Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özelden mesaj atamıyorum GSM nedeniyle. O yüzden yazamadım kusura bakmayın. Müsait bir zamanımda buraya yazarım.
  • Merhaba iyi günler ben bu telefonu 2 kere garantiye yolladım 2 sinde de sorunları halloldu fakat 2 hafta önce ben cihazla havuza girdim 30 ya da 40 saniye video çektim ardından ekrana cihazınız çok ısındı lütfen kapatın soğumasını bekleyin şarja takmayın vs diye yazılar geldi. Dokunmatik çalışmıyordu o an bende zorla kapama yaptım. Cihaz bir daha açılmadı.Telefon yaklaşık 2 haftadır garantide fakat garantiden ses çıkmadı. Sizce telefon değişimi olur mu olursa ne kadar sürer. Araya da bayram girecek iyice uzayacak bu işler. Bir daha sony almayacağım çok pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdmr

Merhaba iyi günler ben bu telefonu 2 kere garantiye yolladım 2 sinde de sorunları halloldu fakat 2 hafta önce ben cihazla havuza girdim 30 ya da 40 saniye video çektim ardından ekrana cihazınız çok ısındı lütfen kapatın soğumasını bekleyin şarja takmayın vs diye yazılar geldi. Dokunmatik çalışmıyordu o an bende zorla kapama yaptım. Cihaz bir daha açılmadı.Telefon yaklaşık 2 haftadır garantide fakat garantiden ses çıkmadı. Sizce telefon değişimi olur mu olursa ne kadar sürer. Araya da bayram girecek iyice uzayacak bu işler. Bir daha sony almayacağım çok pişman oldum.
    Sony nin ne suçu var?

Telefon su geçirmez diye satılmıyor siz havuza girmişsiniz.

Isındı diye uyarı vermiş soğumasını bekleyin demiş siz zorla kapatmışsınız. Üstüne telefon değişimi istiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fcsrn kullanıcısına yanıt
    telefon gayet su geçirmez diye satılıyor.
    "cihazınız çok ısındı lütfen kapatın soğumasını bekleyin şarja takmayın vs diye yazılar geldi. "
    burada da telefonu kapatmam gerektiğini telefonun kendisi söylüyor ve ben bunu yukarıda ki mesajda da belirtmişim. Galiba gördüğünü bile okuyamayıp anlayamayan insanlardansınız. İnsan en azından düzgünce okur anlar sonra yorum yaparsanız sizin için daha iyi olur. Suç gayette sony nin bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skdmr -- 20 Ağustos 2018; 16:2:49 >

• skdmr S kullanıcısına yanıt
    Telefonla havuza girdiğinizi söylediyseniz cihaz garanti dışı kalabilir. Su geçirmez diyorlar ancak bu saf su veya çeşme suyu için, havuz deniz gibi suyun karışık olduğu ortamlar garanti geçersiz kılabilir. Tabii emin değilim, bilen varsa aydınlatabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler android 6.0.1 e dönmeye değer mi ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: skdmr

telefon gayet su geçirmez diye satılıyor.
    "cihazınız çok ısındı lütfen kapatın soğumasını bekleyin şarja takmayın vs diye yazılar geldi. "
    burada da telefonu kapatmam gerektiğini telefonun kendisi söylüyor ve ben bunu yukarıda ki mesajda da belirtmişim. Galiba gördüğünü bile okuyamayıp anlayamayan insanlardansınız. İnsan en azından düzgünce okur anlar sonra yorum yaparsanız sizin için daha iyi olur. Suç gayette sony nin bu arada
    Suya dayanıklı, su geçirmez değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir güncelleme yükledi. Ama nedir bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackjack8696 B kullanıcısına yanıt
    IPX5= Cihaz herhangi bir yönden devamlı gelen suya karşı dayanıklı.
    IPX8= En yüksek koruma düzeyi. Su içinde 30 dakika ve üzerinde 1.5 metreye kadar kalabilir.

IP6X= Hiçbir şekilde toz geçirmez.

XZ'nin dayanıklılık özellikleri bunlar, havuzda dibe düşmedikçe geçirmemesi gerekli

• Öyle ama adamlar kendilerinş garantiye almışlar, dmeiler ki sıvı teması sebepli arızalar garantiye girmemektedir diye, yapacak bir şey yok gibi gözüküyor ne yazık ki.

• Ağustos ayı güvenlik yaması güncellemesi dağıtılmaya başlandı, sürüm numarası 41.3.A.2.171.

• Bize niye gelmiyor ki bu yama

• Ben hala haziran güncellemesindeyim...

• Yeni güncellemeyi yükleyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

Yeni güncellemeyi yükleyen var mı?
    Ben az önce yükledim. Güvenlik yaması dışında güncellenen bir şey sezmedim.
  • Telefonun sıcakta kullanılamaz olma muhabbeti bu yaz iyice canımı sıktı ve telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan HTC U11 ile Xperiz XZ Premium arasında kararsızım. XZ Premium hakkında bilgisi olan varsa, acaba ois var mı yoksa XZ'deki gbi yazılımla falan mı hallediyor olayı, öyleyse U11 daha makul geliyor kamera kısmında. Önerilere de açığım, ne dersiniz?

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    Sıcakta kullanılabilen telefon var mı ki? Ev arkadaşlarımda iPhone X ve 7 var her ikisi de sıcakta kendilerini durdurmuş soğuyana kadar, androidin bu sorunu alabileceğini hiç sanmıyorum

• Son güncelleme sonrası ses açma kapama tuşlarına basınca media sesi açılıp kapanıyor.

Yani telefon ana ekrandayken ses kısmaya uzun basıp titreşime alamıyorum ya da sesi açamıyorum. Tuşlara basınca sanki video müzik oynatıyor gibi medya sesi açılıp kapanıyor.

Yukarıdaki açılan panelden Manuel olarak çağrı bildirim sesini açıp kapatıyorum.

Güncelleme sonrası benzer durumu yaşayan var mı?

• Hocam kısa sürede çok hızlı ısınıp kamerayı kapatıyordu XZ, o olay canımı çok sıkıyordu. Yoksa haklısınız kullandıkça telefonlar ısınıyor ve son zamanlardaki sıcak havalarla beraber cidden telefonların dışarıdaki kullanımı etkileniyor. Buna rağmen daha uzun soluklu kullanılan, ısınmayla daha az ya da daha geç etkilenen telefonları da görüyoruz millette. O yüzden bu olay canımı çok sıkıyordu. Yoksa Sony'nin stabil yapısına hayranım.

HTC U11'e geçiş yaptım birkaç gün önce. Sizlere bu güne kadarki fikir alış verişleri için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar
  • ghostefe kullanıcısına yanıt
    Valla bende normal çalışıyor acaba arla planda medya sesi kullanan bir program mı açık kaldı?

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.