Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.625
Cevap
67
Favori
438.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 yıllık kullanımdan sonra babama telefon lazım olunca benimkini ona verip kendime Mi 9T aldım. 2 hafta kullandıktan sonra Mi 9T'yi babama verip yeni bir telefon da kendime almak istedim fakat aradığım özelliklerde telefon bulamayınca XZ1'imi geri aldım. Hani birşeyin değerini onu kaybedince anlarmışsınız ya benimki de öyle bir şey. Bu telefonun benzeri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirci25

Yaklaşık 3 yıllık kullanımdan sonra babama telefon lazım olunca benimkini ona verip kendime Mi 9T aldım. 2 hafta kullandıktan sonra Mi 9T'yi babama verip yeni bir telefon da kendime almak istedim fakat aradığım özelliklerde telefon bulamayınca XZ1'imi geri aldım. Hani birşeyin değerini onu kaybedince anlarmışsınız ya benimki de öyle bir şey. Bu telefonun benzeri yok.
    Hocam XZ1 in Mi9T den hangi yönleri daha iyi size göre yani neden yapamadınız Mi 9T ile merak ettim?
    Bu arada bende kullandım XZ1 şu an yedekte tutuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun ses çıkışı niye düşük yav? Bluetooth kulaklıktan keyif alamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

Bu telefonun ses çıkışı niye düşük yav? Bluetooth kulaklıktan keyif alamıyorum
    Bence kullandığın kulaklıkla alakalıdır o sonuçta kablo yok arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

Bu telefonun ses çıkışı niye düşük yav? Bluetooth kulaklıktan keyif alamıyorum
    Cümleyi tam anlayamadım, Bluetooth kulaklığın var ve dinlemekten mi keyif almıyorsun. Yoksa kablo çıkışındaki ses düşük olduğu için bluetooth kullanmak zorunda mı kalıyorsun?

Eğer bluetooth kulaklık kullanıyorsanız genel bir tavsiye vereyim. Qcy m1 pro bulursanız kesinlikle kaçırmayın. Clubda kulağınıza taktığınızda bile bangır bangır müzik dinleyebiliyorsunuz. Ses seviyesi ve yüksek sesteki bozulma olayı fazlaca iyi.

Kablolu kulaklıkta ise nedendir bilmem, jbl c100sl kullandım sesi düşük geldi. Sonradan sonynin modelini bilmediğim bir kulaklığını denedim. Gayet sorunsuz çalıştı. Muhtemelen kulaklık kaynaklı ses az geliyordur. Telefon kaynaklı bir ses düşüklüğüne rastlamadım ben

• Arkadaşlar xz1 in arka kasası çiziklerle dolu çizikler için boya kalemi vs çizik gidericilerle düzelirmi?

• Telefonu alalı benim de 2 yıl oldu. Bataryası haliyle ilk günkü performansında değil, garantisi varken servise göndersem garanti kapsamında değiştirirler mi yoksa para mı öderim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JSmoove

Telefonu alalı benim de 2 yıl oldu. Bataryası haliyle ilk günkü performansında değil, garantisi varken servise göndersem garanti kapsamında değiştirirler mi yoksa para mı öderim?
    Kapasite belli standartın altına düştüyse ücretsiz değiştirmeleri gerek.

• Xperia xz1 telefonum arka kasası baya çiziklerle dolu bunlar nasıl giderilir? Araba çiziklerinde kullanılan pasta cila yada çizik giderici boya kalemleri işe yararmı?

• Merhaba XZ1 cihazımi iki senedir sıkıntısız kullanıyordum. Geçenlerde companionla onarım yaptım cihazı sıfırlamak adına biraz daha hızlansin temizlensin diye.
    Ama şöyle bir problem oluştu. Telefon kendi kendine sürekli titriyor. Saki sms gelmiş gibi. Örneğin Günde 30 defa arar ara. Bir de sürekli ara ara gmail senkrinuze ediliyor yukarıda bildirim alanında sebebi ne olabilir? Cihazın 2 gün sonra garantisi bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibnisinai

Merhaba XZ1 cihazımi iki senedir sıkıntısız kullanıyordum. Geçenlerde companionla onarım yaptım cihazı sıfırlamak adına biraz daha hızlansin temizlensin diye.
    Ama şöyle bir problem oluştu. Telefon kendi kendine sürekli titriyor. Saki sms gelmiş gibi. Örneğin Günde 30 defa arar ara. Bir de sürekli ara ara gmail senkrinuze ediliyor yukarıda bildirim alanında sebebi ne olabilir? Cihazın 2 gün sonra garantisi bitiyor.
    Gmail senkronizaayonunu bilmem ama titreme olayı gsm şebekesinden push mesajı geliyor olabilir ayarlara bak bence şebekeden gelen mesajlar için.

• 2 sene oldu bugün ilk kez kendi kendine kapandı telefon. Ekran simsiyah oldu, bildirim ışığında bütün renkler yanıp söndü. Ardından açıkırken bir süre logoda takıldı. Bir önceki z2 de birden kapanıp logoda takılıp bir daha açılmamıştı. Baya korkuttu beni ama açıldı geri.

• Merhabalar, cihazımı 2.5 senedir sorunsuz kullanıyorum fakat 1 hafta önce denize soktum telefonu fotoğraf çekmek için daha sonra akşamında fark ettim ki arka kameram buğulanmış, o gece pirince yatırdım ertesi gün baktım düzelmedi neyse yapacak bir şey yok diyip bıraktım 2 gün önce kendiliğinden düzelmiş buğu sorunu ama bu seferde çektiğim fotoğraflarda pembe lekeler çıkıyor, lense bakıyorum deniz tuzu var gibi görünüyor çok küçük şekilde acaba sorun bu olabilir mi yani kamerayı temizletsem düzelir mi ?
    Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU

• mhmtdd M kullanıcısına yanıt
    Sorunu biliyorsun zaten hocam temizletirsen düzelir büyük ihtimalle ama tabi temizlenmesi için yekpare kasa cihaz olduğundan komple sökülmesi gerekir.

• Temizlense büyük ihtimalle düzeleceğini biliyorum ama lense başka bir şey olabilir mi diye düşündüm, o yüzden sormak istedim belki başına daha önce gelen vardır diye

• Cihazın su temasından dolayı ana kartı yanmıştı. Thhye başvurmuştum ama sonuç olumsuz çıktı. Ana kartı normal bir telefoncuda değiştirtsem telefon eski performansı verebilir mi? Yoksa hiç yaptırmaya gerek yok mu? Daha önce ana kart değiştirme durumu yaşayan var mı acaba?

• Turkcell kullanan arkadaşlar VoLTE aktif olarak çalışıyor mu? Ne yaptıysam aktif edemedim.
  • Xz premium kullanıyorum, aktif çalışıyor VoLTE

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Turkcell kullanan arkadaşlar VoLTE aktif olarak çalışıyor mu? Ne yaptıysam aktif edemedim.
    Ben cihazı oreo da kullanıyorum ayarlarda volteyi bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

Turkcell kullanan arkadaşlar VoLTE aktif olarak çalışıyor mu? Ne yaptıysam aktif edemedim.
    Sürümle alakalı olabilir hocam. Cihaza rom yükleyeceğim zamanlar çokça başıma geldi. Bir sürümde volte açık gözükmesine rağmen çalışmıyordu. Sonraki sürümde düzelmişti. Bir de arada sırada bende de kesiliyor. O da turkcellden kaynaklı sanırım.

• 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.