Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.625
Cevap
67
Favori
438.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sende sağol hocam ancak imzada bir hata var sanırım sendeki gibi gözükmüyor, biraz uğraştım kendime göre düzelttim
  • Pil konusunda bir tek ben mi tatmin olamıyorum _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukiman -- 30 Ekim 2017; 9:23:49 >
  • Arkadaşlar ben de bugün aranıza katılmış bulunuyorum. Uzun suredir Samsung kullanmıştım. Bu ilk sony telefonum oluyor. İlk olarak şunu sormak istiyorum. Slow motion çekimi uzun süre yapabiliyor muyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madanci -- 30 Ekim 2017; 21:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu alanlar kutunun üstüne bakabilirmi çin mi tayland malı mı ayrıca telefonu ilk kurduklarında şarj etmeden son tam şarjz süresi kaç gün arkadaşa mediamarketten aldık şüphelendiğim bazı şeyler var onun için sordum
  • fun777 kullanıcısına yanıt
    Benimki tayland

• Dostlar xz almayı düşünüyorum. aradaki fiyat farkına değer mi? birde telefona sahip olanlar eksilerini artılarını yazsalar keşke.
  • Selamlar telefonu pazar günü aldım ve 2. günümü bitirdim. Telefona Sony m5'den geçtim , abimde iphone 7 , annemde iphone 6s var.. Ve bu 2 cihaza göre işlemcisinden kaynaklı inanılmaz seri ve hızlı telefon.. Tarayıcı özelliği sayesinde internet sayfaları 0.30 sn gibi bir sürede yükleniyor ve çok akıcı. Kamerası ve ağır çekim modu çok iyi , 3D çekim olayı ilgi çekici. Son android oreo yüklü ve şuana kadar sorun sıkıntı ve pişman edecek bir hareket görmedim. Pil konusu bir günü rahat çıkardı ama nette çok gezinince hızlı tükenebilir , dizi izleyim derseniz yarı yolda bırakabilir henüz oyun ve dizi performansı test edemedim. Ama çok hızlı şarj oluyor , yüzde 10 'dan yarım saatte 75'e geldi telefon şaşırdım gerçekten. Eksi olarak oreo'dan kaynaklı sanırım çift tıklama ile telefonu kitleme ve açma yok. Ekran kısa yolları gibi bir şeyler yok.. Arka kapağı metal olmasına rağmen elden kayabilir dikkat etmek lazım. Şuanlık gerçekten memnunum bakalım ileride neler olacak.

• pukiman kullanıcısına yanıt
    "abimde iphone 7 , annemde iphone 6s var.. Ve bu 2 cihaza göre işlemcisinden kaynaklı inanılmaz seri ve hızlı telefon.. "

Bu kısım pek doğru değil zira İşlemci olarak 7 ve 6S 835'ten üstün. Ancak dediğiniz gibi biraz daha seri olması hem yazılım iyileştirmeleri ve ios'taki efektlerin süreleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 31 Ekim 2017; 21:16:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NGP1N

"abimde iphone 7 , annemde iphone 6s var.. Ve bu 2 cihaza göre işlemcisinden kaynaklı inanılmaz seri ve hızlı telefon.. "

Bu kısım pek doğru değil zira İşlemci olarak 7 ve 6S 835'ten üstün. Ancak dediğiniz gibi biraz daha seri olması hem yazılım iyileştirmeleri ve ios'taki efektlerin süreleri.

835'ten üstün olduğunu pek duymadım. Ayrıca yazılımdan çok ram'den kaynaklı bir hız da mevcut , İphone 2gb - Zx1 4gb... Donanım olarak her şekilde üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fun777

bu telefonu alanlar kutunun üstüne bakabilirmi çin mi tayland malı mı ayrıca telefonu ilk kurduklarında şarj etmeden son tam şarjz süresi kaç gün arkadaşa mediamarketten aldık şüphelendiğim bazı şeyler var onun için sordum

Ne bizde bilelim.

Duymanıza gerek yok açın bakın. Tek çekirdekte bu cihazlar hep öndedir. Tek çekirdek performansı önemli zaten. Ayrıca bellek az diye bunu olumsuz algılamayın önemli olan ram yönetimi. Asıl fark dahili hafızada çıkar, bundada ufs 2.1 ile daha yeni yeni Apple'a yaklaşmaya başladı firmalar. Dediğim gibi geciş animasyonlarından dolayı Xz1'in hızlı olması çok normal zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakecharmer kullanıcısına yanıt
    Bence değer

• quote:

Duymanıza gerek yok açın bakın. Tek çekirdekte bu cihazlar hep öndedir. Tek çekirdek performansı önemli zaten. Ayrıca bellek az diye bunu olumsuz algılamayın önemli olan ram yönetimi. Asıl fark dahili hafızada çıkar, bundada ufs 2.1 ile daha yeni yeni Apple'a yaklaşmaya başladı firmalar. Dediğim gibi geciş animasyonlarından dolayı Xz1'in hızlı olması çok normal zaten.

Apple ı bu kadar savunan gördüğüm ilk kişi olabilirsiniz 😁

Olaya objektif bakamıyorsanız zaten size söyleyecek başka lafım yok. Yazılım olarak zaten iOS bana göre stabil değil ancak ben size teknik verilere göre söyledim. Tabi siz işin pek teknik kısmıyla ilgilenmediğiniz için karşınızdaki kişiye "Elmacı" damgası vurmayı tercih ettiniz. GM5 Plus kullanıyorum. Size kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 1 Kasım 2017; 9:16:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madanci kullanıcısına yanıt
    yavaşlatılmış çekim bir kaç saniyeden fazla olmuyor. o an da makine 960 FPS çekiyor. Şu ana kadar farklı bir markada bu değer yok diye biliyorum.
  • quote:

Olaya objektif bakamıyorsanız zaten size söyleyecek başka lafım yok. Yazılım olarak zaten iOS bana göre stabil değil ancak ben size teknik verilere göre söyledim. Tabi siz işin pek teknik kısmıyla ilgilenmediğiniz için karşınızdaki kişiye "Elmacı" damgası vurmayı tercih ettiniz. GM5 Plus kullanıyorum. Size kolay gelsin.

Bende sizin objektif olmadığınızı düşünüyordum, ilginç 😅

• Düzelteyim, XZ1 daha yeni amiral gemilerinde ufs 2.0 standartlarda depolama birimleri kullanmaya başladı, yani daha ufs 2.1 değil. Seneye geçerler diye tahmin ediyoruz. Burada benchmark sonuçlarındansa cihazın kullanıcıya sunduğu deneyim önemli. Misal cihaz açılıp kullanıma hazır hale gelene kadar beni bekletecek mi, uygulamalar seri açılıyor mu, belleği ne kadar verimli kullanıyor ben ona dikkat ederim. En güçlü işlemci Apple'da olabilir fakat en stabil yazılım deneyimi bence Apple'da değil maalesef.

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    android kullanan diğer firmaları kastetmiş sanırım hocam. note8, s8, u11, op5 gibi cihazlarda ufs 2.1 kullanılıyor...
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Düzeltmelik bir durum yok, Sony 1 nesil geriden geliyor diğer firmalara göre ve ben diğer üreticileri de baz alarak konuştum. Samsung, Huawei, Xiaomi vs. hepsi UFS 2.1'e geçiş yaptı. Ayrıca ben zaten günlük kullanımda iPhone daha iyi diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. Arkadaş 835 daha iyi dediği için teknik olarak düzeltme yaptım.
  • 3 saat önce aldım telefonu :) siyah renk. Mavi de ekran kapalı iken mavisi tunuk geldi. XZ nin mavisi daha iyimiş .

siyah candır :)

alet süper testleri yaptım şimdilik bir sıkıntı göremedim.

Kullanılan RAM e nasıl nereden bakıyoruz bulamadım. Uzun süredir 5S ios kullanıyordum :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.