Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.619
Cevap
67
Favori
438.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telefon hafızasına kayıtlı her şey silinir. SD kart kullanıyorsan oradaki fotoğraflar falan silinmez.
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    İyi ki sormuşum yoksa herşey gidiyormuş, çok teşekkürler.
  • #Ghot kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • İyi günler, bir tık saçma olabileceğini düşündüğüm bir şey sorucam ama cidden neden içim bir türlü rahat etmiyor. Geçen gün evden çıkarken şarj adaptörümü yere düşürdüm. Dışarıdan bakınca bir sıkıntı yok ama en ufak bir hareket ettirmemde (sallama dışında direk bir yerden bir yere koyarken) şıkırdama sesi geliyor muhtemelen içinde bir parça kırıldı ve onun kasaya çarpma sesi gibi geliyor bana. Acaba bu şarj adaptörüne veya telefonuma zarar verir mi? Şimdiden teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata1234566

İyi günler, bir tık saçma olabileceğini düşündüğüm bir şey sorucam ama cidden neden içim bir türlü rahat etmiyor. Geçen gün evden çıkarken şarj adaptörümü yere düşürdüm. Dışarıdan bakınca bir sıkıntı yok ama en ufak bir hareket ettirmemde (sallama dışında direk bir yerden bir yere koyarken) şıkırdama sesi geliyor muhtemelen içinde bir parça kırıldı ve onun kasaya çarpma sesi gibi geliyor bana. Acaba bu şarj adaptörüne veya telefonuma zarar verir mi? Şimdiden teşekkür ederim :)
    Hocam şarj etme durumun bakın eskisinden farklı yoksa sıkıntı olacağını sanmam. Büyük ihtimalle içndeki sabitlemelere zarar gelmiştir.

• Selamlar,
    Pil ve hoparlördeki cızırtı sorunu nedeniyle kvk bakırköye teslim ettim ayın 30unda verdim. Şuan parçalar tedarik durumunda gözüküyor. Yakın zamanda benzer parçalarla durumu tecrübe eden var mıdır?

• Sony telefon yapmaya başladı bizi bıraktı.

• tolyo kullanıcısına yanıt
    Şarj etmede sıkıntı yok çok şükür :)). Normal bir şekilde ediyor şarjı, herhangi bir ses veya aşırı ısınmaya da denk gelmedim

• Geçen 1-2 hafta Google Ambient Mode diye bir şey geldi telefonuma şarj sırasında devreye giren bir şeydi ve gayet güzel bir şeydi 2-3 gün sonra kendiliğinden kayboldu. Başka gelen oldu mu yada tekrar nasıl aktif edeceğimi bilen var mı çünkü şuan google asistan ayarlarında falan yok

• Maliyeci24 M kullanıcısına yanıt
    Thh ile uğraşmanıza gerek yok. Düzgün yapılmazsa sony ile görüşün. Ve tekrar yollayın. Sony para iadesi konusunda sıkıntı çıkartmıyor pek. Ben yazın gönderdim 3.defa göndermiştim. (ilk ikide ekran değişti.) Direkt para iadesi dediler ve 1 hafta 10 gün gibi bi sürede yatırdılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de öyle düşünüyorum ama yenilenmiş ürün diyor. 6 ay garantisi var diye şüphede kaldım
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum xiomi redmi note 8 le arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: failiMeçhul

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum xiomi redmi note 8 le arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
    Bahsettiğin modelle XZ1 kıyaslanmaz bile kardeşim alabiliyorsan XZ1 al hatta fiyat olarak ne kadar düşünüyorsun bilmiyorum ama V30+ ı tavsiye ederim.

• arkadaşlar wifi kopma sorunun yaşayanlar, bu sorunu devam edenler, sorunun çözümünü bulanlar, sorunla alakalı teknik servise vs tamire gönderenler ne gibi geri dönüşler aldılar lütfen yardım edin delirecem en dandik telefonlar bile wifi ye canavar gibi bağlanırken benim telefonum bazen dibinde dahi olsa görmüyor, görse bağlanmıyor lütfen yardım edin
  • kardeş ne tür sorunlar yaşadın servisde detaylı bir şekilde anlatırmısın , bende servise göndermiştim 10 gün sonra fatura istediler, gönderdim fatura üzerinde bazı şeyler eksik dediler onları tamamlayın tekrar göndericem, ben wifi kopma sorunu ve ekranda ölü piksel den ötürü göndermiştim
  • Arkadaşlar merhaba,

Hattımı TUrkcell'e yeni taşıdım.Turkcell XZ1'e Volte desteği vermiyormu acaba, benim cihazda volte yazmıyor.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • ahmacca kullanıcısına yanıt
    Volte var

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Volte var
    Siz volte nasıl ayarladınız ve tlf ekranında Volte yazıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.