Şimdi Ara

★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yükledim gayet güzel ama root nasıl yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flashtoolu yükledim açtım ve information c flashtool firmwares diye bişey diyor arkadada no proxy found for Java. Trying next one ne yapıcam şimdi bilgisi olan yardım etsin.

• Niye yapamam yani lolipopu yapan gökten zembille mi indi. Size kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Ama bilmeden konuşmayın facebookta kullanıcılar memnunmuş neye göre bana fanboyluk yapma ben sana lolipop taki eksiklikleri ve hataları saymak istersen 15 maddeye kadar uzar.
    Saygılı terbiyeli seviyeli konuş

• quote:

Orijinalden alıntı: assault79

Niye yapamam yani lolipopu yapan gökten zembille mi indi. Size kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Ama bilmeden konuşmayın facebookta kullanıcılar memnunmuş neye göre bana fanboyluk yapma ben sana lolipop taki eksiklikleri ve hataları saymak istersen 15 maddeye kadar uzar.
    Saygılı terbiyeli seviyeli konuş

Kardeşim az beyninle konuş sen neyi yapıyorsun? Ne sanıyorsun kendini? Lolipop Android tarafında şu an bir devrim yeni bir sisteme geçildi Dalvik sistem gitti Runtime sistem geldi. Android 5.0 Nexus cihazlarında bile hatalı şu an saf Android olmasına rağmen. İşletim sisteminin hatasını Sony'e yıkamazsın, diğer telefon markalarının Android 5.0'lı halini görsen sabahtan akşama kadar küfür edersin. Yazılımda elbette hatalar var, yazılımın saf hali hatalı zaten Sony ne yapsın? Ona rağmen eski sürüme göre gayet iyi çalışıyor. Sana sadece bootanimation ekranı yap desem yapamazsın Lolipop yapacakmış, hatta Lolipoptan daha iyisini yapacakmış ne işin var o zaman burada git Google'a ver CV'ni başla işe hepimiz rahatlayalım, custom romu cihazına yüklemeyle yazılımcı olunmuyor. Yap şimdi en basitinden sadece bootanimation ekranı görelim ya da IMEI EFS'si yaz değiştirilmeyen yüksek güvenlikli, ya da NVM, ya da bir Kernel yaz. Öyle atıp tutmayla olmuyor bu işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurayozder

Yükledim gayet güzel ama root nasıl yapıcam

Root şimdilik yayınlanmadı yayınlansın onuda konuya ekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morful287

Flashtoolu yükledim açtım ve information c flashtool firmwares diye bişey diyor arkadada no proxy found for Java. Trying next one ne yapıcam şimdi bilgisi olan yardım etsin.

Hatanın resmini çekip atar mısın?
  • hata bu
     ★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★
  • quote:

hata bu

aynen bende de aynı hatayı vermekte.

• C deki flashtools dosyasının icerisindeki firmware dosyasini silin tft dosyasini c:\kullanici adi\.Flashtools\firmware klasörünün içerisine tft dosyasini atin o sekilde flashtoolsu çalıştırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway -- 22 Mart 2015; 1:29:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

C deki flashtools dosyasını silin tft dosyasini c:\kullanici adi\.Flashtools\firmware klasörünün içerisine tft dosyasini atin o sekilde flashtoolsu çalıştırın..

tam anlayamadım hocam
  • Breakaway kullanıcısına yanıt
    C flashtool silince programı silmiş oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Orijinalden alıntı: trizor

Orjinal guncelleme geldi baltic ve nordic bolgesine ama baya sorunluymus internette okuduklarima gore,o nedenle yuklemedim. Sanirim.bu sayfadaki orjinal degil rom ile yukleme anladigim.kadariyla

Güncellemede herhangi bi sorun yok gayet akıcı ve sorunsuz yükleyip denemenizi öneririm.

bende nordic region undayım o nedenle geldi güncelleme ama hafıza da 1.2gb yer istiyorki ben o kadar ekstra yer harcamayı düşünmüyorum bir de şarj süresi çok uzadı diyorlar

ben 5.0.2 nin görünüş dışında ne getirisi var anlayamadım zaten kitkat oldukça akıcı bi sıkıntısı yok

• arkadaşlar kamera iyileştirmesi yapıldımı ?? ön ve arka kameradan birkaç resim çekip gösterebilirmisiniz?
  • HorgaN kullanıcısına yanıt
    Şey yap c flashtool gir firmwares dosyasını sil sonra tekrar c kullanıcılardan kullanıcı adın neyse ona gi.flashtool gir ve firmwares içine xperifim den indirdiğin dosyayı at sonra flashtool çalıştır açılcak

• yıldırıma girdim flash mode dedim ve karşıma bu geldi ve sağ tarafta appslock data cache ne işe yarıyor sağ tafta seçeneklerden kernel ta gibi yer birsürü şey var hangilerini seçicem ?
  • Update centerda ne zaman tam olarak yayılacak bilemedim. Uğrasada güncellesem artık.
  • quote:

C flashtool silince programı silmiş oluyorsun

simdi farkettim haklisin duzelttim :)
  • yükledik imei uçtu null yazıyor telde wifi de çalışmıyor. 4.4.4 stock rom dönücem bakalım gelecek mi imei tekrar
  • quote:

hata bu

Konum belirtebiliyorsan yazılım olduğu yeri belirt otomatik olarak görecektir yazılımı, görmezse C diskinde Flashtool klasöründeki firmwares klasörüne değil kullanıcılar kısmında kahraman klasöründe .flashtool klasöründeki firmware klasörüne at yazılımı oradan göster.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Orjinal guncelleme geldi baltic ve nordic bolgesine ama baya sorunluymus internette okuduklarima gore,o nedenle yuklemedim. Sanirim.bu sayfadaki orjinal degil rom ile yukleme anladigim.kadariyla

Güncellemede herhangi bi sorun yok gayet akıcı ve sorunsuz yükleyip denemenizi öneririm.

bende nordic region undayım o nedenle geldi güncelleme ama hafıza da 1.2gb yer istiyorki ben o kadar ekstra yer harcamayı düşünmüyorum bir de şarj süresi çok uzadı diyorlar

ben 5.0.2 nin görünüş dışında ne getirisi var anlayamadım zaten kitkat oldukça akıcı bi sıkıntısı yok

Kitkat'e göre daha akıcı ve arayüz daha görsel. Şarj süresinde önemli performans artışı var daha uzun gidiyor Kitkat'e göre.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.