Şimdi Ara

SONY XPERİA Z VS LENOVO VİBE X2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iki cihaz arasındayım sizim yorumlarınız nedir?

• Bende z var sistem olarak lenovo biraz daha üstün ama suya dayanıklılık ve tasarımı baz alırsak z derim lolipopta geldi cihaz yağ gibi resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superwera -- 7 Haziran 2015; 1:44:40 >
  • Başka yorumlarda bekliyorum++
  • Kesinlikle Z almanı öneririm.
  • Z eski cihazımdı

En son 4.4.4 güncellemesi vardı. Şu an büyük ihtimal lollipopu almıştır. Kısaca güncel.
    Kamerası oldukça tatminkar
    Arayüz stabil
    Z serisi içindeki en iyi tasarıma sahip bana göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z daha iyi ama aradaki fiyat avantajı olarak X2 daha karlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cuma günü alıcam bir telefon başka tavsiyelerde olabilir.Şuan lenovo yu düşünüyorum.
  • Xperia Z baya eski bir cihaz. Bence performansı baz alarak G2'yi de göz önünde bulundurun. İkisi arasından lenovo daha mantıklı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo da karar kıldım fakat bir sorum olacak hepsiburada'dan almayı düşünüyorum orada indirimli 900 tl vatan, bimeks , gold gibi yerlerde 1200 tl aradaki farkı anlayamadım.Alsam sorun çıkar mı? Fiyat farkı neden??
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearlessTurkish

Lenovo da karar kıldım fakat bir sorum olacak hepsiburada'dan almayı düşünüyorum orada indirimli 900 tl vatan, bimeks , gold gibi yerlerde 1200 tl aradaki farkı anlayamadım.Alsam sorun çıkar mı? Fiyat farkı neden??

Birisi paralel ithalat urundur. (Hepsiburada)
    Digeri resmi garantili urundur. (Vatan, teknosa)

• Kusura bakmayın bu konulara biraz yabancıyım.Biraz daha açıklamanızı rica etsem.Yine lenovo üretmiyor mu??
  • quote:

Kusura bakmayın bu konulara biraz yabancıyım.Biraz daha açıklamanızı rica etsem.Yine lenovo üretmiyor mu??

Su sekilde.
    Resmi(TR) Garantili cihazi Lenovo getirir ulkeye ve satilacak yerlere dagitir. Sonrasinda garantilik bir problem oldugu zaman lenovonun servisine verip yaptirabilirsiniz.

Ama paralel ithalat ise arada araci olur o lenovodan alir getirir ve satmaya baslar. Bu sekilde oldugu icin maliyetler duser. Ornegin Delta adli firma genellikle paralel ithalat servisidir. Paralel ithalatta servise anlasmali oldugu firma bakar. Ornek deminki Delta firmasi.

• Anladığım kadarıyla sadece garanti farkı var.Donanımsal olarak ve performans olarak bir fark yaratır mı?
  • quote:

Anladığım kadarıyla sadece garanti farkı var.Donanımsal olarak ve performans olarak bir fark yaratır mı?

Donanimlar aynidir. Samsung ve Sony de farkliliklar olusabiliyor. Samsungda chipset Sony de modem/sim donanimlari farkli olabiliyor. Ama lenovoda fark yok. Sadece garanti farki var.

• O zaman alıyorum bir sakıncası yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearlessTurkish -- 10 Haziran 2015; 11:59:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.