Şimdi Ara

SONY XPERİA Z2 ALDIK. TÜRKÇE HİÇ BİR ŞEY YOK. ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleyküm arkadaşlar. Bir kaç ay önce sony xperia z2 aldım. İçinden kullanma kılavuzu çıktı. Başka bir kağııta sony önemli bilgiler diye bir kağıt çıktı. Başka bir kağıtta özellikleri çıktı. Hepsinde her dil var. Türkçe dahil. Teknosadan almıştım. Dayım telefonu beğendi kendiside almaya karar verdi. Daha bugün normal bir telefoncudan almış. Sıfır. Bende çıkan kulaklık siyah bir kulaklık. Yanında da kulaklığın farklı boyutlarda uç kısmı var. Dayımdaki kulaklık benim kulaklık modelinden farklı ve beyaz. O yanında çıkan şeyler de çıkmamış. Dayımda çıkan kağıtların hiçbirince türkçe yazı yok. Arapça ingilizce felan var. Benim kutuda da türkçe yazılar var. Bu telefon şu ülkelerde satıtabilir vs. Dayımda bunlar da çıkmamış. Şimdi gelelim soruya Türkiyede satılan tüm kutularda aynı ürünler çıkmaz mı ? Yoksa farklı modelde kulaklık felan çıkabilir mi? Yoksa standart mıdır. Neden türkçe değilde hepsi yabancı. Bu telefon kaçak mı getirtilmiş. İade etmelimiyiz. Acil bilgilendirirseniz çok sevinirim. Aceleden bi yazdığımı bir daha yazmış olabilirim. Saçma cümleler kurmuş olabilirim. Kusura bakmayın. Sormak istediğiniz sorular varsa burdayım.

• Beyler iade edelim mi? Lütfen yardım. Neden bu şekilde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumer123

Selamunaleyküm arkadaşlar. Bir kaç ay önce sony xperia z2 aldım. İçinden kullanma kılavuzu çıktı. Başka bir kağııta sony önemli bilgiler diye bir kağıt çıktı. Başka bir kağıtta özellikleri çıktı. Hepsinde her dil var. Türkçe dahil. Teknosadan almıştım. Dayım telefonu beğendi kendiside almaya karar verdi. Daha bugün normal bir telefoncudan almış. Sıfır. Bende çıkan kulaklık siyah bir kulaklık. Yanında da kulaklığın farklı boyutlarda uç kısmı var. Dayımdaki kulaklık benim kulaklık modelinden farklı ve beyaz. O yanında çıkan şeyler de çıkmamış. Dayımda çıkan kağıtların hiçbirince türkçe yazı yok. Arapça ingilizce felan var. Benim kutuda da türkçe yazılar var. Bu telefon şu ülkelerde satıtabilir vs. Dayımda bunlar da çıkmamış. Şimdi gelelim soruya Türkiyede satılan tüm kutularda aynı ürünler çıkmaz mı ? Yoksa farklı modelde kulaklık felan çıkabilir mi? Yoksa standart mıdır. Neden türkçe değilde hepsi yabancı. Bu telefon kaçak mı getirtilmiş. İade etmelimiyiz. Acil bilgilendirirseniz çok sevinirim. Aceleden bi yazdığımı bir daha yazmış olabilirim. Saçma cümleler kurmuş olabilirim. Kusura bakmayın. Sormak istediğiniz sorular varsa burdayım.

Kardesım telefon ıthalatcı fırma tarafından getırılıp burada satılıyor olabılır.bende amcama evkur da z2 aldırdım ve kutusundakı hersey turkceydı.telefonu kaca aldınız aceba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknosa - vatan computer - media mrkt gibi yerlerde 1700 dayım 1600 e almış.
  • forumer123 F kullanıcısına yanıt
    Tabi ki iade edin ya gidin adam akıllı teknosa mediamarkt gibi yerlerden alın yada 1200 civarına güvenilir paralel ithalat alın. Dayın kazık yemiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: forumer123

Selamunaleyküm arkadaşlar. Bir kaç ay önce sony xperia z2 aldım. İçinden kullanma kılavuzu çıktı. Başka bir kağııta sony önemli bilgiler diye bir kağıt çıktı. Başka bir kağıtta özellikleri çıktı. Hepsinde her dil var. Türkçe dahil. Teknosadan almıştım. Dayım telefonu beğendi kendiside almaya karar verdi. Daha bugün normal bir telefoncudan almış. Sıfır. Bende çıkan kulaklık siyah bir kulaklık. Yanında da kulaklığın farklı boyutlarda uç kısmı var. Dayımdaki kulaklık benim kulaklık modelinden farklı ve beyaz. O yanında çıkan şeyler de çıkmamış. Dayımda çıkan kağıtların hiçbirince türkçe yazı yok. Arapça ingilizce felan var. Benim kutuda da türkçe yazılar var. Bu telefon şu ülkelerde satıtabilir vs. Dayımda bunlar da çıkmamış. Şimdi gelelim soruya Türkiyede satılan tüm kutularda aynı ürünler çıkmaz mı ? Yoksa farklı modelde kulaklık felan çıkabilir mi? Yoksa standart mıdır. Neden türkçe değilde hepsi yabancı. Bu telefon kaçak mı getirtilmiş. İade etmelimiyiz. Acil bilgilendirirseniz çok sevinirim. Aceleden bi yazdığımı bir daha yazmış olabilirim. Saçma cümleler kurmuş olabilirim. Kusura bakmayın. Sormak istediğiniz sorular varsa burdayım.

Dayın paralel ithalat almış, onun kulaklığı seninkinden daha üstün, aktif gürültü engelleme var.

4G'li olan Z2'ler 1200-1300 civarı satılıyor, daha fazla para verdiyse kazık yemiş demektir. Cihaz aynı cihaz, bakan servis farklı. Ben de geçen sene delta garantili(paralel ithalat) Z2'yi (D6503) 1172TL'ye almıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.