Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibond

Şu an geliştirilme sürecinde o yüzden gözükmüyor olabilir sizde
    Buldum hocam ama mantığını anlamadım.
  • baydyn kullanıcısına yanıt
    Hocam DRM keylerini yedeklemeniz gerekiyor cihaz çünkü relock bootloader yaptığınızda DRM özelliklerini ve garantisini kaybetmemek için. Onun dışında custom romlarda DRM fix modülüyle DRM özelliklerini tekrar kullanabilirsiniz. 8.0 altında bir sürüm yükleyecekseniz custom kernelin içinde oluyor zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguzhandincel1 O kullanıcısına yanıt
    Hocam greenify uygulamasıyla birlikte derin uyku için kullanılıyor.

• Arkadaşlar bişey sorucam. Sorun değil gerçi de. Telefonda sürekli bildirim sesi çıkıyor. Wifi-mobil kapalı olduğu halde bildirim sesi çıkarıyor telefon. Ne bildirimi olabilir? Sonradan yüklü olan uygulamalardan gelen bildirim değil. Ve bildirim ekranında herhangi bi uyarı olmuyor sadece ses çıkıyor.
  • @ibond linkteki orjinal şarj aleti midir?
    tr.letgo.com
    Cumhuriyet Mahallesi içinde, ikinci el satılık Sony Xperia şarj aleti - letgo
    https://tr.letgo.com/tr/i/sony-xperia-sarj-aleti_5939af58-64ce-4149-b384-02b6a9ecfd66

Hocam zaten 1 amper. Quick Charge destekli herhangi bir ürün de işinizi görecektir bence bu cihazdan çok daha fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Hocam zaten 1 amper. Quick Charge destekli herhangi bir ürün de işinizi görecektir bence bu cihazdan çok daha fazla.
    Samsung var aslında 9.0v 1.67a veya 5.0v 2.0a veriyor. Ama orjinali olsun diye bakıyorum ilanlara. Xz nin orjinal adaptörünün değerleri nedir biliyor musun?
  • quote:

Hocam bu ilandaki şarj aletine ne diyorsun? Alayım mı?
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-c-type-orjinal-sony-hizli-sarj-aleti-ve-kablosu-624801208/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhandincel1 -- 13 Temmuz 2019; 9:25:54 >

Hocam bu XZ'nin orijinal hızlı şarj aleti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    5v 2.7 9v 1.8 12v 1.35 orijinal aletin değerleri

1 yıl Samsung 9v 1.7 kullandım bu fast charge falan yazanlardan biraz daha hızlı sarj ediyor ama batarya daha fazla aşınma yapıyordu telefon suya girdikten sonra da uzun bir süre şarja takmamak gerekiyordu hemen bozuluyodu şarj aleti soketi ne kadar kurulasamda tavsiye etmiyorum ben orijinale döndüm biraz daha kontrollü şarj ediyor malzeme kalitesini bile çok üstünde

• quote:

Hocam bu XZ'nin orijinal hızlı şarj aleti.
    Satıcıyla görüşeyim alayım o zaman bunu kaçırmadan.
  • quote:

5v 2.7 9v 1.8 12v 1.35 orijinal aletin değerleri

1 yıl Samsung 9v 1.7 kullandım bu fast charge falan yazanlardan biraz daha hızlı sarj ediyor ama batarya daha fazla aşınma yapıyordu telefon suya girdikten sonra da uzun bir süre şarja takmamak gerekiyordu hemen bozuluyodu şarj aleti soketi ne kadar kurulasamda tavsiye etmiyorum ben orijinale döndüm biraz daha kontrollü şarj ediyor malzeme kalitesini bile çok üstünde
    Alayım bunu bunu kaçırmadan :)
  • quote:

Google camera.

Play storeda desteklenmiyor eski bir sürümünü apk olarak indirmeniz gerek
    Tam bi link bulamadım,var mı bildiğin hocam.
    hiç bilmiyorum kendi sitesinde yok mu

• quote:

hiç bilmiyorum kendi sitesinde yok mu
    Bi tane yükledim ama açılmıyor.

Bi soru sorucam. Cihaz sürekli bildirim veriyor. Ses olarak bildirim sesi çıkıyor cihazdan. Mesela ekran kapalı duruyor,bildirim sesi geliyor. Mobil ağ kapalı iken bildirim ses geliyor. Hangi uygulama veriyor ki acaba.
    Bildirim önceliklerine bakın ihtiyacınız olmayanları kapatarak deneyin belki çözüm olabilie

• Arkadaşlar xz ye nasıl root atabilirim birçok siteye baktım bir türlü yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamir84 -- 21 Ağustos 2019; 18:10:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamir84 kullanıcısına yanıt
    ibond kullanıcısına yanıt
    @İbond'un cihazında root vardı sanırım, belki yardımcı olabilir.
  • Kamera sorunu için bende versiyon düşürmeyi istiyorum. Detaylı anlatabilecek var mı?
  • quote:

Bildirim önceliklerine bakın ihtiyacınız olmayanları kapatarak deneyin belki çözüm olabilie
    Hocam yükleme yaparken alttaki hatayı aldım. Yardım eder misin?

22/023/2019 15:23:13 - WARN - No loader found or set manually. Skipping loader
    22/023/2019 15:23:13 - INFO - Loader : S1_Root_de8d - Version : 1299-4832_S1_Boot_MSM8996_LA2.0_O_204 / Boot version : 1299-4832_S1_Boot_MSM8996_LA2.0_O_204 / Bootloader status : ROOTABLE
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.