Şimdi Ara

Sony Xperia XZ2 tanıtıldı: İnce çerçeveye merhaba (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu telefonun çerçevelerine hala laf eden varsa gitsin bir göz doktoruna görünsün. Arka taraf htc yi andırıyor kavisli bombeli, kalınlık 11 diyor ama kavisli yapısından ötürü o kadar hissettirmeyecektir.

Sony yeni tasarım anlayışına geçmiş çerçeveler incelmiş fakat parmak izi okuyucu güç butonundan arkaya alınmış ve 3.5 kulaklık girişi kaldırılmış. Eksikleri olsada gayet güzel alınabilir bir telefon olmuş.

Telefondan beklentisi yüksek olanlar hayal kırıklığına uğramış fakat gayet güzel bir telefon olmuş. Xz2 premium modelinide görmek lazım belki onunla daha farklı daha güzel bir telefon görürüz.

Sony türkiye xz1 fiyatlarının çok uygun seviyede bize sunmuştu. S9 un 4600 tl olduğunu düşünürsek bu telefonu 1000-1500 lira ucuza alabiliriz umarım Sony türkiye bu mükemmel fiyatları sunmaya devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Şubat 2018; 23:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 yılında 1.1cm kalınlığına cihazı savunanlar ağır fanboydur net!

5.000 mah batarya koysa bişi demicem O da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 26 Şubat 2018; 23:51:50 >
  • Şu an X compact kullanıyorum ve tasarımı piyasada bu boyutlardaki telefonlarda en sevdiğim tasarım.

Özellikle parmak izi okuyucusunun yeri olarak ayrılıyordu X compact diğerlerinden. Ve şikayet ettiğim konu çerçeve değil, kalınlıktı. 9mm kadar bir kalınlığı var.

Sony gitmiş beğendiğim özelliği almış ve parmak izini arkaya koymuş. Üstüne bir de XZ2 compact'ın kalınlığı 12.1 mm'ye çıkmış. Karşılığın tutup 3.500 mAh batarya verse tamam derdim ama 200mAh artırıp kalınlığı %50 artırmanın mantığı nedir sony? Kalas gibi bir telefon üretiyorsun neden? Rakiplerin senin yarı kalınlığında telefonlar üretmeye başladı, 12mm nedir Allah aşkına?

Tasarımı da hiç beğenmedim, arkası düz olmayan bombeli bir tasarım tutmuyor. HTC denedi olmuyor kardeşim, bak rakiplere hepsi düz, hepsi slim.

Anlaşılan son sony'im elimdeki sony olacak. Japonları severdim ama bu gidişle Amoled kullanmayan bir çinliye geçiş yapacağım. Koreliler amoled kullanıyor zaten, burn-in ile uğraşmak istemediğimden LCD'nin güneş ışığı altındaki performansını sevdiğimden olacak olan bu ne yazık ki..

• bende note 8 aldım piyasadaki en ince çerçeveli telefonlardan ama kılıf ile kullandığım için çerçevenin hiçbir espirisi yok aslında ama madem koyuyorsun bari bir işlevi olsun tabi.
  • Yıl oldu 2018 sony hala kameraya OIS koymadı gitti ( EIS belki yazılımsal olarak aynı işi yapıyor olabilir video kısmında ancak düşük ışıkta fotoğraf kalitesinin rakiplerinden geri olması OIS yüzünden)

• telefonun arka taraf ÖDEM yapmış...
  • Tasarımı berbat olmuş gerçekten, özellikle arka taraf ne öyle.. Z5 Premium kullanıyorum kaç senelik telefon bundan daha modern duruyor gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat olmuş berbat

• z3 compact ile zirve yapan tasarım (2014), 2018'de vestel venüs'ün dahi gerisinde kaldı. türkiye'deki ağır servis problemlerini de ekleyince üstünü çiziyor ve çinli arkadaşların ürettiklerine bakıyoruz.

bunlar şahsi görüşlerim tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 27 Şubat 2018; 13:22:28 >
  • Siz buna sony demişsiniz ama bu bildiğin nokia lumia olmuş

• Adamlar resmen samsung çakmışlar diyeceğim de onu da yapamamışlar. Her şeyi ondan kötü. Sen o kadar sony bekle önüne koydukları şeye bak. Keşke bu işi Çinlilere taşeron yaptırsalardı. Allahtan PS4 varda şirketi ayakta tutar. Yoksa gelecek kaygı verici bu firma için.

• Sony’nin incelmiş dediği çerçeve de anca bu olur ansjsmmss

• Yanlardaki çerçeveleri alt ve üst kısımlara taşımışlar herhalde. Bu ne iğrenç bir tasarımdır böyle. Çöp.

• Parmak izi okuyucu yanda olsaydı, ağır çekim olayı belirli süre kısıtlı olmasaydı... Bence olurdu.

• asus zenfone 5z yi görünce ve konu başlığını okuyunca kendime gelemedim
  • 2015 yılına ait bir ürün gibi duruyor. Arkada kameranın ortada olmasına bir şey diyemem ancak gereksiz yere aşağıda. Muhtemelen üst çerçeve azaldığı için kamera konumu etkilendi onu da ortaya aldılar. Parmak izi de onun da altında. cihaz boyutlarına bakılırsa parmak için ideal bir yer değil gibi duruyor.

çerçeveler de oldukça kalın. Beğenenlere bir şey diyemem ama günümüz tasarım anlayışına göre kalın olduğunu kabul etmek gerek. Ha bir de 5mp ön kameranın performansı nasıl olacak sorusu var tabi..
  • Telefon çok güzel beğendim. Bir tek ön kamera 8MP olsa daha iyi olurmuş sanki.

• Buna ince demek 150 kilodan 100 kiloya düşmek gibidir. Ayrıca sony artık cazip gelmiyor bana hem pahalı hem de hep aynı.

• sorun çerçeve değilmiş :))

• Sony Xperia Z5 compakt bile daha ince çerçeveli yeni tasarım bence çöp Z5 tasarımını biraz daha iyileştirikebilir di o zaman daha güzel olurdu ve parmak izi yeri de tam yerindeydi şimdi sıradan olmuş ucuz Çin telefonlarına benzemiş

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.