|
Bildirim
Telefon satilmamak icin uretilmis sanki. Bu sony muhendisleri hucredemi yasiyor. Hicmi cercevesiz ekran nedir gormemisler. Musterisini dinlemeyen markalar Batmaya mahkumdur. Bakiniz Nokia..
|
Sonynin eskisi kadar mobilde başarılı olduğunu düşünmüyorum fakat compact modelin herhangi bir android işletim sistemli markada rakibi yok. XZ1 C çok güzel olmuş, bi de haber yapıyorsunuz bari adam gibi yazın, compact modelin boyutları iphone 7'den küçük, hem en olarak hem boy olarak, nasıl oluyor da eski tasarım olan iphone 7'den bile büyük yazabiliyorsunuz onu anlamıyorum ? @macromedia21
|
Powerbank'a benziyor değişmeyecek bu belli.
|
komedi gibi yav şu çerçevelere bak sony kendi fanlarını bile kaybedicek artık.
|
Çerçeveleri görünce ağlamak istedim. Xperia Z'den sonra bir daha ne zaman döneceğim SONY'ye bilmiyorum. Hayal kırıklığı yaşadım tekrar.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Garnett -- 31 Ağustos 2017; 17:36:4 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 31 Ağustos 2017; 18:39:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Garnett -- 31 Ağustos 2017; 18:17:21 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 8 Şubat 2018; 18:27:04 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |