Şimdi Ara

Sony Xperia XZ2 5.7'/18:9 Ekran/SD845/3180mAh [Ana konu] Dayanıklılık Testi Geldi !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
15.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmancan71

quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Bende hiçbir zaman umut olmadı da, daha ne kadar batıracaklarını merak ediyorum. Bence Sony Mobile'ın kafasına sıkıp acısına son verseler herkes için çok daha hayırlı olur ve biz de bir efsanenin bitişi diye anıp "Keşke bitmeseydi" diye anarız.

bende aynı düşüncedeyim. ne zaman bi telefon çıkacak olsa beklentileri karşılamıyordu. fiyatı iyi eyw tasarımı arayüzü deyip alıyoduk. şimdi heralde bi arayüzü kaldı. fiyatı meçhul ama ilk 5 6 ay pahalı olacak o kesin

Bende sen de haklısın hocam diyeyim. Fiyat ta da aslında ilk başta uygun değildi. XZ premium mesela çok pahalı geldi. Xz1 de bir düşüş başladı. Bakalım bu ne olacak ama 2700 bandından girmesini bekliyorum. XZ1 de 1800 e iner XZ premium da 2100 de kendine yer bulur.

Arayüz olayına gelirsek o da yakında kalmayacak hocam. 4.1.2 den beri sürekli birşeyler çıkarılıyor. 7.0 a geçerken klavye uygulaması falan da bırakıldı. 8.0 ile de bir arayüz kaldı sanal tuşlar bile Aosp romdan. 9.0 veya 10.0 da arayüzü de bırakır bunlar.

Tabi o zamana kadar mobil kısım ayakta kalır mı bilemem.

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Abi ben bu hikayeden yeterince sıkıldım, artık 2k fiyata bile gelse hayatta almam. Zaten XZ1 yüzünden Sony ile davalık hale gelcem yakındır. Şikayet ettiğim hiçbir halt değişmemiş; aynı tas aynı hamam. Daha niye yüzüne bakayım yani Sony'nin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 26 Şubat 2018; 18:58:2 >
  • @ouzqan ben sırf o klavye uygulaması için z1 de ne kadar uğraştım bilsen :D custom romlarda çalışmıyordu epey uğraşıp yapmıştım :) 2700 çok iyimser bi fiyat. 3k nın altında çıkmaz tr de vergisiyle felan. 2700 çıkarsa ztn 2500ede düşer 2 aya ozaman önceki yorumda da belirttiğim gibi eldeki tutuşuna bi bakarım.iyiyse alabilirim. tabi kamera incelemesi felanda gelir ozamana. Shiftdelete incelemesinde xz1 in kamerasını baya övmüşlerdi f2.0 olmasına rağmen.

@BRC_KHAN doğrudur 3 modelimde de hiç garantilik olmadım z1 batarya değişimi dışında. Sony batar bayacak felan diye yorumları saçma buluyodum ama uzun süredir mobilden kar elde edemiyolar bu modelde de çok kazanamazlarsa ciddi ciddi kapanabilir :D biz sd 810 işlemciye rağmen z5 almış kullanmış ve yeni modeli beklemiş kullancılardık :D bunu bize yapmasa iyiydi. 3.200tl ye kadar gözden çıkarmıştım güzel bi tasarımla gelseydi.

günlük bi kaç haberle sızıntıları vs. takip ettiğim 2 japon sitesi var. birinde fiyat hakkında bilgi vermiş. translate ile bakabilirsiniz
    https://sumahoinfo.com/xperia-xz2-and-xz2-compact-official-price-and-release-date-revealed
    https://sumahoinfo.com/xperia-xz2-vs-xperia-xz1-spec-comparison-hikaku-matome

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 26 Şubat 2018; 19:31:24 >

• İlk başta beğenmezsem de sonradan nedense güzel gelmeye başladı

Arka taraf iyi batmış yalnız...

Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

İlk başta beğenmezsem de sonradan nedense güzel gelmeye başladı

Arka taraf iyi batmış yalnız...

Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

sıkıntı zatn orda hep benzer tasarım olduğu için bu tarzda bi tasarımı kabullenirdik o sorun olmazda kalınlıkta ayarı kaçırmışlar
  • Siyah rengi güzelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemelerdeki eleştirileri görür gibiyim:

"Sony kendine has özellikleri kaybetmiş, diğer telefonlara benzemiş."

Geçen seneki incelemeler:

"Sony kendi tasarımında ısrar ediyor, pazara ayak uydurmuyor."

Nitekim insanlar da aynı:

"hep aynı tasarımı yapıyorlar."

XZ2 tanıtılınca:

"Bu ne böyle diğer telefonlara benzemiş"

Herkesi memnun etmek imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtuFortuna -- 26 Şubat 2018; 21:25:6 >
  • sony yi tamamen eledim, tasarım kötü, hafıza 128 gb ufs 2.1 depolama olmalıydı ,f1.8 12 mpx kabul edilebilirdi, ellerinde halada imx400 dolu herhalde, güzel bir ses sistemi [*dual speaker htc u11+ gibi]ile hd-kulaklık verilebilirdi, panel sharp olsaydı. tasarım berbathttp://www.extrastores.com/en-sa/samsung-galaxy-s9-s9plus samsung2un verdiği hediyelere bakın . zaten 3999tl den gelir, hiçbir kılıfını resmi bulamazsınız.
  • Neden hala 2.0 diyafram kullanıyorlar anlamıyorum. Kameralarla ilgili çok bir bilgim yok fakat düşük diyafram değeri daha çok ışık alıp daha iyi gece fotoğrafı çekmez mı? Birde Sony üretici konumunda ama yinede alırım bu telefonu orası ayrı tabi :)

2700-2800 TL olsa alırım ama en az 3500 diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xz almayı düşünüyordum, bu çıkınca fiyatı düşer mi arkadaşlar ?
  • Düşer ama dişe dokunur cinsten birşey olmaz. 100 bilemedin 200 daha fazla bekleme hocam.
  • https://www.sonymobile.com/us/products/phones/xperia-xz2/specifications/

Us sitesinde ram 6 olarak güncellenmiş.

• Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Hocam Amerika, Tayvan, Japonya ve Honk Kong için geçerli o versiyon. Belki 1 2 ülke için daha gelebilir ama büyük ihtimalle bize gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koreli41

sony yi tamamen eledim, tasarım kötü, hafıza 128 gb ufs 2.1 depolama olmalıydı ,f1.8 12 mpx kabul edilebilirdi, ellerinde halada imx400 dolu herhalde, güzel bir ses sistemi [*dual speaker htc u11+ gibi]ile hd-kulaklık verilebilirdi, panel sharp olsaydı. tasarım berbathttp://www.extrastores.com/en-sa/samsung-galaxy-s9-s9plus samsung2un verdiği hediyelere bakın . zaten 3999tl den gelir, hiçbir kılıfını resmi bulamazsınız.

ufs 2.1 değilmi

@ouzqan bilgin varmı seninin

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    64GB UFS ancak kaçıncı sınıf olduğu belli değil hocam. Şöyle bir baktım ancak maalesef birşey bulamadım.
  • Premium modele noldu Yazın veya Eylülde mi çıkacak ??

Hiç beklediğimiz gibi olmadı hani çift kamera 4K OLED dendi o kadar çıkmazsa eğer bana HTC veya Huawei yolu gözüktü.

Edit:Belki XA2 yi alırım fiyatı uygun olursa onun tasarımı hakkettin iyi lakin su ve toz dayanıklığı yok ama.

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Premium yok hocam. Söylenti idi söylenti olarak kaldı. Çift kamera ise modül tanıtımı yapıldı. Efsane bir modül. Sony de yine başarısız olabilir ama Samsung veya Iphone kullanırsa ortaya efsane sonuçlar çıkacağı kesin.

Htc' ye hiç bakma hocam. ABD de 100 e yakın elemanını işten çıkardı. O firma için durumlar hiç iyi gözükmüyor. Ama huawei efsane hocam eğer alabiliyorsan kaçırma.
  • Rica ederim hocam hatta sana şöyle söyleyeyim ben 2016 ağustos ta 1900 dan aldığım z5 premium niş olarak depolarda kalmış olsa da sıfır fiyatlarına bakıp birşeyler düşünebilirsin.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.