Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.619
Cevap
67
Favori
438.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu telefonun sıfırını herhangi bir yerde bulmam mümkün müdür yoksa ikinci el almak ne kadar mantıklıdır?
  • StarFighter1 kullanıcısına yanıt
    1 ay önce benim z1 in ekran çatladı, artık değiştireyim dedim emektarı. Telefon piyasasına çok baktım, Sony den vazgeçemedim gittim ikinci el xz premium aldım. Şu an memnunum çatır çatır çalışıyor cihaz, bana mısın demiyor. İkinci elin riski var tabi, ben o riski aldım şu an için bi sıkıntım yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence almasın alan cihazlar sorun yaşıyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Selam, biliyorum bir çoğunuzu belki yazılım geliştirme ve XZ1'i şahlandırma konusunda ümitlendirdim fakat maalesef ümitlerinizi boşa çıkaracağım. Çünkü Sony'nin beceremediği yazılımı toparlamaya çalışmaktan da artık eskisi kadar keyif almadığımı fark ettim, ek olarak bu işten bir kazancım da yok fakat çok fazla vaktim gidiyordu. Bu sebeple geleceğim ve kariyerim adına ileride bana daha çok katkısı olacak işlere ve yatırımlara girmeye karar verdim ve bunun için zamana ve her şeyden evvel sıcak paraya ihtiyacım var. Bu sebeplendir ki gül gibi topladığım XZ1 cihazımı kutusu ve şarj aleti ile beraber satışa koyuyorum, ilgilenen bana özelden ulaşabilir. Merak etmeyin piyasanın biraz daha altında bir fiyata bırakmayı düşünüyorum ki maksat alanın ihtiyacını görsün bir de gerçekten Sony'nin hakını verecek olan biri alsın yabancıya gideceğine. Diğer yandan ben de elime geçen miktarla ihtiyacımı göreyim. Hayal kırıklığına uğrattıysam özür dilerim hepinizden. Hakkınızı helal edin, sizleri tanımak güzeldi. Kendinize çok iyi bakın, sağlıcakla kalın.

DİPNOT: Satıldı!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 24 Şubat 2020; 15:41:4 >

• S.a iyi akşamlar bu. Mahkeme karar kaç ayda geldi bende verdim bekliyorum vatan bilgisayarı inşallah babada iade gelir bu KVK tambir dolandırıcı çünkü sizden mesaj brkliyorum

• Ben icraya gittim hakem heyeti kararını gösterdim dilekçe yazdım hesap numaramı aldılar iki hafta sonra param yattı. Tavsiye ederim ekstra hiç bir masrafı olmadı. Vatan'ın ve kvk nın allah cezasını versin çok uğraştırdılar.

• thor86 T kullanıcısına yanıt
    Hakem heyetine ne zaman verdiniz

• Bizim telefona aylık güvenlik güncellemeleri de gelmez oldu. Tam elini ayağını çekti sanırım sony

• 1 haftadır wifi sorunu yaşıyorum.
    İlk aldığımda da vardı. 3-4 gün sonra düzelmişti. 2 yıl sonra yine hortladı durduk yere.

Edit: düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 8 Mart 2020; 21:1:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RhmYlmz R kullanıcısına yanıt
    Ekran siyahken boydan boya kırmızılılar var performans düştü kasıp duruyor format attım değişmedi 2 ay oldu tüketici mahkemesine vereli karşı tarafın savunması geldi dedi tubis te. Kararı bekliyorum bu mahkeme sonucu önceden 6 ayda geliyor dediler şimdi 3 aya indirdiler diye bı söylenti var doğrumu yanlışım bilmiyorum inşallah degisirler

Mahkeme süresi konusu şöyle. Hedef süre var artık. Yani dosyaların niteliğine göre belirli bir süre veriliyor ve o süre içerisinde dava sonuçlanmazsa o mahkeme hakimi düşük not alıyor ve ileriki mesleki hayatında zorluklarla karşılaşma durumuna geliyor.

• DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Bir an önce sonuçlanırsa lehine bende bu t lefondam kurtulurum insallah

Umarım öyle olur. Ben telefondan memnunum bir sıkıntı çıkarmadı 2 senesi bitti

• Bu cihazı pek kullanan kalmadı galiba başlıkta yeller esiyor ya hu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 14 Mart 2020; 17:23:35 >
  • tolyo kullanıcısına yanıt
    Ekranda sararma var ama kullanmaya devam (2017 Aralık'tan beri) :)
  • tolyo kullanıcısına yanıt
    Bu telefon fiyatları ile, daha uzuuun süre kullanacağız elimizdekileri. Bozulana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Günal

Bu telefon fiyatları ile, daha uzuuun süre kullanacağız elimizdekileri. Bozulana kadar.
    Aynen hocam bende xz1 i yedekte bekletiyorum şu an V30+ kullanıyorum :)

• Hiç telefonunun bataryasını yüksek kapasiteli denilen bataryalarla değiştiren oldu mu?

Önceki iphone 5s imde 1550 mah civarında bi batarya vardı. 2000 mah bir batarya taktığımda gerçekten bir iki tık daha uzun süre gittiğini gördüm.

Şimdi *#*#7378423#*#* kısmında test yaptığımda telefonumun batarya sağlığının 220 000 e kadar düştüğünü gördüm. İlk aldığımda 279000 idi bu değer. Zaten şarjımın daha az gittiğini de hissetmeye başlamış, o yüzden yeniden servis menüsüne girmiştim.

Yüksek kapasiteli bir batarya takarsam android telefonlarda da verim alır mıyım onu merak ediyorum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.