Şimdi Ara

★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın biri yardımcı oldu forumdan c flashtool içindeki firmwares silince açıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flashtool da ta yı sağ tarafa atmasak ve solda kalsa bir sorun olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: morful287

Arkadaşın biri yardımcı oldu forumdan c flashtool içindeki firmwares silince açıldı.

Yükleyebildin mi?

• quote:

Flashtool da ta yı sağ tarafa atmasak ve solda kalsa bir sorun olurmu?

TA yı işaretle biyere atma falan yok :)

• Artılardan ziyade eksiler daha fazla kulaklık sesi yine kısık, 20mp superior auto yine yok 8mp e talim, lollipop un en büyük artılarından olan dng&raw desteği ile poz süresi ayarlama yok, kilit ekranında widget desteği kaldırılmış, custom tarafındaysa xposed desteği henüz yok alpha sürümde stabiliteden çok uzak
  • Pazartesi öğlen denicem inşallah

• Ftf oluştururken seçtim sağ attım ama şöyle bir sorum olacak exclude deden hangi seçenekleri seçmem gerekiyor ta seçmesem olurmu ta şebeke sıfırlıyormuş galiba hizmet yok o yüzden diyordur.

• bu işlemle ileride resmi olarak gelecek lolipop arasında bir fark varmıdır..
  • kara_şahin kullanıcısına yanıt
    Bizim yaptığımız resmi lolipop (stock rom) sadece diğer ülkelere gelmedi he geldiğin de bir farklılık olabilir test etmişlerdir çıkan ülkelerde ya da tamamen aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morful287 -- 23 Mart 2015; 0:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Orijinalden alıntı: trizor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trizor

Orjinal guncelleme geldi baltic ve nordic bolgesine ama baya sorunluymus internette okuduklarima gore,o nedenle yuklemedim. Sanirim.bu sayfadaki orjinal degil rom ile yukleme anladigim.kadariyla

Güncellemede herhangi bi sorun yok gayet akıcı ve sorunsuz yükleyip denemenizi öneririm.

bende nordic region undayım o nedenle geldi güncelleme ama hafıza da 1.2gb yer istiyorki ben o kadar ekstra yer harcamayı düşünmüyorum bir de şarj süresi çok uzadı diyorlar

ben 5.0.2 nin görünüş dışında ne getirisi var anlayamadım zaten kitkat oldukça akıcı bi sıkıntısı yok

Kitkat'e göre daha akıcı ve arayüz daha görsel. Şarj süresinde önemli performans artışı var daha uzun gidiyor Kitkat'e göre.

cevap için teşekkürler, ama sanırım bi süre daha bekleyeceğim

• quote:

Ftf oluştururken seçtim sağ attım ama şöyle bir sorum olacak exclude deden hangi seçenekleri seçmem gerekiyor ta seçmesem olurmu ta şebeke sıfırlıyormuş galiba hizmet yok o yüzden diyordur.

Exclude nelerin yüklenmeyeceği demek. TA'yı seçerseniz yeni yazılımdaki TA (şebeke dosyasını) yüklemeyecektir. Şebekede sorun yaşamazsınız bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_şahin

bu işlemle ileride resmi olarak gelecek lolipop arasında bir fark varmıdır..

Hiçbir fark olmayacaktır, Sony ROM'ları hep generic romlardır Samsung LG gibi bölgeye hitap etmez, operatör ROM'larında farklılık gösterir bu ROM Türkiye'ye gelecek olan ROM ile birebir aynı.
  • O yüzden mi bazı arkadaşlarda hizmet yok diyor.

• D6502 için niye çıkmadı şu baltic rom Vs. Kaç gün gün oldu bu sony harbiden işi bilmiyor yaaa

• quote:

O yüzden mi bazı arkadaşlarda hizmet yok diyor.

Onlar verdiğim talimatlara uymadılar sanırım. Birebir bu işlemi kendim yaptım 3 cihaza.
  • arkadaşlar bende flashtollu kurdum ama driverde sorun oluyor.flashtool driverini kurmuyor.yarıda hata veriyor.var mı bu sorunu yaşayan?8.1 kullanıyorum win
  • Windows 8'te driver kurulumunda herhangi bir hata olmuyor, Windows 8.1'de deneyimleyemedim deneyen arkadaş varsa yardımcı olsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minur

arkadaşlar bende flashtollu kurdum ama driverde sorun oluyor.flashtool driverini kurmuyor.yarıda hata veriyor.var mı bu sorunu yaşayan?8.1 kullanıyorum win

Ben yaşadım google ye 8.1 imzasız sürücü yükleme yaz oradaki videoları seyret imzasız sürücü yüklemeyi aktif et ondan sonra sorun çözülür

• teşekkürler cevap için arkadaşlar
  • quote:

SONY XPERIA Z2 (D6503) - ANDROID 5.0.2 (23.1.A.0.690)

★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★

Artılar

+ Yenilenen ve hızlanan arayüz
    + Uygulama açılışlarında hızlanma
    + Uygulamaların SD karta taşınabiliyor olabilmesi
    + Misafir modu
    + Kilit ekranındaki şık saat
    + Kullanışlı ve şık bildirim barı
    + Zil sesi stereo
    + Batarya performansında artış
    + Kilit ekranında telefon şarjdayken batarya dolum süresini gösterme

Eksiler

- Şarj etme süresi uzamış
    - Görev yöneticisinde toplu temizleme gitmiş tek tek uygulama sonlandırılıyor
    - Update Center kaldırılmış
    - Güncelleme daha fazla yer kaplıyor depolamada

Link

Kurulum

Yüklemeyi Flashtool ile yapacağız. (Flashtool İçin) Başlamadan önce cihazımızın dahili hafızasındaki verileri bir yere yedek alırsanız veri kaybı yaşamazsınız. Linkteki flashtool programını bilgisayarınıza indirin ve kurun. Özel konum belirtmemiş iseniz program C:Flashtool klasörünün içerisine yüklenecektir. Bu klasörde driver klasörünü bulup Xperia Z2 ve Flashmode driverlarını bilgisayarımıza kuralım. Daha sonra programı başlatalım. Programın sol üst köşesinde yıldırım işareti var oraya tıklayalım, daha sonra Flashmode'u seçelim. Karşımıza yeni bir pencere açılacaktır, pencerenin sağ üst kısmında 3 nokta göreceksiniz buraya tıklayıp yukarıda verdiğim yazılım linkindeki .ftf uzantılı dosyayı yerleştiriniz. Wipe kısmı tüm verileri sıfırlama kısmıdır (temiz bir kurulum için 3'üde işaretli olsun) Exclude kısmı seçilen yazılımda nelerin telefona yüklenip yüklenmeyeceği kısmıdır. TA'ya tik koymanızı öneririm şebeke dosyası olduğundan cihazınız farklı şebeke dosyasıyla şebeke vermeyebilir bunu seçerseniz şebekede sorun görmezsiniz. Misc kısmından da Reset Customizations'u seçelim ve Flash düğmesine basalım. Bastıktan sonra 1 dakika boyunca program yazılımı belleğe almak için sizi bekletecektir ekranda resim gelene kadar cihazınız kapalı ve usb kablosu bağlı olmasın. Ekrana resim geldikten sonra cihazımız kapalıyken ses azaltma tuşuna basarak usb kablosuna bağlayın yükleme başlayacaktır. (ilk seferde hata alabilirsiniz aynı işlemi tekrarlayın ilk seferde driver tanıyor bilgisayar bu yüzden atmayabiliyor)

Ekran Görüntüsü

Güzel paylaşım yalnız Windows 8.1 kullananların çoğu telefon driverlarını yükleyemez aşağıdaki linkteki gibi bir anlatımın başlığa eklenmesi daha iyi olur.

http://forum.shiftdelete.net/android/315796-windows-8-1-icin-fastboot-and-flashmode-driver-kurulumu-resimli-anlatim.html

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.