Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece Xperia XZ telefonuma yazılım güncellemesi geldi. Ne geldi bilmiyorum ama yükledim :)

Bence de bu telefona Android 9 gelmez ama şuan xda da hazırlanan romlar tam olarak kusursuz bir hal alsınlar o zaman da rom olarak kurarız. Tank gibi telefon maşallah ben cihazı çok sevdim. Belki kamerası biraz daha iyi olabilirdi sadece.
  • Xperia XZ kullanıcıları için 41.3.A.2.184 numaralı güncelleme hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar telefonun işlemcisi aşırı yorulmaya başladı sürekli yük biniyor telefon donuyor. Gereksiz programları falan sildim çare yok. youtube video izlerken bile donuyor bi süre sonra. Çaresi ne olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Xperia companion ile yazılımı onarımı yapmayı deneyin.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Acaba ne güncellemesi geldi bilgin var mı hocam _? unutmamışlar bizi sanırım
  • Son hataları falan düzeltip güncel birde güvenlik yaması yapıp yollamışlardır. Bu saatten sonra daha fazlası beklenemez maalesef. XZ için artık Custom rom vakti geldi.
  • Merhabalar, xz sahibiyim telefon 4 rakamlı numaralara sms atmıyor. Örneğin 7000 e mesaj gitmiyor. Başka sms uygulaması denedim değişmedi. Sorunu yaşayan yada yardımcı olacak biri varsa onarım yapmadan(pc bozuk) yardımınızı rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • placebo90 P kullanıcısına yanıt
    https://support.sonymobile.com/tr/xperiaxaultra/kb/8019307466b15f3d01556b8631c403582/

Şuradan bir bakın hocam belki faydası olur.
    Sağolun hocam. Denilenleri yaptım fakat eklediğim resimdeki yazı çıkıyor. Yüklü hiçbir uygulama premium sms erişimi isteğinde bulunmadı yazıyor. Çözülmedi sorun.

Mesaj uygulaması izinlerine baktınız mı hocam. Belki izinler reddedilmiştir.
    Baktım öyle bi izin seçeneği yok

Hocam valla seçeneklerim tükendi başka hat takıp denediniz mi veya sizin hattı başka bir telefonda?

Tüm uygulama tercihlerini sıfırla yaptım sorun çözüldü. İlginize teşekkürler hocam.

Geçmiş olsun hocam. Umarım bir daha böyle sorun yaşamazsınız.

• Telefonum cebimdeyken biri beni aradığında ekran neredeyse görünmeyecek kadar karanlık beş saniye bekleyince normale dönüyor, önceden böyle bir sorun yoktu güncelleme ile alakası var mı acaba, başına gelen ya da çözümü bilen var mıdır?

• futimuti F kullanıcısına yanıt
    xperia Companion ile yazılım onarımı yapmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: futimuti

Telefonum cebimdeyken biri beni aradığında ekran neredeyse görünmeyecek kadar karanlık beş saniye bekleyince normale dönüyor, önceden böyle bir sorun yoktu güncelleme ile alakası var mı acaba, başına gelen ya da çözümü bilen var mıdır?
    Her zaman değil ama oluyor nadir de olsa.

• futimuti F kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeyle bende de öyle artık. Bir daha sony alırsam telefonu aldığım sürümde kalacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

Son güncellemeyle bende de öyle artık. Bir daha sony alırsam telefonu aldığım sürümde kalacağım.
    İsterseniz xperia companion ile istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz hocam
  • Arkadaşalar bootloader kilidini açtıktan sonra tekrardan telefonu anlaşılmayacak şekilde garantisini yerine getirebiliyoruz mu?

2. Sorum da telefona custom rom kurma aşamaları neler? Bootloader kilidi, drm fix root rom atma sırasını bilmiyorum. Drm fix ne işe yaradığını da bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.