Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.619
Cevap
67
Favori
438.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LEAME

Hiç telefonunun bataryasını yüksek kapasiteli denilen bataryalarla değiştiren oldu mu?

Önceki iphone 5s imde 1550 mah civarında bi batarya vardı. 2000 mah bir batarya taktığımda gerçekten bir iki tık daha uzun süre gittiğini gördüm.

Şimdi *#*#7378423#*#* kısmında test yaptığımda telefonumun batarya sağlığının 220 000 e kadar düştüğünü gördüm. İlk aldığımda 279000 idi bu değer. Zaten şarjımın daha az gittiğini de hissetmeye başlamış, o yüzden yeniden servis menüsüne girmiştim.

Yüksek kapasiteli bir batarya takarsam android telefonlarda da verim alır mıyım onu merak ediyorum açıkçası.
    Bulabilirsen orjinalden şaşma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ekran sararması var. İki yılı devirmek üzereyiz.
    Ekran renk gamutu ayarlarından profesyonel modda kullanınca sanki daha az göze batıyor sararma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 30 Mart 2020; 14:44:25 >
  • Sony ürünlerinde artık eski kalite kalmadı
  • Cihazımı çok seviyorum , şuan güncel cihazların eline veriyor donanım ve hız olarak. Ama kronik sorunları beni yıldırdı artık. Ufak bir yere düştü sehpadan ve kamerası açılmıyor. Daha önce de olmuştu , telefoncuya verdim 100 lira ya yaptı ama yine aynı olması deli etti. Kendim düzeltebilir miyim ? Uygulama geçmişi silme, verileri ön belleği temizleme , resetleme hepsini yaptım ve sorun sanırım cihaz içi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

Cihazımı çok seviyorum , şuan güncel cihazların eline veriyor donanım ve hız olarak. Ama kronik sorunları beni yıldırdı artık. Ufak bir yere düştü sehpadan ve kamerası açılmıyor. Daha önce de olmuştu , telefoncuya verdim 100 lira ya yaptı ama yine aynı olması deli etti. Kendim düzeltebilir miyim ? Uygulama geçmişi silme, verileri ön belleği temizleme , resetleme hepsini yaptım ve sorun sanırım cihaz içi.
    Hocam cihazı düşürme sonrası olduğunu söylemişsin zaten mecburen tamirciye vereceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Hocam cihazı düşürme sonrası olduğunu söylemişsin zaten mecburen tamirciye vereceksin.

Alıntıları Göster
    İşte kendim açıp yapabilir miyim sorusuna cevap aradım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

İşte kendim açıp yapabilir miyim sorusuna cevap aradım

Alıntıları Göster
    Bence daha öncesinde tecrüben yoksa deneme.

• Üç telefoncu da sorunu çözemedi. İlginç cihazsın sony.
  • Arkadaşlar merhaba. İlginç bir sorunum var. Arama yaptığımda ya da arama geldiğinde karşıya sesim gitmiyor.

Cihaz test menüsünden *#*#7378423#*#* iki mikrofonu da denedim sağlam. Ayrıca audio recorder ses kaydediyor, whatsapp aramada sıkıntı yok, bip'ten aramalarda sıkıntı yok, videolarda sıkıntı yok yani anlayacağınız "telefon" uygulaması hariç herşey çalışıyor.

Denediklerim: Diğer uygulamaların izinlerini kapattım, Ok Google seçeneğini kapadım, telefonu kapattım-yeniden başlattım, telefon uygulamasını durdurup bellek temizledim, sorun çözülmedi.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit:Sorunu anladım sanırım fakat çözemedim. Hattım GSM'de iken karşıya ses gitmiyor. Az önce 3G'ye aldım sıkıntı olmadı. SIM kart ya da Turkcell ile ilgili bir sorun mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 17 Nisan 2020; 19:11:42 >
  • İyi günler, bende xz1 kullanıcısıyım telefonumu severek kullanıyordum telefonun sol üstünden sararma oldu ölü piksel var şimdi haporlör de bayağı bir cızırtı olmaya başladı. Ben kvkya göndermeyi planlıyorum. Kartala mı göndereyim, yoksa bakırköye mi hangisi daha iyi gönderen varsa yardımcı olabilir mi?

• Silent Enigma S kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunun kaynağını bulmuşsun gsm mi kaldı artık Allah aşkına 5G nin konuşulduğu zamanlardayız cihazınızı LTE de yada en kötü 3G de kullanın gsm de ses verisi ağır geliyor olabilir.

• Karamamba34 K kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Ne yaptınız diye soracaktım. Daha önce z2 de başıma gelen sarı leke şimdi xz1 de geldi. Sağ üstte. Ben şahsen servise verme konusunda kararsızım. İyi akşamlar

• esennnnnn E kullanıcısına yanıt
    Ben daha veremedim malum koronadan dolayı birde yaş engeline takıldık telefonu nasıl götürcem diye düşünüyorum. Bende kararsızdım ama götürücem büyük ihtimalle çünkü üst hapörler de bozuldu çok cızırtı yapıyor. Bende hem sarı leke var hemde ölü piksel var korkuyorum şimdi verirsem daha çok bozulur endişem var zaten bu zaman da tüketici hakem heyetiyle uğraşıcaz yok kvk ile uğraşıcam nasıl olucak bilmiyorum garanti de bitiyor haziran da gönderen de yok gibim kimse yanıt vermediğine göre

• Merhaba. Göndermek isterseniz yurtiçi kargo ile adresten alım yapılarak ücretsiz gönderebiliyorsunuz. Benim cihazda garanti kapsamında ancak başka bir yerini bozabilirler düşüncesiyle gönderemiyorum. Bir de en iyi ihtimalle ücret iadesi yaparlar ki o paraya bugün alacağım cihazla xz1'in sarı lekeli halini arayabilirim :). Sony gitti ortalık oppo moppaya felan kaldı. hey gidi günler heyy..
  • tolyo kullanıcısına yanıt
    Şimdi bir sorun yok o gün operatörle ilgili bir sorunmuş demek. gps kullanmamın sebebi ev içerisinde 3g ve 4.5g'den yeterince sinyal alamamam. Ayrıca wi-fi açınca da mobil ağ daha az çekiyor o yüzden.
    Artık dengeler değişiyor. Sony de en son ürünlerinin fiyatları çok yüksek olduğu için piyasa da tutmadı doğal olarak xiaomi gibi ucuz ürünlere kaldı xiaomi de değerlendikçe o da fiyatları kat kat artıyor. El mecbur ben göndericem bu pazartesi günü size olanları yazarım ama olacaklar basit tahmin edilebiliyor.

En iyisini yapıyorsunuz. XZ1 cihazıma garanti ücret iadesi kararı aldı. Ekranı değiştirin ben ücreti değil telefonu istiyorum desem de nafile. Ücretini yolladılar ve iphone 6s aldım. iphone 6s sarmadı şuan xperia z5 compact kullanıyorum. Denk gelse de temiz bi XZ1 veya xz1 compact alsam diye bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk altı ay da mı oldu? Çünkü bende göndericem bazı sebeplerden ötürü 2 yıl oldu olucak da bilgi verebilir misin hocam? Ne sıkıntısı vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karamamba34 -- 26 Nisan 2020; 19:21:10 >
  • Karamamba34 K kullanıcısına yanıt
    Sıfır aldım, aldıktan 4 5 ay sonra oldu. Ekran değişti, 2 ay sonra tekrar oldu. Yine ekran değişti bu sefer 1 ay sonra yine oldu. En son ücret iadesi yaptılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Ben yarın gönderiyorum hocam hangi kvk ya gönderdiniz oraya göndermiyim. Teknisyenin yapacağı bir telefon adam gibi işini yapsan telefon düzgünce çalışsa ne olur yani iki taraf da mutlu olsa yok yani bu Türkiye de teknik servis eline düşenlere Allah sabır versin ben de göndericem garanti bitmesine az kaldı göndersem 20 gün sonra gelir büyük ihtimalle. Teşşekürler hocam

• 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.