Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
336.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ibond Merhaba arkadaşlar. 13 aydır XZ kullanıyorum, aldığımda pil %95 civarıydı şu an %90-91 civarı, fakat başta pil olmak üzere genel performansı ve ısınmasından şikayetçiyim. Özellikle PUBGde felan ısınmaktan oyun doğru düzgün çalışamıyor bile. Android 8 son sürümdeyim (192 ile biten). Android 6 veya 7 bu konularda nasıl? Özellikle bildirim ve çift ekran özelliklerinden dolayı Android 6ya geçmek istemiyorum ama performansı iyi ise mecbur geçerim. Telefona garantisi bitmeden root/rom vs. yamalamak istemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baydyn kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız 8.0'da PUBG kasıyor. 7.0da hiç oynamadım ama daha iyi olacağını düşünüyorum indirip deneyeceğim

• stamia alternatifi olarak ex kernel pro uygulaması yükledim ve 2 güç çekirdeğini kapattım performans biraz düştü ama animasyonları yavaşlatınca fps kaybı azaldı eski stamina modu gibi oldu üstelik cihaz hiç isinmiyor şu an şarj yüzde 80 ve 2 saat 15 dk ekran süresi var eğer rootladiysaniz kesinlikle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ibond

Canlı yayını yaptığın uygulama kapanmıyor mu
    Yok uygulama kapanmıyor. Diğer kamera uygulamalarında da ısınma,kasma var ama kapanma yok. Sadece kendi kamera uygulamasında ısınma sonrası kapanma oluyor. Birde telefon görüşmesi yaparken karşı taraf kendi sesini duyuyor. Neden yapar?
  • oguzhandincel1 O kullanıcısına yanıt
    Eğer kısık seste bile duyuyorsa sorun yazılımsal ya da operatör kaynaklıdır. Onarım yapmayi deneyebilirsin

• quote:

Eğer kısık seste bile duyuyorsa sorun yazılımsal ya da operatör kaynaklıdır. Onarım yapmayi deneyebilirsin
    Kısık seste denemedim. Onu bir deneyeyim. Akşam evde hanımın telefonu alıp kendim deniycem.
  • Kamerayı deniyorum. Ön kamera da 5 dk ya yakın kayıt yaptım ısınma uyarısı verdi ama kapanmadı. Arka kamera da 1 dk 11. saniyede kapattı kamerayı. Fotoğraf çekerken de uyarı veriyor ama kapanma yok.Ya işin alsı uyarı vermesi önemli değil fonksiyonlarda da kısıtlama yapsın önemli değilde tam çalışsın derdim o.
    1 dakika çok az forumda 20 dakikayı görenler vardı. Ben de akşam deneyeceğim bakalım kaç dakikayı görür

• Sonuçlar mükemmel batarya durumu 2500mah şu an 2 yıllık bir aşınma var

Sony Xperia XZ Premium Sony Xperia XZ Premium Sony Xperia XZ Premium

• Telefonu 2 seneye yakındır kullanıyorum, anladığım kadarıyla bu cihazın bence bazı partileri sıkıntılı. Çünkü bir kesim sürekli iflah olmaz sıkıntılarla boğuşurken, bir kısım ise sorunsuz kullanıma devam ediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Ben Oreo'da çok büyük sıkıntılar yaşadım ama diğer kullanıcılar çok memnundu telefondan ben snapchate girince donmalar takilmalar başlıyodu hemen 3 saat ekran süresi bile alamıyordun

• ibond kullanıcısına yanıt
    Bu arada hocam tercihen akıllı temizleyiciyi kapatabilirsiniz, kapatmanızı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hocam o tarz şeyleri komple kapattım ben. Bugün yoğun kullanımda 7 saat ekran süresi aldım. Yarın 2.15 GHz olan 2 çekirdeği kapatıp ekran çözünürlüğünü 720p'ye düşürüp bir de öyle test edicem. Stamina mod hiçbir işe yaramıyor resmen cihazın tüm çekirdeklerini powersave moduna alıyor bu da donmalara neden oluyor. Ben bunun yerine 2 çekirdeği kapatıp diğer iki çekirdeğide 1.1GHz'de normal modda kullanıyorum bu sayede ısınma ve donma olmuyor sadece uygulamaların açılması gibi işlemler birazcık uzuyor.

Cihaz rootlanınca can buluyor resmen hem performans anlamında hem tasarruf anlamında

• quote:

1 dakika çok az forumda 20 dakikayı görenler vardı. Ben de akşam deneyeceğim bakalım kaç dakikayı görür
    Depolama olarakta cihaz hafızasını kullanıyorum. Hafıza kartında daha çok takılma yapıyor. İlan açtım valla satılırsa satıcam. Bilsem böyle sıkıntılı girmezdim. Hafıza sıkıntısı nedeniyle değiştirdim huawei yi. Pişman değilim,çözmeyi de istiyorum cihaz güzel aslında. Ses konusunda 1 tık düşürdüm,düzeldi gibi. Dün akşam iş çıkışı görüşme yaptım karşı taraftan herhangi bişey diyen olmadı.
    Dün 5 dakikalık bir çekim yaptım uyarı bile vermedi. Cihaza hiç onarım yapmadıydanız bi yapın derim

• quote:

Dün 5 dakikalık bir çekim yaptım uyarı bile vermedi. Cihaza hiç onarım yapmadıydanız bi yapın derim
    1 sefer yaptım hocam. Bugün deneyeyim tekrar olmadı. Anlamadım cidden bu kamera sorununu. Çok can sıkıcı.
  • quote:

Hocam bir de bu cihazda OTG desteği yok mu? Type c adaptör ile flash disk bağlıyorum ama görmüyor. Direk type c li mi olması lazım bağladığım flash diskin?
    Otg destegi var ancak korumali. Kabloyu yada flash diski taktiktan sonra bildirim cubugundan usb otg yi her seferinde aktif etmeniz gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

Otg destegi var ancak korumali. Kabloyu yada flash diski taktiktan sonra bildirim cubugundan usb otg yi her seferinde aktif etmeniz gerekli
    Takıyorum adaptörle ama herhangi bi bildirim gelmiyor. Dosyalar a girdiğimde de gözükmüyor.

Düzeltme: Ayarlardan USB cihazı algıla deyince gördü. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhandincel1 -- 26 Haziran 2019; 12:28:7 >
  • Acil yardım :( Onarım yaparken yarıda kaldı ve sistem çöktü. Telefonu açtığımda yazılım güncellemesi yapın diyor. Xperia Companion a bağladığımda cihaz kilitli diye saçma bi uyarı geliyor. İlk yarıda bıraktığında Companion da verdiği uyarı buydu "UEUpdateFailed UE_2005". Tekrar deniyorum şuan companion la onarımı. Eğer yapamazsam nasıl düzelecek?
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.