Şimdi Ara

Sony Xperia XZ1 ülkemizde satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2999???? SONY????? Hadi canım! İlk başta compact sandım

• Aslında ucuz değil ama yeni piyasaya çıkan telefpna göre bedava n11 hepsiburada da çek ve kendi kampanyaları ile çok iyi fiyata alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 8 için aynı rakam açıklandığında herkes pahalı bulmuştu. İlginçtir ki, bu telefona aynı rakama pahalı diyen bir tane insan yok. Ben normalde tasarımı çok önemsemem ama 2017 sonlarında piyasaya sürülen bir telefon için aşırı tipsiz değil mi ya.

• TheOnu kullanıcısına yanıt
    nokia 8 in mağaza fiyatı 3299 TL yani bu telefondan 300 tl fazla. Ayrıca sony gibi yılların markası her alanda yılların deneyimiyle gidip daha ilk amiral gemilerini üreten hmd globali nasıl bir tutarsın? Tasarım göreceli kavram ben xz1 in metal kasasını ve parmak izi okuyucusunun kasanın yanındaki güç butonu üzerinde olmasına bayılıyorum. ekran çerçeve oranı baya kötü o konuda beğenmiyorum ama eline aldığında o farkı hissetmiyorsun z2 kullanmış biri olarak beni çokta rahatsız etmiyordu. Ama açıp s8 ile xz1 videosunu izleyince çerçeveler inanılmaz göze batıyor, o yüzden telefonu kendin deneyimlemeden yorumlamamak lazım.
  • Bir sonraki modeli ince çerçeveli yapacaklarını söylediler. Ben onu bekliyorum.

• Çerçeve ile 3000 lira ama millet beğenmiyor..

Seneye çerçevesiz gelecek 5000 lira olacak..

Bakalım o zaman ne diyecek bizim eleştirmenler !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene olmuş 2018 sonynin yeni modeli bu olmamalıydı

• hep aynı daha farklı tararımları denemeli artık . yinemi bamya :)

• Sony makul çerçeveli, önünde flaşlı, arkada süper çekim yapan çift kameralı, 4000-5000 mah bataryalı bir amiral gemisi çıkarsa keşke.

Adamların kamera tecrübesi var ama hala fotoğraf ve video kalitesinde birinci değiller.

Ayrıca amiral gemisi telefonları bence hala bir iphone kalitesi hissiyatı vermiyor. Son 4 yıldır Sony kullanıyorum ama o kaliteyi yaşayamadım 🤔

• Xz1 Compact'ın gelmeyecek olması olayı değişti. Benim bakış açımla Sony'de sıkıntılar var. Xz1 Compact gibi cihazın android dünyasında tek olması ve Türkiye'ye gelmemesi Sony'e duydugum sempatiyi alıp götürdü.

Xz1 bu fiyatlada satmayacaktır. Tasarımla ciddi kaybediyor. Xz1 Compact daha çok satardı eminim ki tasarimdan cok küçüklüğü ile söz konusu olabilecek bir cihaz. Yazık etti. Akıl tutulması yaşıyor Sony.

• Cerceve olayi fiyati kirmis.bir de kamera son model amiral gemileriyle yarisir kalitede drgil.yavas cekim guzel ama standartlasan gece cekimleri rekabetci degil malesef.ama bu fiyat sayesinde cazip olmus gercekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyince fiyatı makul seviyelere getirebiliyorlarmış her ne kadar 2999 makul fiyat olmasaya note 8 in fiyatına göre makul tabi. keşke compact model gelseydi diyeceğim ancak 2018 de tamamen tasarım değişecek onu bekliyorum açıkcası sonunda değişiyor.

• Ben alsam compact alırdım ama çok çalmışlar yine almazdım. Ön kameradan, dahili hafızadan, usb'den (2.0 hızında) çalmışlar. 835li cihaz da 32gb, geçen yıl çıkan ucuz 625li telefonlar da 32gb. Ayıptır artık. Herkes yine eh işte iyi bilmem ne diyecek ama almayacak.

• Sony Türkiye'nin compact modeli de getirmesi gerekiyor. Onları anlıyorum, fiyat açısından kuşkulular. XZ1 ile compact model arasında yalnızca 100€ fark var, çünkü donanım olarak hemen hemen hiçbir farkın olmadığı iki cihaz söz konusu. En iyi ihtimalle 2500₺'den satılması gerekir, bu da Sony Türkiye'yi düşündüren bir fiyat. Özellikle de 4.6" ekranlı bir cihaz için. Küçük telefon sevenler için muhteşem bir alternatif olur.

• Sony logosu görünce bile mutlu olan ben :)) İt's a Sony, make believe.

• Arkadaşlar peki ya pil gücü? 2700 mAh bana hiç yeterli gelmedi.Sony'e bir sempatim var, almak da isterim ama bu pil bir günü çıkarmaz gibi geliyor( gerçi işlemciyle uyumu da önemli ama bilemiyorum)

• motor ferrari kasa renoult 12 stayşın wagon

• Rakiplere göre fiyatı iyi olmuş.

• 2. el az kullanılmış satan varsa ben alarım
  • bu forumda yazı yazanlardan asgari ücretle çalışan yok galiba !

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.