Şimdi Ara

Sony Xperia™ XZ1 (Sony Mobile) - ANAKONU (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.619
Cevap
67
Favori
438.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok severek kullandığım xz1'e veda etme kararı aldım. Halen inanılmaz hızlı ve şarjı güzel gitse de , hiç bir program oyun kasma ısınma yapmasa da bitmek bilmeyen kronik ekran lekeleri , karşı tarafa gitmeyen sesim , bir düşmede kameranın çalışmaması gibi problemler beni red mi9 pro almaya yönlendirdi. Umarım pişman olmam , çünkü cihaz muazzam ama ses gitmeyince artık dayanamaadım.. Üzüldüm be :(
  • arkadaşlar merhaba xz1 kullanıyorum cihazda twrp ve robot kurulu telefonun konuşma sesi çok az geliyor karşı tarafın sesini çok az duyuyorum konuşma sesini yükseltmek için zip dosyası var mı bilgili arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim bu arada temizleme falan yapıldı müzik dinlerken ses baya iyi ama konuşurken çok az ses geliyor karşı taraftan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun2007

arkadaşlar merhaba xz1 kullanıyorum cihazda twrp ve robot kurulu telefonun konuşma sesi çok az geliyor karşı tarafın sesini çok az duyuyorum konuşma sesini yükseltmek için zip dosyası var mı bilgili arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim bu arada temizleme falan yapıldı müzik dinlerken ses baya iyi ama konuşurken çok az ses geliyor karşı taraftan.
    Yüklediğin romdan kaynaklı olduğunu nerden biliyorsun hocam belki de donanım kaynaklıdır? Ses tam olarak ne zaman kısık gelmeye başladı? Hoparlör ile ahize aynı donanımı kullanmıyor olabilir.

• Vay be alalı 2.5 sene olmuş.Pili öldü onun harici hala memnunum.Bozulana kadar devam
  • CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, üzerinden epey geçmiş ama benim telefonum için de şu an aynı durum sözkonusu. Ne anlama geliyormuş?
  • Bildirim çubuğunda sürekli bu var. Bildirimi silemiyorsunuz. Sadece ayarlardan albüm uygulamasını durdurunca gidiyor. Bundan kalıcı olarak kurtulmanın bir yolu var mı? Güncelleme yapmak istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalikitci

Bildirim çubuğunda sürekli bu var. Bildirimi silemiyorsunuz. Sadece ayarlardan albüm uygulamasını durdurunca gidiyor. Bundan kalıcı olarak kurtulmanın bir yolu var mı? Güncelleme yapmak istemiyorum.
    bildirim ayarlarından albüm uygulamasının iznini kapatın

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

bildirim ayarlarından albüm uygulamasının iznini kapatın

Alıntıları Göster
    Kapattım, arka planda çalışmaya devam etti.
    Güncellemeleri kaldırınca düzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Benim de 2.5 yılı geçti, pili bir günü zor geçiriyor ve ekran kenarında hafif sararma var ama performans taş gibi!
    Ama değişiklik olsun diye Iphone SE aldım geçen gün, Xperia XZ1 reis dolaptaki yerini aldı, yedek olarak duruyor... Keşke SONY Türkiye'den çıkmasaydı, yine tercih edebilirdim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E024AB1A -- 17 Temmuz 2020; 13:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E024AB1A

Benim de 2.5 yılı geçti, pili bir günü zor geçiriyor ve ekran kenarında hafif sararma var ama performans taş gibi!
    Ama değişiklik olsun diye Iphone SE aldım geçen gün, Xperia XZ1 reis dolaptaki yerini aldı, yedek olarak duruyor... Keşke SONY Türkiye'den çıkmasaydı, yine tercih edebilirdim....
    Sırf şu pil yüzünden mi 10 lite gibi cihazlara bakmaya başladım. 4000 mah ve üzeri bataryası olanlara.

Evden çalışmaya başladım. Haliyle telefonu çok daha fazla kullanıyorum. Telefonu defalarca şarj ediyorum artık. Günlük normal kullanımda akşamı çıkarıyor ama evdeyken işler çok farklı. Telefon sürekli şarja bağlı yaşıyor.

Ama diğer yandan şu an bu fiyatlara anca orta alt segment telefonlara bakabiliyoruz. Snapdragon 835 i bırakıp snapdragon 700 serisine dönmeye de gönlüm el vermiyor. Gerçekten çok ikilemde bırakan bir durum pil konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

Sırf şu pil yüzünden mi 10 lite gibi cihazlara bakmaya başladım. 4000 mah ve üzeri bataryası olanlara.

Evden çalışmaya başladım. Haliyle telefonu çok daha fazla kullanıyorum. Telefonu defalarca şarj ediyorum artık. Günlük normal kullanımda akşamı çıkarıyor ama evdeyken işler çok farklı. Telefon sürekli şarja bağlı yaşıyor.

Ama diğer yandan şu an bu fiyatlara anca orta alt segment telefonlara bakabiliyoruz. Snapdragon 835 i bırakıp snapdragon 700 serisine dönmeye de gönlüm el vermiyor. Gerçekten çok ikilemde bırakan bir durum pil konusu

Alıntıları Göster
    Cihazda başka bir sorun yoksa bence yeni pil ile devam edin hocam. Gerekirse biraz fazla verip serviste taktırın bataryayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Cihazda başka bir sorun yoksa bence yeni pil ile devam edin hocam. Gerekirse biraz fazla verip serviste taktırın bataryayı.

Alıntıları Göster
    Bu gidişle öyle olacak sanırım hocam. Çünkü indirime girdi denilen telefonların fiyatı bile dudak uçuklatıyor. Telefon yani ne olabilir ki diyorsun. Fiyata bakınca biraz garip hissediyorsun sonra.

Ha pil haricinde çok memnunum ama. İphone 5s ten geçmiştim. İlk başlarda ios dünyasını aramadım diyemem ancak şu an 200 e yakın uygulama, 7000 den fazla fotoğraf ve video var. Neredeyse hiç sorun yaşamıyorum uzun zamandır. Konudaki ekran sararması, ahize sesi, wifi gibi hiçbir sorun yok çok şükür. Sony için Android platformunun iosi diye boşuna dememişler hakikaten

• quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

Bu gidişle öyle olacak sanırım hocam. Çünkü indirime girdi denilen telefonların fiyatı bile dudak uçuklatıyor. Telefon yani ne olabilir ki diyorsun. Fiyata bakınca biraz garip hissediyorsun sonra.

Ha pil haricinde çok memnunum ama. İphone 5s ten geçmiştim. İlk başlarda ios dünyasını aramadım diyemem ancak şu an 200 e yakın uygulama, 7000 den fazla fotoğraf ve video var. Neredeyse hiç sorun yaşamıyorum uzun zamandır. Konudaki ekran sararması, ahize sesi, wifi gibi hiçbir sorun yok çok şükür. Sony için Android platformunun iosi diye boşuna dememişler hakikaten

Alıntıları Göster
    Aynen hocam Sony başka düzgün kullanınca yıllarca kullanırsın. XZ1 in yeni çıkan cihazlara göre geride kaldığı tek taraf kamerası bence. Sırf bu yüzden V30+ kullanıyorum XZ1 yedekte 😄

• Arkadaşlar xiaomi mi powerbank 3 pro almayı düşünüyorum ama çıkış gücü 45 watt. Xperia-XZ1 in ise 18 watt sorun olurmu sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 3 yıllık kullanımdan sonra babama telefon lazım olunca benimkini ona verip kendime Mi 9T aldım. 2 hafta kullandıktan sonra Mi 9T'yi babama verip yeni bir telefon da kendime almak istedim fakat aradığım özelliklerde telefon bulamayınca XZ1'imi geri aldım. Hani birşeyin değerini onu kaybedince anlarmışsınız ya benimki de öyle bir şey. Bu telefonun benzeri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirci25

Yaklaşık 3 yıllık kullanımdan sonra babama telefon lazım olunca benimkini ona verip kendime Mi 9T aldım. 2 hafta kullandıktan sonra Mi 9T'yi babama verip yeni bir telefon da kendime almak istedim fakat aradığım özelliklerde telefon bulamayınca XZ1'imi geri aldım. Hani birşeyin değerini onu kaybedince anlarmışsınız ya benimki de öyle bir şey. Bu telefonun benzeri yok.
    Hocam XZ1 in Mi9T den hangi yönleri daha iyi size göre yani neden yapamadınız Mi 9T ile merak ettim?
    Bu arada bende kullandım XZ1 şu an yedekte tutuyorum.

• Bu telefonun ses çıkışı niye düşük yav? Bluetooth kulaklıktan keyif alamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

Bu telefonun ses çıkışı niye düşük yav? Bluetooth kulaklıktan keyif alamıyorum
    Bence kullandığın kulaklıkla alakalıdır o sonuçta kablo yok arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

Bu telefonun ses çıkışı niye düşük yav? Bluetooth kulaklıktan keyif alamıyorum
    Cümleyi tam anlayamadım, Bluetooth kulaklığın var ve dinlemekten mi keyif almıyorsun. Yoksa kablo çıkışındaki ses düşük olduğu için bluetooth kullanmak zorunda mı kalıyorsun?

Eğer bluetooth kulaklık kullanıyorsanız genel bir tavsiye vereyim. Qcy m1 pro bulursanız kesinlikle kaçırmayın. Clubda kulağınıza taktığınızda bile bangır bangır müzik dinleyebiliyorsunuz. Ses seviyesi ve yüksek sesteki bozulma olayı fazlaca iyi.

Kablolu kulaklıkta ise nedendir bilmem, jbl c100sl kullandım sesi düşük geldi. Sonradan sonynin modelini bilmediğim bir kulaklığını denedim. Gayet sorunsuz çalıştı. Muhtemelen kulaklık kaynaklı ses az geliyordur. Telefon kaynaklı bir ses düşüklüğüne rastlamadım ben

• Arkadaşlar xz1 in arka kasası çiziklerle dolu çizikler için boya kalemi vs çizik gidericilerle düzelirmi?

• 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.