Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saglik uygulamasi adim sayaryok filmi sokersen oda duzelir gibi aslinda temiz cihaz ama guncellerken oldurduler resmenyersiz isinmasi trotingden cikamamasi filan efsame olducihaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Huawei'nin sağlık uygulaması güzel onu kullanıcaz artık. Sony cihazlarda bu ahize problem var sanırım genel olarak,forumlarda baktım da. Biraz ısınıyor gibi evet cihaz. Daha bir kaç saat olduğu için tam çözemedim cihazı. İnşallah memnun kalırım. Isınması bi nebze sorun değil benim için,arada oyun oynuyorum sürekli oyun oynayan birisi değilim ama uygulamalarda ısınıyorsa biraz sıkıntı tabi.
  • Arada oyun oynamaktan kastinizi seyrek diye hayal edicem ama. Basit oyunlarda bile takilma atlama yapmiyor degil alet epey isiniyor

• Xperia Companion programı ile onarım yapıyor şuan. Deneyelim bakalım.

Edit: Onarım sonrası sıfırladı cihazı :( Baştan kuruyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhandincel1 -- 21 Haziran 2019; 16:27:52 >
  • oguzhandincel1 O kullanıcısına yanıt
    Lifelog var hocam, ben hem S healt, hem HiCare hem de Lifelog kullanıyorum, açık ara Lifelog daha isabetli ölçümler yapıyor ve daha detaylı verileri görebiliyorsunuz. Sony'nin kendi uygulaması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam o sorunlar ilk Oreo geldiğinde başladı. Temiz baştan onarım ile tekrar Oreo'yu yükleyin sorunların kalktığını göreceksiniz. Hatta ilk başlarda bende kamera hemen açılmıyordu bile, şuan yağ gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Hocam o sorunlar ilk Oreo geldiğinde başladı. Temiz baştan onarım ile tekrar Oreo'yu yükleyin sorunların kalktığını göreceksiniz. Hatta ilk başlarda bende kamera hemen açılmıyordu bile, şuan yağ gibi.
    Cihaz yag gibi eyw. Ama bazen cok isiniyor ve cihaz resmen surunuyor bazi durunlarda

Ekran ve kasayla ilgili sorunlar ise tamamen yetklisi servis kaynakli benimki kasa resmen yamuk ve ekran kasadan milimlik bile olsa acik ve sensorun capismasini engelliyor tebrikler diyorum kvk ya

• BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Hocam bir onarım yapın isterseniz, ben de 5ghz AC kullanıyorum böyle bir sorun yaşamıyorum.

• Bir onarim deniycem en yakin zamanda suan pc yok elimde

Hocam ısınma da, ani işlerde kasma da vardı, kamare 20-30 saniyede açılıyordu yav Onarımla düzeldi şükür.

Hocam, tüketici heyetine başvurdunuz mu konuyla alakalı?

• Ama cihaz donanimsal olarak cok kaliteli suan yine olsa yine alirdim orta sinifin eline dusmek ok aci oyle birsey kisiyorlar ki cihazdan bdni degistir diye yalvarıyor

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Suan yetkili servisle gorusuyorum kasayla alakali olumsuz yanit yada ucret talebi alirsam basvueu yapmayi dusunuyorum

• quote:

Hocam bir onarım yapın isterseniz, ben de 5ghz AC kullanıyorum böyle bir sorun yaşamıyorum.
    Onarımdan kasıt nedir? Servise mi vereyim?
    Ben bundan sonra kolay kolay amiral gemisi dışında telefon almam. XZ 3 nesil öncenin cihazı. Bakıyorum bugünki orta segmente, Hi-Res audio, 4K video, yüksek seviye mobil modem (en az cat9), NFC yok. 3 nesil geçmiş yav. Böyle olacaksa eski olsun amiral gemisi olsun.

• BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Sony PC Companion uygulamasını kurun bilgisayara, cihazı bağlayın, yazılım onarım kısmı olacak hocam, o fonkisyonu kullanabilirsiniz.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Standart ds820 li cihaz amirallerin coguda ayni zaten ama soninin farki belki garip gelecek sim kapaklari ignesiz aciliyor ya ona hasta oluyorum bende. Yazilim guncellemeleri cok iyi 2 sene sozunu tutuyor r mutlaka ama boyle eksik yada bilerek sorunlu verecegine vermesin daha iyi. Lg optimus black vardi bende bir zamanlar froyo ile gingerbread ile kullaniyordum. Bir ics guncellemesi geldi oww telefon sadece aciliyordu 😁😁

• quote:

Lifelog var hocam, ben hem S healt, hem HiCare hem de Lifelog kullanıyorum, açık ara Lifelog daha isabetli ölçümler yapıyor ve daha detaylı verileri görebiliyorsunuz. Sony'nin kendi uygulaması.
    İndirdim,deneyeceğim hocam.
  • benim sıkıntım ekran süresi tam sarj ile 3 saati gecemiyorum drm yedeği olsa 6.0a düşürücem telefonu batarya durumu 2600

• sony çekilince xz 2 ve xz 3 alamıyorsun.gelecek xz 4 öyle bakıyorsun offf....
  • Cihazda ekran kilitleme için program yok sanırım. Huawei de widget olarak vardı. Onun yerine hangi programı önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.