Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.625
Cevap
67
Favori
438.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vagus35

Hafta sonu teksonsadan aldım cihazı. Çalışan özellikle avrupada satılan seri olduğu bilgi olarak paylaştı. Üretim yeri tayland. Sıfır kapalı kutu getirdi beraber açtık ve kontrolünü yaptık. Özellikle ses donanımı için aldım bu modeli. Kendi üzerideki ses kalitesi açıkcası beklediğimden vasat. Ancak bluetooth üzerinden bağlantı kurup evimdeki hi fi ses sistemle dinlediğim ses gayet başarılı.
    Bu arada 3d taratılan yüzler bir uygulama ile haraketlendirilip kısa film şekline getiriliyormuş. Bu uygulamayı bilen varmı acaba.

Shadow isimli bir uygulama o , ben kullanıyorum. Çektiğin 3d yüzü star wars a falan koyabildim...

Bu arada ekran için cam koruyucu piyasa da bulamıyorum.
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    MobilCadde.com
    Dafoni Sony Xperia XZ1 Curve Tempered Glass Premium Full Şeffaf Cam Ekran Koruyucu
    http://www.mobilcadde.com/dafoni-sony-xperia-xz1-curve-tempered-glass-premium-full-seffaf-cam-ekran-koruyucu-86906

Tek bildiğim bu var resmi markanın fakat alıp da test etmişliğim yok. Dafoni'inin ürünlerini Z2'de de kullanırdım gayet memnun kaldığım bir markaydı.

• kılıf ve ekran koruyucu için bende beklemedeyim bi süre sonra çıkacaktır.
  • Akıllıphone dan şeffaf kılıf aldım çok güzel oldu.

Ekran koruyucu geldi hediyesi ama tam ekranı kapatmadı. Belki birisine verir taktırırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

http://www.mobilcadde.com/dafoni-sony-xperia-xz1-curve-tempered-glass-premium-full-seffaf-cam-ekran-koruyucu-86906

Tek bildiğim bu var resmi markanın fakat alıp da test etmişliğim yok. Dafoni'inin ürünlerini Z2'de de kullanırdım gayet memnun kaldığım bir markaydı.

Fiyatın mahşallahı var..
  • Ekrana çift tıklama ile tuş kilidi olayını bulan var mı ? Yoksa telefonda yok mu o özellik..
  • WhatsApp ta simge üzerinde sadece balon çıkıyor rakam neden çıkmıyor bilen var mı

O özellik XZ Premiumdan sonraki hiçbir cihazda mevcut değil hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

O özellik XZ Premiumdan sonraki hiçbir cihazda mevcut değil hocam.

Çok saçma ya , tuş ile kilitlemek gereksiz lüzumsuz bir şey ayrıca tuş yıpranıyor. Yardımcı menü falan da yok 3000 tl lik cihazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

WhatsApp ta simge üzerinde sadece balon çıkıyor rakam neden çıkmıyor bilen var mı

Adroid 8 ile rakam olayı değişti, baloncuk oldu.
  • Arkadaşlar herkese selamlar,formda xperia xz1 kullanan arkadaşlar batarya performansı ile ilgili durum nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratarif -- 7 Kasım 2017; 18:26:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratarif

Arkadaşlar herkese selamlar,formda xperia xz1 kullanan arkadaşlar batarya performansı ile ilgili durum nedir.

Önceki sayfalara yazmıştım , başkalarıda yazmıştı.. Pil performansı tatmin edici , çok hızlı şarj oluyor gerçekten fazla hızlı ve bir günü rahat çıkarıyor ki ben oyun-youtube- DH arası gezen biriyim. Bu arada ofiste florasan lamba altında ağır çekim kamerası aptallaştı , karanlıkta da da çekmiyor çok karanlık ama bugün böyle bozuk gibi garip sensörümsü yanıp sönen bir ekrana kavuştu. Dışarı cıkınca sorun yoktu... Sanırım az ışıklı ortamlarda sapıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratarif

Arkadaşlar herkese selamlar,formda xperia xz1 kullanan arkadaşlar batarya performansı ile ilgili durum nedir.

Batarya iyi iş çıkarıyor

Florans altında sorun çıkmasının sebebi, florasanın çalışma prensibinden kaynaklı. Işık saniye de bilmem kaç kere yanıp sönüyor. Eğer 960 fps den altında kalırsa ışık hiç yanmıyor gibi görünür.

İnşallah anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akif87

Florans altında sorun çıkmasının sebebi, florasanın çalışma prensibinden kaynaklı. Işık saniye de bilmem kaç kere yanıp sönüyor. Eğer 960 fps den altında kalırsa ışık hiç yanmıyor gibi görünür.

İnşallah anlatabilmişimdir.

Anladım hocam , bir an arıza mı acaba diye baktım da , aydınlık ve parlak ortam olmadığı sürece ağır çekim çöp olurmuş. Korktum be :D
  • bugün bende aldım xz1 i kargoda şuanda yarın elimde olur bakalım xz den farklı olarak neleri varmış :)
  • Generation Y kullanıcısına yanıt
    şimdiden hayırlı olsun kardeşim.bende xz den geçme fikrindeyim amma karasız kaldım. değerlendirmeni sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kardeşim sony den başka marka kullanmadım şimdiye kadar sonra iphone 7 deneyeyim dedim alışamadım iosa tekrar yuvaya geri döndüm telefon elime geçsin yardımcı olmaya çalışacağım.
  • Pili 1,5 günü çıkarsın 3g bağlantıda (gps, bluetooth kapalı) chrome ağırlıklı kullanımda. Multitask'ı başarılı yapsın, çektiği gündüz fotoğraflarında bile saçma sapan işleme artıkları oluşmasın ben tamamım. Önümüzdeki yaza geçeceğim cihazdır kendileri, o yüzden yorumlarınızı bekliyoruz hocam.

• Generation Y kullanıcısına yanıt
    hocam bende sony kullanıcısıyım. sony xperia sp kullanıyorum. telefon artık bırak beni diyor.

xz almak istiyorum. ancak xz1 i görünce onu da düşünmeye başladım. telefon gelince aradaki farkları yazarsanız çok memnun olurum. özellikle aralarındaki fiyat farkı bakımından bir değerlendirme yapabilirseniz süper olur.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.