Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öyle widgetler var ama sanmıyorum huawenin yerini tutacağını apk olarak bulabilirsiniz belki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonu 7.0 (39.2.a.0.417) sürümüne düşürdüm ve rootladim antutu puanı 118kdan 151kya cıktı performansta ciddi fark oldu magiskten fde.ai modülünü yükledim cok guzel bir optimize modülü 8.0da boş ram 300 400 mb civarındaydı 7.0da 1.1 gb

Eğer rootlamak ya da sürüm düşürmek isteyen varsa yardımcı olabilirim

• ibond kullanıcısına yanıt
    Başlık açıp aşama aşama anlatırsanız çok güzel olur herkes de faydalanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    O kadar deneyimli olduğumu düşünmüyorum ama deneyebilirim sanırım eğer güzel olursa paylaşırım🤔

• Android 8.0 'da 160 bin Antutu skoru alıyor.

• iron_maiden_levent kullanıcısına yanıt
    Benim cihazın rekoru 133 bindi sonra gittikçe azaldı.

Her cihaz aynı değil diye düşünüyorum çünkü benim arkadaşımda aynı cihazı kullanıyor ve her zaman daha stabildi ve daha uzun süre şarj tutuyordu üstelik daha yoğun kullanıyordu.

7.0'a dönünce cihazın performansı ciddi anlamda arttı uzun zaman üstüne bir amiral gemisi olduğunu hissettirdi.

• Ben çok memnunum. Hiç bir şekilde takılma vs. olmuyor. Dediğiniz gibi cihazlar arasında fark olabilir.

Cihazı ne zamandan beri kullanıyorsunuz bataryası ne durumda paylaşabilir misiniz? 🤔

• 2018 Eylül'den beri kullanıyorum. Yaklaşık olarak 36 saat batarya süresi 4.5 saat de ekran süresi alıyorum. Ben batarya konusunda titizim hiç bir zaman şarjda bırakman. Oynadığım tek bir oyun var Into the dead 2. Batarya konusunda cimri bir cihaz özellikle stamina modlarını kullanınca yarı yolda bırakmıyor. Ekranı amoled olsa bu süre çok daha fazla olurdu.

Ben Oreo'da 36 saatlik kullanımla 2 saat ekran süresi alamazdım herhalde.

Sony Xperia XZ Premium

7.0da durum baya iyi

FDE.AI optimizasyon modülü ve greenify root yüklü

• quote:

Orijinalden alıntı: ibond

öyle widgetler var ama sanmıyorum huawenin yerini tutacağını apk olarak bulabilirsiniz belki
    Çift tıklama ile kapanma varmış. Gerek yok şuan için öyle bi widget a. Dün akşam video ve fotoğraf çekerken ısınma kaynaklı kamerayı kapattı çok kez. Şarj da baya hızlı tükeniyor. Arka planda kendi kendine uygulamaları çalıştırıyor anladığım kadarıyla. Öncelikle bu ısınma problemi nasıl aşılır? 7.0 da var mı aynı sorun? Sonrasında arka plan uygulama açmasını nasıl engelliyebilirim?
  • quote:

Telefonu 7.0 (39.2.a.0.417) sürümüne düşürdüm ve rootladim antutu puanı 118kdan 151kya cıktı performansta ciddi fark oldu magiskten fde.ai modülünü yükledim cok guzel bir optimize modülü 8.0da boş ram 300 400 mb civarındaydı 7.0da 1.1 gb

Eğer rootlamak ya da sürüm düşürmek isteyen varsa yardımcı olabilirim
    Çok zor bi işlem mi? Bir de kamera da ısınma problemine çözüm oluyor mu?
  • oguzhandincel1 O kullanıcısına yanıt
    Isınma yüzünden kamera kapatması 6.0'ın bir sürümü ile düzeltlmişti ama yine de kapanıyor kamera.Kaç dakika kullandıktan sonra kapandı? Ona göre bir şey söyleyebilirim.

Ben Google Camera kullanıyorum kapanmıyor ama hiç çekim modu yok sadece panaroma var ve en yüksek 8 megapiksel destekliyor.

Çok daha az arka plan tüketimi var. Ama sanırım bu konuda en iyi sürüm 6.0.

Sony Xperia XZ Premium

Oreo'da bu süre 4 saat 50dk gözüküyordu ve
    benim cihaz 2 yılı geçti ve bataryada da yüzde 10 kayıp var.

• quote:

Isınma yüzünden kamera kapatması 6.0'ın bir sürümü ile düzeltlmişti ama yine de kapanıyor kamera.Kaç dakika kullandıktan sonra kapandı? Ona göre bir şey söyleyebilirim.

Ben Google Camera kullanıyorum kapanmıyor ama hiç çekim modu yok sadece panaroma var ve en yüksek 8 megapiksel destekliyor.
    instagram da canlı yayın yaparken 3-4.dk sonrası takılma yapmaya başladı. Ama sonradan izledim şebeke kaynaklı kötü görüntü. Kendi kamera programı ile çektim onda da 1 dk bile olmadan hata verdi. Arka plan uygulamaları sıkıntı yapıyor bence anladığım kadarıyla. Ayarlardan uygulamara tek tek girip tüm uygulamaları durdurmaya zorla dedim. Sonrasında bi süre kullanmadım telefonu,denedim kamerayı 2.dk civarı yine uyarı veriyor. Google camera linkini atar mısın? Open camera programını denedim onda uyarı vermiyor ama ufak takılmalar var onda da.

• Play Store'dan yüklemiştim ben gapps paketi vardı telefonda internetten yüklediğim apklar hata veriyor sürekli.
    Greenify uygulamasını öneririm rootsuzda güzel işler yapıyor

• quote:

Play Store'dan yüklemiştim ben gapps paketi vardı telefonda internetten yüklediğim apklar hata veriyor sürekli.
    Greenify uygulamasını öneririm rootsuzda güzel işler yapıyor
    Deniyorum greenify ı hocam. Ama bu kapanma olayı çok sıkıntı,ısınsın çok önemsemem ama kapanması çok sıkıntı. Rezil oluyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhandincel1 -- 24 Haziran 2019; 15:42:18 >
  • Kamera uygulaması kapanıyor diye biliyordum ben sadece

• quote:

Kamera uygulaması kapanıyor diye biliyordum ben sadece
    Evet kamera uygulamasının kapanmasından bahsettim.
    Canlı yayını yaptığın uygulama kapanmıyor mu

• 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.