Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.625
Cevap
67
Favori
438.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    not olarak color note kullanıyorum diğerlerini de telefonun kendisinden hallediyorum
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    Benimki de 9 Ağustos. Herkeste aynı tarih yazıyor sanırım. Sıkıntı edecek bir durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

not olarak color note kullanıyorum diğerlerini de telefonun kendisinden hallediyorum

Takvim den mi anımsatıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

İos da uçak bileti Walet uygulamasına geliyor android de uygulama olarak neyi tavsiye edersiniz.

Bilgisi olan var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mga93

quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

Takvim den mi anımsatıcı

Evet takvimden

• Tek eksik olan Bluetooth kulaklık şarjını göstermiyor. O 8.1 sürümde geliyor.

• Telefon için kılıf bulan oldu mu? İzmir de elden alacak bir yer bulamadım

• telefonu 24.10.2017 tarihinde almışız destek garanti gerçerlilik süresi 27.10.2019 yazıyor veri kurtarma programında'da temiz çıkarsa arkadaşa teslim edip kendimde bir tane alabilirim anladığım kadarıyla cihazlar dağıtıma çıkmadan önce tam şarjz edilmiş avg kurulup gerekli ayarlamarlar yapılıp kutulanıp mağazalara gönderilmiş gibi duruyor ama telefon alırken bütün markalarda açılmamış kutuyu kendiniz seçiniz telefonu açtıktan sonra a z ye iyice inceleyin sorun yoksa devam edin bu arada sony xz1 compact modeli gelebilirmiş belli değilmiş gelirse de en 2800 tl giregini söyledi konuştuğum müdür şimdilik bu kadar herhangi bir şey çıkarsa burda paylaşırım arkadaşlar konu baya bir canlandı sanki
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    Facebookta paylaşılan birkaç kılıf vardı da halan koruyucu cam bulamadık piyasada adam akıllı...
    https://www.facebook.com/groups/sonyxperiaailesi/permalink/702211596640335/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Telefon için kılıf bulan oldu mu? İzmir de elden alacak bir yer bulamadım

Ben git git üzerinden 20₺ ye sipariş verdim.

• En uyumlu adım sayar program adını biliyor musunuz

• Sony'nin güncelleme şemasının nasıl olduğuna dair bilgi, merak edenler için ekliyorum buraya

• Yav ne çabuk 2799 oldu bu cihaz.?

• Parmak okuyucusu bu aralar algılamıyor , elin ıslak ya da tozlu olabilir diyip. Çözemedim , ilk günkü performansda değil.
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilsiniz hocam Bu incelemede de parmak izinin zamanla yaşattığı tutarsızlıktan söz ediliyor. Aynsını XZ kullanırken yaşamıştım.
  • sony xz1 kullanıcıları aidata64 programından bakarak anakart ££quanta££ üretimimi ,lcd paneli ne marka, kulaklık ses çıkışı 24 bit verebiliyor
    www.gsmarena.com
    Compare Nokia 8 vs. Sony Xperia XZ1 vs. Samsung Galaxy S8 - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8522&idPhone2=8804&idPhone3=8161
    ses chipseti samsungda circus marka bu sony niye iyi bir dac kullanmıyor - hepsiburada fiyatını kabul etmiyorum , kutusu açılmış ,iade edilmiş bir sürü cep telefonu satıyor hepsiburada 200-300 tl piyasadan ucuza aldığınızı sanıyorsunuz ama o makina iade makina, x compact aldığımda yaşadım ve hemen geri iade .

• koreli41 kullanıcısına yanıt
    Samsungda ne kadar 32 bitlik bir ses çipi kullansalar da S8'in ses kalitesi hem kulaklıkta, hem de hoperlor çıkışı bakımından bana gerçekten çok boğuk ve kalitesiz geliyor. HB ya da başka perakende hiç farketmez alacağınız ürünü kontrol edeceksiniz hocam, illaki birilerine 0 kutu gidiyordur.
  • Hafta sonu teksonsadan aldım cihazı. Çalışan özellikle avrupada satılan seri olduğu bilgi olarak paylaştı. Üretim yeri tayland. Sıfır kapalı kutu getirdi beraber açtık ve kontrolünü yaptık. Özellikle ses donanımı için aldım bu modeli. Kendi üzerideki ses kalitesi açıkcası beklediğimden vasat. Ancak bluetooth üzerinden bağlantı kurup evimdeki hi fi ses sistemle dinlediğim ses gayet başarılı.
    Bu arada 3d taratılan yüzler bir uygulama ile haraketlendirilip kısa film şekline getiriliyormuş. Bu uygulamayı bilen varmı acaba.
  • vagus35 V kullanıcısına yanıt
    AR fun olabilir tam bilmiyorum hocam.
  • telefonu kullanan arkadaşlar titreşimi nasıl? eski xperialar arı vızıltısı gibi ses çıkartıyorlardı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.