Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.625
Cevap
67
Favori
438.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi bir sorun yok o gün operatörle ilgili bir sorunmuş demek. gps kullanmamın sebebi ev içerisinde 3g ve 4.5g'den yeterince sinyal alamamam. Ayrıca wi-fi açınca da mobil ağ daha az çekiyor o yüzden.
  • esennnnnn E kullanıcısına yanıt
    Artık dengeler değişiyor. Sony de en son ürünlerinin fiyatları çok yüksek olduğu için piyasa da tutmadı doğal olarak xiaomi gibi ucuz ürünlere kaldı xiaomi de değerlendikçe o da fiyatları kat kat artıyor. El mecbur ben göndericem bu pazartesi günü size olanları yazarım ama olacaklar basit tahmin edilebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esennnnnn E kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapıyorsunuz. XZ1 cihazıma garanti ücret iadesi kararı aldı. Ekranı değiştirin ben ücreti değil telefonu istiyorum desem de nafile. Ücretini yolladılar ve iphone 6s aldım. iphone 6s sarmadı şuan xperia z5 compact kullanıyorum. Denk gelse de temiz bi XZ1 veya xz1 compact alsam diye bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk altı ay da mı oldu? Çünkü bende göndericem bazı sebeplerden ötürü 2 yıl oldu olucak da bilgi verebilir misin hocam? Ne sıkıntısı vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karamamba34 -- 26 Nisan 2020; 19:21:10 >
  • Karamamba34 K kullanıcısına yanıt
    Sıfır aldım, aldıktan 4 5 ay sonra oldu. Ekran değişti, 2 ay sonra tekrar oldu. Yine ekran değişti bu sefer 1 ay sonra yine oldu. En son ücret iadesi yaptılar

• avtheree kullanıcısına yanıt
    Ben yarın gönderiyorum hocam hangi kvk ya gönderdiniz oraya göndermiyim. Teknisyenin yapacağı bir telefon adam gibi işini yapsan telefon düzgünce çalışsa ne olur yani iki taraf da mutlu olsa yok yani bu Türkiye de teknik servis eline düşenlere Allah sabır versin ben de göndericem garanti bitmesine az kaldı göndersem 20 gün sonra gelir büyük ihtimalle. Teşşekürler hocam

• Karamamba34 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, İstanbul Kartal kvk servisine vermiştim. Adanaya da yollamıştım ama İstanbul'a yolladılar. Mümkünse Ankara'ya yollayın derim.

• Evet bugün itibariyle telefonumu servise bıraktım geldiginde durumları tekrar iletecegim.

• Evet bugün itibari ile kvk dan ses çıktı telefonumu ekran sararması ölü piksel mevcut olduğunu ve hoparlörünün bozuk olduğunu bellirtmeme rağmen kullanıcı hatası diyip bende telefon kadar fiyat biçen kvk ve sony'i thh'ye havele etmeyi düşünüyorum. 1130 tl fiyat çıkarmışlar telefonu zaten 2000 tlye aldım. Allahım yarrabim şu ülke de düzgün birşey olabilir mi
  • Bugün durup dururken mikrofonlu kulaklık seti desteklemiyor uyarısı alıyorum bunun sebebi ney? Yazılım onarım yapsam düzelir mi?

• Maliyeci24 M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Tüketiciler Allah'a emanet maalesef. Umarım hakem heyetinden sonuç alırsınız.
  • Silent Enigma S kullanıcısına yanıt
    Valla hocam tüketici hakem heyetine faturayı attım söyledikleri sıkıntıları gösteren belgeyi attım servise verirken telefonun resmini felan çektiler bütün herşeyi koydum şirketin savunmasını bekliyorlar durumunda dilekçem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcangn

Bugün durup dururken mikrofonlu kulaklık seti desteklemiyor uyarısı alıyorum bunun sebebi ney? Yazılım onarım yapsam düzelir mi?
    Kulaklik girişine pantalon pamuğu falan kaçmıştır. Bi kontrol et zarar vermeden kürdanla falan

• yusufcangn Y kullanıcısına yanıt
    Kulaklık girişinin yaptığı temassızlık, ghost screen ve hoparlör sorunundan dolayı servise vermiştim. Kulaklık girişini değiştirdiklerinde ben de aynı hatayı aldım, yeniden servise verdim. Benimki donanımsaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maliyeci24

Evet bugün itibari ile kvk dan ses çıktı telefonumu ekran sararması ölü piksel mevcut olduğunu ve hoparlörünün bozuk olduğunu bellirtmeme rağmen kullanıcı hatası diyip bende telefon kadar fiyat biçen kvk ve sony'i thh'ye havele etmeyi düşünüyorum. 1130 tl fiyat çıkarmışlar telefonu zaten 2000 tlye aldım. Allahım yarrabim şu ülke de düzgün birşey olabilir mi
    Kasım 2019 da ekranda ölü piksel ve mikrofon bozulması nedeniyle servise gitti ekran değişti mikrofon düzeldi fakat ekran sonradan köşeden açılma yaptı 2 ay önce falan servise tekrar gönderdim fakat servis dışı kaldı deyip 900tl talep ettiler kabul etmedim geri gönderdiler thh'ne başvurdum ses seda yok bakalım benimde ama bu KVK iyice çığrından çıktı şikayet varda bir sürü konu var bu şekilde.

• barut04 B kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah sabır versin kvk'nın çalışma prensibini öğrendim bu afedersiniz geri zekalı kvk servisi açık açık söyliyim bakırköy şubesi kendisi yapmıyor kvk başka servise gönderiyormuş. Orada incelenip karar veriliyormuş. O yüzden kvk aracı bir firma olduğu için birşeyler yapamıyorlar. O yüzden allah topundan belalarını versin bu kvk'nın, ben 2 hafta oldu hocam başvuru yapmam. Kaymakamlığa gittiğimde 4 ay sürer felan dediler. Bekliyoruz.
  • Arkadaşlar Merhaba. 2 yıllık Sony serüvenim sona erdi. Para iadesi alıp Xiaomi mi note10 lite aldım. 2 kez servise gönderdim ikincisinde para iadesi geldi. Ancak sorun KVK da değil virüsten dolayı parça gelmediği için para iadesi geldi. 3 aydan beri telefonsuz kaldım resmen. KVK bazı konularda çok yavaş. Araya araya telefonda dinlettikleri müziği ezberledim 2 sene önce 2200 e amiral gemi telefon alabilirken şimdi 2000 tl ekleyip lite model almak insana biraz koyuyormuş ama neyse artık. Telefonuna iyi bakın yoksa bulamıyorsunuz yerine telefon Her şey için sağolun iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Orion10

Arkadaşlar Merhaba. 2 yıllık Sony serüvenim sona erdi. Para iadesi alıp Xiaomi mi note10 lite aldım. 2 kez servise gönderdim ikincisinde para iadesi geldi. Ancak sorun KVK da değil virüsten dolayı parça gelmediği için para iadesi geldi. 3 aydan beri telefonsuz kaldım resmen. KVK bazı konularda çok yavaş. Araya araya telefonda dinlettikleri müziği ezberledim 2 sene önce 2200 e amiral gemi telefon alabilirken şimdi 2000 tl ekleyip lite model almak insana biraz koyuyormuş ama neyse artık. Telefonuna iyi bakın yoksa bulamıyorsunuz yerine telefon Her şey için sağolun iyi forumlar
    Hayırlı olsun kardeşim rica etsem Mi Note 10 lite ile XZ1 i genel olarak kıyaslar mısın? Stabilite hız kamera ekran ses vs.

• sanırım anakartı yandı telefonumun, hiçbir şekilde tepki vermiyor :( ekim 2018de almıştım daha 2 yıl bile olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karamamba34

Evet bugün itibariyle telefonumu servise bıraktım geldiginde durumları tekrar iletecegim.
    Hocam sonuç nedir. Benimde z5 in garantisine 3 ay kaldı. Baya bi sıkıntısı var. Göndermeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 420421422423424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.