< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (425. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, yakın zamanda aldığınız ekran koruma camı linki verebilir misiniz? Malum artık piyasada pek kalmadı. Hep dafoni kullanıyordum ama en son aşağıdaki siparişimde gelen uymadı, sanki başka telefonunkini göndermişler gibiydi. ve içindeki silme bezi vs kalitesi kötüydü, replika gibi. www.hepsiburada.comDafoni Sony Xperia XZ1 Tempered Glass Premium Cam Ekran Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/dafoni-sony-xperia-xz1-tempered-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-p-HBV00000CB2M1?magaza=Mobilcadde
-
Arkadaşlar merhaba. Telefonun hafızasının yüzde 70 ini kullanıyorum. Biraz hafızayı azaltıp telefonu hızlandırabilmek adına 64 gb lik bir hafıza kartı almak istiyorum. Amacım alabileceğim en iyi hafıza kartlarından birini almak fakat hız üstündeki rakam vs. tarzı değerlerden pek anlamıyorum. Hafıza kartı alıp memnun kalan veya bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatından bağımsız iyi bir kart arıyorsanız hiç tereddüt etmeden samsung evo plus serisine bakabilirsiniz. Fiyatları diğer kartlara göre biraz yüksek ancak gerek veri aktarım hızı gerekse uzun ömürlülük konusunda samsung piyasayı sildi süpürdü. Bilgisayar donanımında samsung evo ssdlerin yorumlarına bakabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Euroleagueefes
Arkadaşlar merhaba. Telefonun hafızasının yüzde 70 ini kullanıyorum. Biraz hafızayı azaltıp telefonu hızlandırabilmek adına 64 gb lik bir hafıza kartı almak istiyorum. Amacım alabileceğim en iyi hafıza kartlarından birini almak fakat hız üstündeki rakam vs. tarzı değerlerden pek anlamıyorum. Hafıza kartı alıp memnun kalan veya bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Aynı başarıyı hafıza kartlarında da yakaladılar bence. Sadece alırken çok fazla sahte ürün olduğuna dikkat edin. Güvenilir bir satıcıdan almaya özen gösterin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam merhaba www.teknosa.comKingston 64GB Micro SDXC Canvas Select Plus 100R A1 C10 CARD + Adaptör Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/kingston-64gb-micro-sdxc-canvas-select-plus-100r-a1-c10-card-adaptor-p-145059859
Bu hafıza kartı hakkında ne düşünüyorsunuz Samsung 1 sene sonra bozuluyor diye çok yorum okudum Kingston flaş belleğim var 8 yıldır sapasağlam
-
Kullanmadığım için kesin bir yorum yapamam ancak kağıt üzerindeki değerleri iyi hocam. Onun haricinde teknoloji işi biraz şans. Uygun fiyata kingston usb bellek aldım 2 adet 1 tanesi 6 ayda bozuldu. Öteki 3 yıldır sapasağlam çalışıyor. Tek bi tane almış olsam ve sağlam olan denk gelse yorumlarda kingstonu övecektim. Yok bozuk olan denk gelse yorumumu olumsuz yapacaktım.quote:
Orijinalden alıntı: ONUR-40
Hocam merhaba
https://www.teknosa.com/kingston-64gb-micro-sdxc-canvas-select-plus-100r-a1-c10-card-adaptor-p-145059859
Bu hafıza kartı hakkında ne düşünüyorsunuz Samsung 1 sene sonra bozuluyor diye çok yorum okudum Kingston flaş belleğim var 8 yıldır sapasağlam
Yani demek istediğim belli bir seride kronik bir sorun yoksa birkaç olumsuz yoruma çok takılmayın bence. Samsungu önermemin bir sebebi de profesyonel fotoğrafçıların dahi bu seriyi kullanması. Ben de uzun yıllardır 64 gb modelini sorunsuz kullanıyorum. Telefonda harici bir depolama birimi yüzünden bir ağırlaşma hissetmedim. Crystal disk ile test yaptığımda sonuçlar kötü çıksa da iş testleri bırakıp gerçek dosyaları aktarmaya gelince son derece iyi sonuçlar verdi. Yine de son karar sizin tabi
-
Türkiye'de satılıyor mu?
Dostlar merhaba! Xz Premium kullanıyorum. Cihazımda yazılımsal bir durum var! Biri beni aradığında zil sesi seviyesi yüksek olmasına rağmen, ilk çaldığında yüksek ses geliyor, 1 sn sonra ses seviyesi düşüyor. Ama telefonun ses seviyesinde birşey yok! Umarım anlatabildim. Böyle birşey yaşayan var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ekrana çift dokunarak açma ve kapama yok mu arkadaşlar ...şsuan x compact kullanıyorum onda var mesela -
Stock romda hatırladığım kadarıyla yoktu hocam. Existenz rom kurulu bende. Bu romda söylediğiniz özellikler mevcutquote:
Orijinalden alıntı: asderwet11
ekrana çift dokunarak açma ve kapama yok mu arkadaşlar ...şsuan x compact kullanıyorum onda var mesela
peki stock rom kadar stabil mi herşey...çünkü sony in en büyük avantajı stabil çalışması benim açımdan öyle en azındanquote:
Orijinalden alıntı: LEAME
Stock romda hatırladığım kadarıyla yoktu hocam. Existenz rom kurulu bende. Bu romda söylediğiniz özellikler mevcut
Alıntıları Göster -
Ben de iphone 5s ten geçtiğim için benim için de stabilite önemliydi hocam. 1 seneden fazladır bu romu kullanıyorum. Ufak tefek bugların neredeyse tamamı düzeltildi zaman içinde. Hatta romun bir versiyonu daha çıktı. Gerek duymadığım için yüklemedim. Çünkü her şey fazlasıyla stabil şu an. Wifi sorunu yaşadı bir çok arkadaş. Ben bu romda onu da yaşamadım. Android 10 ve google pixel arayüzüne sahip.quote:
Orijinalden alıntı: asderwet11
peki stock rom kadar stabil mi herşey...çünkü sony in en büyük avantajı stabil çalışması benim açımdan öyle en azından
Alıntıları Göster
Forumda konusu mevcut. Konuyu çeviri falan yapmadan direkt olarak ben oluşturmuştum 1 sene önce. Şu an cihazı pek sık kullanmıyorum. Ama gestures ya da birçok farklı özellik için tavsiye ederim existenz romu
-
merhabalar
xz1 kullanıyorum ama kasanın yanlarından ışık sızıntısı var.kvk 4500 tl ücret istedi.izmir de tanıdığınız ya da önerebileceğiniz iyi bir servis var mı?
Yuh yeni telefon alınır en babasından o ne ya öyle. Garantisi bitti mi cihazınızın?
aynen hocam -
Arkadaşlar herkese merhaba .. Telefon şarjdayken ısınıp kilitlenmeye başaldı. Ekran siyah ve kırmızı bildirim yanar şekilde takılı kalıyor. ses açma ve güç tuşuna basınca düzeliyor. Bu durum neyden kaynaklı olabilir ? Ben hızlı şarjdan kaynaklandığını düşünmeye başladım veya pil şişmesi de olabilir sanırım ? bilgisi veya tahmini olan var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Seyisulnam
Arkadaşlar herkese merhaba .. Telefon şarjdayken ısınıp kilitlenmeye başaldı. Ekran siyah ve kırmızı bildirim yanar şekilde takılı kalıyor. ses açma ve güç tuşuna basınca düzeliyor. Bu durum neyden kaynaklı olabilir ? Ben hızlı şarjdan kaynaklandığını düşünmeye başladım veya pil şişmesi de olabilir sanırım ? bilgisi veya tahmini olan var mı ?Cihazı Pc Companion ile sıfırlamayı bir dene bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Seyisulnam
Arkadaşlar herkese merhaba .. Telefon şarjdayken ısınıp kilitlenmeye başaldı. Ekran siyah ve kırmızı bildirim yanar şekilde takılı kalıyor. ses açma ve güç tuşuna basınca düzeliyor. Bu durum neyden kaynaklı olabilir ? Ben hızlı şarjdan kaynaklandığını düşünmeye başladım veya pil şişmesi de olabilir sanırım ? bilgisi veya tahmini olan var mı ?aynısı bende de oldu.. alarm çalmadı işe geç kaldım..
acaba çözebildiniz mi problemi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt35aynısı bende de oldu.. alarm çalmadı işe geç kaldım..
acaba çözebildiniz mi problemi?
Alıntıları GösterHocam şu an için şöyle bir yöntemle çözdüm; Akıllı şarj özelliğini kapattım ve şarj aletinin ssb ara kablosunu değiştirdim. İşe yaradı gibi ama pil performansı bir miktar düştü. Kablodan mı yoksa akıllı şarj özelliğinden mi onu kestiremedim. Pil sağlığı testim de hala iyi gözüküyor %91 oranında .. Bu cihazı çok sevmeme rağmen yavaş yavaş bir devrin sonu geliyor gibi sanki
-
Birşey soracam, şu kullandığınız rom yüklerken ekrana yansıt özelliği gidiyor mu acaba? Birde slow motion video çekimi yine yapılıyor mu? Yaparken sürede bir değişiklik oluyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X