ile aralarında fotoğraf kalitesi olarak gördüğüm tek fark XZ çok soğuk çekiyor. Onun haricinde N8 daha iyi diyebilirim. Ayrıca N8'de kesintisiz 720p video kaydı yapabiliyorsunuz

Ama oyun performansı süper. Dediğim gibi root + greenify + 3-5 önemli program ile süper çalışıyor cihaz. Ekranı on numara. Sadece arka metali aşırı hassas, çok kolay çiziliyor + renkleri değişiyor bir süre sonra. Hatta küçük beyazlıklar şeklinde yer yer soyulmalar oluyor. Arkaya koruyucu almak zorunlu gözüküyor. Ekran koruması çok iyi, daha çizik yapamadım. Ekran camı konusunda rahat olabilirsiniz ama dediğim gibi arka tarafa koruma şart.

Kamera dışında cihaz süper. Sıfır fiyatı 1500-1700 civarında geziyor. 500-600 TL daha ekleyip Nokia 8 veya Xperia XZ1 düşünebilirsiniz. Fakat bütçeniz 1.5K civarındaysa ve kamera sizin için önemli değilse (kameradan umudu komple kesin bu konuda ciddiyim) gayet alınabilir bir cihaz.

Bu arada evet, Fortnite'yi ve PUBG'yi resmi olarak destekliyor.

• Aralıksız kullanım, tamamen oyun + internet (wifi) ile aldığım ekran süresi. Cihaz 1.5 yıllık. Root + greenify ve birkaç optimizasyon programıyla cihaz oyun canavarına dönüşüyor. PUBG vs deneyemedim fakat Minecraft gibi ağır oyunlarda çok iyi çalışıyor. Bu arada parlaklık en düşükte idi, ev içinde kullandım. Mobile Legends ve Growtopia'da da kasma vs yok. Yağ gibi çalışıyorlar. Denememi istediğiniz oyun olursa yazabilirsiniz.

Önemli edit: Cihazda hat takılı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C1AF27D6 -- 16 Ağustos 2018; 16:50:24 >

• 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.