Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 Compact 'Z1 Mini' video ön inceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
19.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Görsekk..

http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z1-compact-hands-on/

http://blog.gsmarena.com/sony-releases-xperia-z1-compact-official-video/

YOK SA Z2 (sony-xperia-Z2)
    [simage][/simage][simage][/simage]

http://gigaom.com/2014/01/21/sony-xperia-z2-specs-and-screenshots-purportedly-leaked/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerichooo -- 24 Ocak 2014; 0:09:39 >

• sony xperia z ve sony xperia go kullanıcısı olarak sony den çok memnunum.
    Telefon tozlandımı sabunlu suyla yıkayabiliyorsunuz :)
    heleki xperia go
    2 defa yuksekten yere düştü yaklaşık 20 basamak merdivenden aşağı düştü banamısın demiyor.
    mangal yapıyorduk arkadaşlar biri arayınca ellerim yağlı diye telefona bakmayı bırakın ceplerinden bike çıkaramzken ben alıp keyiflice konuşuyorum sonrada yıkıyorum :)
    z1 compact bu anlattıklarımı yapabilceğiniz bir telefon ve hız özellik işlev bakımından harika bana göre
    Kesinlikle almayı düşünüyoum

• siz iphonenin çerçevesini gormuyonuzmu yoksa gormezdenmi geliyonuz

• cok iddiali bir fiyat yurt disi fiyati ile ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 2 Şubat 2014; 11:44:44 >
  • Sony fark yaratmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturdyHead

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Senin gibi elma takıntısı olmayan, birazda bilgisi olan insanlar alır merak etme.Ayrıca Sony nin çok satma gibi bir derdi yok.

Evet adamlar dünya barışı için çıkarıyorlar telefonlarını. Bedava veriyorlar hatta üstüne 100 dolar beriyorlar maksat insanlık adına telefon çıkartmak.
    Neyse size Sony'nizle mutluluklar. Sadece siz değil burada adamların derdini adamlardan iyi bilen herkese....
    Kar için değil insanlık için Z1'i 2200'den dayadık Türklere !!!

Bırak kendi hayal dünyalarında mutlu olsunlar dostum.

Telefon güzel olmuş ama çerçeve ve kalınlık biraz fazla. Ayrıca arkadaşımızın dediği gibi 2000'e yakın bir fiyata gelirse kimse almaz i5s gibi bir telefon varken.

• fiyat geçekten iyi bu bahar çıkacak fhd sd805 teller bile bu cihazin grafik performansini yaklayamaz muhtemelen ,sd810 lu telefonlarda 2k filan ciktigindan yine yakalayamaz eğer 4,3 inçi küçük gelmese bana bu telefonu bu fiyata kesin alirdim.umarim z1 ve z'dede fiyat ayarlaması olur yurt disinda z1 ile aynı fiyata satilan z1'e 2000 liranın ustunde fiyat istemek haksızlık.4k video cekim,1080p 60 fps ,720p 120 fps romlarla filan mumkun olabilir.cunku sonynin yeni gelecek sirus modelinde bu ozellikler var sensot aynı sensor,portlama ihtimali olabilir ,eger sony kullanıcılar israr ederse bu telefonlara bu ozellikleri guncellmeyle verebilir diye umut ediyorum.
  • Telefona kalin diyen aqkadaşlar,2300mah pili ve snapdragon 800 ü 4.3" ekrana sıgdırmayi duşunuyorlar gerçekten merak ediyorum.

• İncelediğim telefonlar içerisinde kendime en yakın bunu gördüm. Bir süredir bu telefonu bekliyorum. Eğer telefonun şarzı, sesi ve kamerası lg g2 den iyi çıkarsa elimdeki 2 aylık lg g2 yi verip bunu alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerichooo

Gelse de ....
    Görsekk..

http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z1-compact-hands-on/

http://blog.gsmarena.com/sony-releases-xperia-z1-compact-official-video/

YOK SA Z2 (sony-xperia-Z2)
    [simage][/simage][simage][/simage]

http://gigaom.com/2014/01/21/sony-xperia-z2-specs-and-screenshots-purportedly-leaked/

Z2

• iphone 5s 2100tl <-> iphone 5c 1700tl <-> sony z1c 1500tl

sony bu kez gerçekten iyi fiyat vermiş.iphone'dan başka rakibi de yok.pil performansını merak edenlere:

Sony Xperia Z1 Compact 'Z1 Mini' video ön inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 5 Şubat 2014; 10:01:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

iphone 5s 2100tl <-> iphone 5c 1700tl <-> sony z1c 1500tl

sony bu kez gerçekten iyi fiyat vermiş.iphone'dan başka rakibi de yok.pil performansını merak edenlere:

Pil performansı resimlerdeki gibi Lg g2 den iyi ise büyük ihtimalle ben bu telefonu alırım
  • beni tek düşündüren 9.5 mm kalınlığının olması tek eksisi bu olmuş bence onun haricinde süper olmuş ideal..
  • tam aradığım cihaz.ancak 1000tl üstü kendimi ikna etmem zor.2.el belki olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ince olsa gerek yok önce pil performansı sağlam olsun dersiniz,pili büyütünce kalın olmuş dersiniz.adamlar ne yapsalar yaranamıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 5 Şubat 2014; 16:06:18 >
  • Sony bayileri websitelerinde ön satışa sunulmuş cihaz. 1450TL civarı fiyat etiketi ile.

Beyazı gelsede bir görsek dokunsak öyle satın alsak dimi? :)
  • Fiyatı yüzümü güldürdü. 5 aya dahada düşer inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmmdZdmr -- 7 Şubat 2014; 20:26:41 >
  • telefon güzel fiyat güzel ancak:
    Bir xperia sp kullanıcısı olarak sorularım var
    1) sony telefonlar neden yazdığından 3mp aşağı resim çekiyor. Yani kamera 8mp ise 5mp ayarında resim çekiyor.
    2)sony telefonlarda neden çok acayip sorunlar oluyor. Wifi mesafesi az olabiliyor, walkman de, ahize sesinde sorun olabiliyor.
    3)Telefonlar vaad edildiği kadar sağlam olmayabiliyor.
    Bu telefonu alacaklar, iyice araştırıp incelesin öyle alsın.
    Bazen telefonların ilk partileri sorunlu olabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tarafta 600 Euro olan Lumia 1520'nin 2200'den çıkması, diğer tarafta 500 Euro olan Z1 mininin 1500'den çıkması.
    Bu durumda Sony'yi tebrik etmek lazım gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.