Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam U11'in (hoparlör değil) ses kalitesi nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    hocam gönderdikleri kulaklıkla beraber ciddi anlamda tatmin edici bizim araba trafiğin sesini baya içeriye veriyor, dün arabada kulaklıkla spotifydan değişik tarzda müzikler dinleyip denedim, gerek ses izolasyonu, gerek ses kalitesi gayet güzel - ama bana göre tabi illaki beğenmeyen vardır bunu da

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    XZ ile karşılaştırısak ?

XZ'den de baya zevk alırdım kendi kulaklığımı kaybedene kadar. Sony'nin telefonla verdiği kulaklıkla müzik dinlemek zorunda kalınca çok tatmin etmemeye başlamıştı. Bunda kerametin büyük kısmı kulaklıkta bence hocam ama genel deneyim olarak müzik olayı XZ'nin üstünde bir seviyede. Bu cihazı tercih etme sebebim kamera ve ses kalitesi oldu zaten

Yeniden başlattım ama devam ediyor, son kurduğum programlardan sanırım. Genel bir sorun mu diye merak etmiştim.

Kardeşime Mi6 aldım daha önce de mi kullandım arayüzü harika gerçekten.

Anneme Huawei P20 Lite aldım muazzam olmuş telefon.

Sony parmak izini arkaya aldı bide tr den çekiliyor sanırım 2011 den beri süregelen hatta Sony Center da çalışmama kadar giden Sony maceram XZ de son bulacak.

İşimle alakalı çok kullanışlı olacağı için nefret ettiğim marka ama kendi alanında Note modeliyle rakipsiz olan Samsung Note 9 a yönelip XZ yi ikinci telefon yapıp yurtdışı hattımı takacağım.

Note 10 çıkar mı acaba, Apple gibi X serisi...

Ulan Sony bi kulak verseydin bize böyle mi olacaktı... :(

• skdmr S kullanıcısına yanıt
    Biraz oldu ama sorunuza cevap olacaksa eğer Sony'nin sitesinde gezerken şunları buldum.

https://support.sonymobile.com/tr/xperiaxz/dm/waterresistant/

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    Evet XZ'nin kutusundan çıkan kulaklık kötü bir kulaklık zaten cihazı hakkıyla kullanabilmek için sağlam bir kulaklık gerekiyor mesela DSEE HX Hi-Res sertifikası olmayan kulaklıklarda çalışmıyor.

XZ'yi almadan önce HTC 10 ile arasında kalmıştım ses konusunda XZ'yi aldım. Sony'nin ses karakteri hoşuma gidiyor. HTC'yi de aslında çok merak ediyorum.

• ghostefe kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen.

Şöyle güzel bir kulaklık fena olmazdı hakikaten.

• 41.3.A.2.157 numaralı sürüm XZ için hazır yakında kullanıma sunulur.
  • Android P gelmeyecek galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Sürüm yükseltince noluyo pie geçmedikten sonra benimki 41.3.a.2.171 ne fayda😂

Gerçekten sürümüme o yazıyor

• Pcoyuncy P kullanıcısına yanıt
    Gelmeyecek hocam Android 9 alacak cihazları konu açarak paylaştım. Zaten 2 ana Android sürümü aldı bundan sonrası beklemek hayaldi.

• mhsmhs61 M kullanıcısına yanıt
    Hocam her ay yayınlanan güvenlik güncelleştirmeleri yüklenerek daha güvenli bir cihaz elde ediliyor tabi %100 güvenli bri cihaz mümkün değil ancak bu güvenlik güncellemelerine dikkat eden yurtdışında büyük bir kitle var.

Hadi öyle olsun. O değil de pie custom rom göremedim xda da. Bir sorundan dolayı yapamıyorlarmış, ya da ben göremedim. Ben sıkılırım böyle çıksa da yüklesek. İnşaallah öğrenirim yüklemesini de isteyene de yardımcı olurum veya sizlerün yardımcı olması çok makbule geçer :)

Valla durum böyle hocam yurtdışında güncelleme olsunda sudan da olsun diyen kitle çok fazla. 9 gelir daha zamanı var. geliştiriciler genelde 2.5 - 3 sene sonunu birde Sony' nin açık kaynak kodlarını tam anlamıyla yayınlamasını bekliyorlar. ondan sonra da eğer gerçekten ilgilenecek kişi varsa rahat 9 - 10 nu görür bu cihaz. Ama geliştirici önemli yardım kısmına gelirsek soru olduğunda beli de meseja ekle elimizden geldiğince birşeyler yaparız.
    1 2 gün önce pie çıkmış xda da. Ne kadar hatalı olursa olsun hemen yükleyip denemek istiyorum. En son g3 rom atmıştım. Xz konusunda uzman varmı😂

• quote:

Orijinalden alıntı: mhsmhs61

1 2 gün önce pie çıkmış xda da. Ne kadar hatalı olursa olsun hemen yükleyip denemek istiyorum. En son g3 rom atmıştım. Xz konusunda uzman varmı😂
    Hocam dediğiniz pie konusuna bakmadım ama yüklemeden önce bugs kısmına bakınız. Çalışmayan ne varsa orada yazacaktır. Birde acele etmeyin en az 2 3 sürüm çıksın ki tüm hatalar giderilmiş olsun.

Konuya bakmadım ama tahminimce ilk başta bootlaoder kilidi açmanız lazım. İnternette onlarca video vardır. daha sonrasında twrp içeren bir kernel yükleyeceksiniz. telefonunuzun hafıza kartına rom dosyasını ve gerekiyorsa gapp indireceksiniz. Daha sonrasında Twrp ye girerek full wipe yapacaksınız ve sonrasında install rom diyerek depolamayı sd kart seçerek rom ve gapps i sırasıyla yükleyeceksiniz.

Bootloaderi açtıktan sonra gerisi aynı heralde bi dünya video var zaten inşaallah bi yerde yanlışlık yapmam 😁

kildi açmadan önce drm yedeklerinizi alın hocam. XDA da onlarca konu ve video var zaten bootloader kilidi için sony video yayınladı onu izlyebilirsiniz.
  • Android 8.1 de mi gelmeyecek bu telefona

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.