Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eger yapamazsan flash tool indirip oradan yazilim yuklemen lazım link atarim musait olunca birdaha dene onarimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

Eger yapamazsan flash tool indirip oradan yazilim yuklemen lazım link atarim musait olunca birdaha dene onarimi
    Onarım yaptı zar zor. Sıfırdan kuruyorum şimdi. Kamerayı da deneyeceğim bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhandincel1 -- 26 Haziran 2019; 14:41:0 >
  • oguzhandincel1 O kullanıcısına yanıt
    Ben de cihazı ilk aldığım vakitlerde onarım yaparken brick olmuştu. Cihaz gözükmüyor kısmındaki talimatları izleyince yazılımı kurabilmiştim.

Yine PC companion yazılımı güzel, diğer markalarda uğraş dur Apple değilse, hadi yine Samsung'da Odin var ama onda da hata hata hata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onarım sonrası kamera da 2. dk çekim sonrası kapanma halen devam ediyor. Bunun nedeni bence arka plandaki uygulamalar. Greenify kullanıyorum ama ne kadar fayda ediyor bilmiyorum. Dün ilk kurulumdan sonra 1 sefer 6 dk lık bi video çekebildim.Acaba yüklediğim uygulamalardan biri veya bir kaçı mı kasıntı yapıyor cihaza?
    Yazilimin yani oreonun kendisi yapiyor malesef

• quote:

Yazilimin yani oreonun kendisi yapiyor malesef
    Aynen öyle gözüküyor. Ama önceki telefonum Huawei p9 lite 2017 idi,hafızası 16 gb idi. Onda böyle şeyler yaşamadım hiç. Ha kasmalar oluyordu ama o da hafıza dolduğu zaman oluyordu,haricinde en ufak kasma yoktu cihazda. Xz nin özellikleri daha iyi genel olarak ama kasıntı var cihazda sürekli.
  • ibrahmkbr@gmail.com

Burdan ulaşabilirsin ben PM atamıyorum

• Çok ilginç. Şuan 19. dk. video çekiyor sıkıntı yok. Sadece uyarı var. Uygulamaları tek tek açıp durdurmaya zorla demiştim. Gerekli olanları ellemiyorum sadece. 19. derken tam 20. olmadan kapattı :) Bu da çok iyi bi rakam. İş yerinde masaya bırakıp çekim yapıp deniyorum. Klima açık belki onun etkisi oldu.
    8.0 ile mi yoksa 6.0'a mı düşürdünüz

• Bak adam bile sasirdi 8.0 da 3 dk sonra yeter dedi benim telefon fhd hemde 4k denemek cesaret istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ibond

8.0 ile mi yoksa 6.0'a mı düşürdünüz
    8.0 ile hocam. Flashtool kurulumunda sıkıntı yaşadım dün. Deneyemedim 6.0 ı henüz. Ama 10-15 dk bile çekse bana yeter. İlk deneme sonrasında bir kaç defa daha çektim,1 tanesinde normal kullanmıştım telefonu onda kısa sürede kapattı yine ama diğerleri iyiydi. Deniyorum ara ara yine bakalım.
  • quote:

Bak adam bile sasirdi 8.0 da 3 dk sonra yeter dedi benim telefon fhd hemde 4k denemek cesaret istiyor
    Valla bu şekilde devam ederse sıkıntı yok :) 4k da dert değil. Fhd iş görüyor.
    Valla 15 dk iyidir fhd yada 4k dert degil zaten siz yazdiniz diye denedim cekim yapmayi ama kullanılmayan bir ozellik olmasi bu telefonda ne kadar dogru

• Sony uygulaması yapıyor bunu çok gereksiz bence piyasadaki neredeyse tüm telefonlar Sony lens kullanıyor ama nedense ısınmıyorlar.

Island adlı bir uygulama ile boş ram 1.5 GB falan oldu tavsiye ederim.

• quote:

Valla 15 dk iyidir fhd yada 4k dert degil zaten siz yazdiniz diye denedim cekim yapmayi ama kullanılmayan bir ozellik olmasi bu telefonda ne kadar dogru
    Isınınca çekmiyor. 3-5 dk arası atıyor uygulamadan ama soğukken güzel,düzeldi bi nebze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibond

Sony uygulaması yapıyor bunu çok gereksiz bence piyasadaki neredeyse tüm telefonlar Sony lens kullanıyor ama nedense ısınmıyorlar.

Island adlı bir uygulama ile boş ram 1.5 GB falan oldu tavsiye ederim.
    Aynen piyasaya kendi lensini vereceksin,çatır çatır çalışacak ama saçma bi şekilde kendi cihazında sorunlu olacak hemde hemen hemen her cihazında,büyük fiyasko.

Uygulamayı bulamadım,link var mı?
    Google camera.

Play storeda desteklenmiyor eski bir sürümünü apk olarak indirmeniz gerek

• Google kamera uygulamasını sormadım ama yanlış anlaşıldı galiba. Island diye bi uygulama yazmıştın onu sormuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şu an geliştirilme sürecinde o yüzden gözükmüyor olabilir sizde

• Dostlar size bir soru sormak istiyorum:

Cihaza custom rom yüklemek istiyorum, orijinal firmware çok hantal. Garantisi hala devam ettiği için bir çekincem var ama diğer Z2 vs. forumlarında DRM fix yapınca sıkıntı olmuyor diyorlar. Doğru mu bu?

• 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.