Şimdi Ara

★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muvensa

quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

evet dediğiniz gibi yaptım ancak anlattıklarınızda yabancı forumlara göre eksikler var

2) Enable ‘USB debugging’ on your handset: Settings > Developer options

3) Enable ‘Unknown sources’ on your handset: Settings > Security

bu kısımlara değinmemişsiniz bununla alakalı sorun yaşamış olabilirim sony pc companiondan tekrar açmaya çalışıcam cihazı ancak sonynin programında yazılım çok yavaş iniyor birde sizin verdiğiniz flash toolda z2 driver görünmüyor reset customizations kısmıda yok başka flash toolla deneyeceğim

Bahsettiğiniz şey usb hata ayıklama ayarlar kısmında geliştirici seçeneklerinde bulunuyo flaşlama ile alakası yok. Attığım linkteki flashtool eski olabilir güncel bir sürüm linkini paylaşıcam şimdi.

Yalnız usb hata ayıklamayı açmadan olmadı flashlama işlemi. Açınca oldu ama. Alakalı bence.

USB hatayı açmanız için cihazınızın açık olması gerekiyor. Cihaz açıkken flaşlama yapılmıyor telefonu kapalı vaziyette iken ses kısma tuşu ile usb kablosuna bağlayarak flashmode a alırsınız. Ses yükseltme tuşuna basıp bağlarsanızda fastboot moda almış olursunuz bu modda da cihazın bootloader kilidi açılıyor. Böbürlenmek gibi olmasında ben teknik servis elemanıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

Dostum ben herzaman tecrübelere saygı duyan birisiyim bundan oldu demedim olabilir dedimki yabancı forumlarda bu sepete kurulmadığını idda eden çok kullanıcı var nitekim bu seçenekleri aktif etmeden kurmayı başardım asıl olan yedeklemek ilgili söylediklerim. Rehberi smsleri aldımda (fotoğraf Video sms SD kartta vardı) uygulamalar yüklenmedi mesala benim whatssapp konuşmaların Shazam kayıtların ivm 4500 deki ayarlarım gittiği için tekrar 4.4.4 kurup yedekten uygulamalara geri dönüp yedekleyip tekrar lolipop kurdum :) onun için yedeklemek ilgili ilk mesajı editlersenden iyi olur. Yazılım gelince tek problemim olan ses z3 ten çok çok daha iyi bir hale gelmiş kalıbımı basarım hem hoparlör hem kulaklık konusunda hız mükemmel herşey mükemmel Bataryası nasıl gercez birde açık uygulamaları toplu Sonlandırma gitmiş sanırım ya da ben bulamadım :s

Yok dostum yukarıda arkadaşı alıntıladım. Aynı şekil diyorum sebep o değil. Yedek kısmıyla ilgili daha detaylı yazı yazacağım hangi uygulamanın yedeği nerede diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

Valla benim sorun yaşadığım 2 şey var gelen arama ve mesaj sesleri titreşim falan herşey ayarlı bazen gelen mesajlar olsun aramalar olsun ses yok mesala bugün farkettim biri aradı zil çalmadı .. Mesaj geldi zil çalmadı.. Kafasına göre çalıyor 3 arama geldi çalmadı telefona bakmasam çağrıları göremeyecektim.. Birde biraz uğraştığın zaman telefon 4.4.4 de göre çok ısınıyor..

Telefon elinizdeyken telefon bildirim barında çalıyor. Eğer kapalıysa ekran cebinizdeyse çalıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

Valla benim sorun yaşadığım 2 şey var gelen arama ve mesaj sesleri titreşim falan herşey ayarlı bazen gelen mesajlar olsun aramalar olsun ses yok mesala bugün farkettim biri aradı zil çalmadı .. Mesaj geldi zil çalmadı.. Kafasına göre çalıyor 3 arama geldi çalmadı telefona bakmasam çağrıları göremeyecektim.. Birde biraz uğraştığın zaman telefon 4.4.4 de göre çok ısınıyor..

Telefon elinizdeyken telefon bildirim barında çalıyor. Eğer kapalıysa ekran cebinizdeyse çalıyor.

nasil yani anlamadim ? 5.0.2'demi geldi bu sorun 4.4.4'da yoktu boyle lolipop'tami var boyle birsey :) telefon cebimdeykende caldiginda zil calsin duyayim mesaj geldiginde duyabileyim istiyorum anlamadim gitti..

• ben birşey sormak istiyorum. Drivers olarak neleri işaretlemem gerekli acaba. Tümünü mü yoksa Z2 yeterli mi?
  • onbasiii O kullanıcısına yanıt
    Z2 ve Flashmode yüklemeniz yeterli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagribeg

Bahsettiğiniz TA şebeke muhabbetine dikkat edersek farklı ülkenin (generic baltic) romunu yüklemek hiçbir sorun çıkarmaz değil mi?

Çıkarmaz. İstediğiniz farklı ülkenin romunu cihazınıza yükleyebilirsiniz şebeke kaybı olmadan.

Marquis bende TA seçeneği görünmedi yükledim şimdi şebeke seçimi falan göremiyorum ne yapmalıyım eski romuda yükledim yine olmuyor. Telefon servis sağlayıcı görmüyor. Mobil şebeke ayarları yarım yamalak :(
     ★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★ ★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★

• quote:

Orijinalden alıntı: ansist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagribeg

Bahsettiğiniz TA şebeke muhabbetine dikkat edersek farklı ülkenin (generic baltic) romunu yüklemek hiçbir sorun çıkarmaz değil mi?

Çıkarmaz. İstediğiniz farklı ülkenin romunu cihazınıza yükleyebilirsiniz şebeke kaybı olmadan.

Marquis bende TA seçeneği görünmedi yükledim şimdi şebeke seçimi falan göremiyorum ne yapmalıyım eski romuda yükledim yine olmuyor. Telefon servis sağlayıcı görmüyor. Mobil şebeke ayarları yarım yamalak :(
     ★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★ ★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★

Arama ekranında *#06# yaparak IMEI numaranızıhttps://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama adresinden sorgulayın. IMEI numaranız boş ise ya da 0 ile başlıyorsa IMEI uçmuş demektir (bu çok zor bir ihtimal Sony telefonlarda).https://mega.co.nz/#!6RcRmQKD!gddHn7rsCC1bIxgCVCsx2A3c9nxJkU-c8Kc3caqejdU bu linkteki ROM'u flaşlayın TA seçeneği olursa seçmeyin bu sefer TA'yı da flaşlasın sonucu tekrar yazın.

• Orjinal guncelleme geldi baltic ve nordic bolgesine ama baya sorunluymus internette okuduklarima gore,o nedenle yuklemedim. Sanirim.bu sayfadaki orjinal degil rom ile yukleme anladigim.kadariyla

• IMEI rünmüyor dostum ne yapacağım :(
  • Arkadaşlar üç buçuk saatte şarj oluyor telefon. Samsung S5 1 buçuk saatte şarj oluyor. Lolipop güncellemesi ile şarj olma süresi uzadı diyorsunuz. Tuhaf yani Allah belasını versin bunların ben başka bişey demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trizor

Orjinal guncelleme geldi baltic ve nordic bolgesine ama baya sorunluymus internette okuduklarima gore,o nedenle yuklemedim. Sanirim.bu sayfadaki orjinal degil rom ile yukleme anladigim.kadariyla

Güncellemede herhangi bi sorun yok gayet akıcı ve sorunsuz yükleyip denemenizi öneririm.
  • quote:

IMEI rünmüyor dostum ne yapacağım :(

Dediğim ROM'u yüklediniz mi TA seçeneğini işaretlemeden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrayeyer

Arkadaşlar üç buçuk saatte şarj oluyor telefon. Samsung S5 1 buçuk saatte şarj oluyor. Lolipop güncellemesi ile şarj olma süresi uzadı diyorsunuz. Tuhaf yani Allah belasını versin bunların ben başka bişey demiyorum.

Şarj etme süresi gerçekten çok uzadı 3 saatte tam doluyor. Gece yatarken şarja bıraktığım için benim için pek sorun olmuyor. Umarım kısa sürede bu konuda birşeyler yaparlar.
  • Lollipop güncellemesinde sanırım önemli bir bug (hata) var. Daha önce yazdığım eksiklerin dışında bu..
    Telefonu güncelleyen arkadaşlar, güncelleme sonrasında
    EKRAN
    GÖRÜNTÜ GELİŞTİRME
    ordan da
    X-REAILTY ya da SÜPER CANLI MOD'u seçin.
    Sonra menüden çıkıp telefonu baştan başlatın.
    Tekrar aynı menüden kontrol edin.
    En son seçtiğiniz seçenek mi aktif
    Yoksa KAPALI mı ?
    Ne yaptıysam düzelmedi.
    Yazılımı tekrar kurdum.
    Flaşladım
    Hard format attım.
    Her defasında KAPALI seçeneği seçili oluyor.
    Çokta önemli birşey değil gerçi benim için lakin sonuçta bi hata.
    Deneyin bakalım sizde durum ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orodruin

Lollipop güncellemesinde sanırım önemli bir bug (hata) var. Daha önce yazdığım eksiklerin dışında bu..
    EKRAN
    GÖRÜNTÜ GELİŞTİRME
    ordan da
    Yoksa KAPALI mı ?
    Ne yaptıysam düzelmedi.
    Yazılımı tekrar kurdum.
    Flaşladım
    Hard format attım.

malesef lolipop sony kullanıcıları bir hayal için kırıklığı oldu.telefon şu ucuz çin malı telefonlara döndü .yazılım konusunda sony beni şaşırtmadı yazılım olarak sınıfta kaldı diyebiliriz.ben eXistenZ Ultimate 4.5.0 yükledim.Nasip olursa sony telefon benim için mazide kalacak.bu kadar becerizsiz olunmaz .çok basit eklemeler yapma zahmetine katlanamıyor sony..Yemin ederim ben yapsam lolipop u sony den kralını yaparım.

• quote:

Lollipop güncellemesinde sanırım önemli bir bug (hata) var. Daha önce yazdığım eksiklerin dışında bu..
    EKRAN
    GÖRÜNTÜ GELİŞTİRME
    ordan da
    Yoksa KAPALI mı ?
    Ne yaptıysam düzelmedi.
    Yazılımı tekrar kurdum.
    Flaşladım
    Hard format attım.

Bilerek yapılmış olunabilir X-Reality ve Süper Canlı Mod şarj yiyen özellikler telefon tekrar başlatıldığında yeniden ayar çekiyor olabilir Stamina Mod.

• quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

EKRAN
    GÖRÜNTÜ GELİŞTİRME
    ordan da
    Yoksa KAPALI mı ?
    Ne yaptıysam düzelmedi.
    Yazılımı tekrar kurdum.
    Flaşladım
    Hard format attım.

malesef lolipop sony kullanıcıları bir hayal için kırıklığı oldu.telefon şu ucuz çin malı telefonlara döndü .yazılım konusunda sony beni şaşırtmadı yazılım olarak sınıfta kaldı diyebiliriz.ben eXistenZ Ultimate 4.5.0 yükledim.Nasip olursa sony telefon benim için mazide kalacak.bu kadar becerizsiz olunmaz .çok basit eklemeler yapma zahmetine katlanamıyor sony..Yemin ederim ben yapsam lolipop u sony den kralını yaparım.

Siz Lolipop'u denediğinizden emin misiniz?https://www.facebook.com/groups/xperiaz2turkey/?fref=ts bu gruba girip her yükleyen insanın memnuniyetini görmenizi öneririm. Bir çok hata Lolipop ile birlikte giderildi, arayüz diğer Lolipop'lu telefon markalarına göre en iyisi. Sadece kilit ekranındaki görsellik yeterli. Sony'den kralını mı yaparsınız? XDA'yden yazılan custom romu yüklemeyle olmuyor o işler az mantıklı atıp tutun.

• quote:

quote:

Evet yükledim olmadı stock rom 4.4.4 tr yükleyip servise gönderdim :)
  • quote:

quote:

quote:

Evet yükledim olmadı stock rom 4.4.4 tr yükleyip servise gönderdim :)

Umarım kısa sürede çözerler sorununuzu :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.