Şimdi Ara

sony xperia z2 alicagim internetten delta garantili sıkıntı çıkar mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kiz kardeşime sony xperia z2 alacağız internetten fakat delta garantili diyor ne oluyor bu delta garanti sıkıntı çıkar mi tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Delta garanti resmi garantiler dışında ithalatcı firmanın anlaştığı teknik servistir piyasadaki paralel garantilerin en iyisi dıyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın hocam burda ve diğer forumlarda falan konusunu iyi oku paralel ithalat alma yazık
  • n11 de gittigidiyorda satılan telefonların büyükçoğunlığu delta garantili Forumda delta garantili telefonlar hakkında konu vardı bir araştır istersen
  • Peki arkadaşlar teşekkür ederim.bulamadım o konuyu bilabilirseniz link atar misiniz

• en ıyı paralel delta.

bır arkadasımın cıhazı kendı hatasında bozudu yanlıs anlattı aldıgımdan berı boyleydı falan dedı,hıc sorun etmedıler ucretsız degıstırdıler ayrıca 10 gun kadar da telefonsuz kalmasın dıye gecıcı ıdarelık bır cıhazda verdıler,acıkcası resmı dıstrıburutorler de bıle bulamayacagın ılgı alaka gosterdıelr yakınen surecı bılıyorum cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

en ıyı paralel delta.

bır arkadasımın cıhazı kendı hatasında bozudu yanlıs anlattı aldıgımdan berı boyleydı falan dedı,hıc sorun etmedıler ucretsız degıstırdıler ayrıca 10 gun kadar da telefonsuz kalmasın dıye gecıcı ıdarelık bır cıhazda verdıler,acıkcası resmı dıstrıburutorler de bıle bulamayacagın ılgı alaka gosterdıelr yakınen surecı bılıyorum cunku.

Bir kerelik denk gelmiş hocam diğer yorumlarda yerden yere vuruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

en ıyı paralel delta.

Bir kerelik denk gelmiş hocam diğer yorumlarda yerden yere vuruyorlar.

Zaten malesef ulkemizde 4 dortluk servis yok,markalar ne kadar iyi modeller cikarsada isin icine servis girince sorun cikmasi her zaman olmasada çoğunlukla normal oluyor

• bencede delta en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.