Şimdi Ara

★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Verdiğiniz linki konuya ekleyeceğim, teşekkürler.
  • Peki bu firmware orjinal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AraounDes

D6502 için niye çıkmadı şu baltic rom Vs. Kaç gün gün oldu bu sony harbiden işi bilmiyor yaaa

Biz bahtsız bedevıyıZ hocam. 4.4.4 için bile doğru düzgün custom rom yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu android L normal olarak türkiye'ye ne zaman gelecek acaba
  • güncelleme sadece baltık ülkelerine çıktı. z3 de de durum bu. herhalde ufak hataları test ediyorlar. daha sonra genel olarak sorunsuz sürüm çıkar heryere
  • flashtoolun driverlerini kurmama rağmen hala hata veriyor arkadaşlar,sürekli device selector uyarısı çıkıyor.cihazı z2 olarak secmeme rağmen tekrar çıkıyor.bu durumu yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: godsmack82

Peki bu firmware orjinal midir?

Evet orjinal yazılım.
  • Aynı durum maalesef bendede söz konusu 2 farklı pc den denememe ragmen programa giriyorum daha hiç bir işlem seçemeden hata veriyor. ! evdeki pc de hiç bir hata almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

bu arada yedek alan arkadaşlar kurulumdan sorna uygulamaları kabul etmiyor eğer sd karta yedek alıp kuracaksanız tekrar yedeği yükle dediğinde versiyon uyumsuzluğundan yedekleri atmıyor ancak pcye bağlayıp sony programında aldığınız yedekte uygulamalar yüklenmeyecek diye hata verdikten diğer dosyaları atabiliyor bu bilgiler ana başlığa eklenirse sevinirim

selam
    ben bu yedek isini anlayamadim

simdi benim yedegim var hersey yedekli orjinal stock rom 4.4.4 pc companion ile yedek alindi
    icinde mp3 ten video ya hersey yedekli programlar yedeklenmiyor galiba yanlis bilmiyorsam?

simdi lollipop gelirse yukledikten sonra ne yapmam lazim ? cevaplarsaniz sevinirim

• Sd karta aldığın yedekte uygulamaları seçersen hata veriyor hiçbirşeyi yükleyemiyorsun ancak pc üzerinden yedekleme yaparsan geri atma esnasında uygulamalar hariç kalan herşeyi alabiliyorsun yani sd karta güvenerek iş yapmayın pc kullanın

• Arkadaşlar kilitli ekran widgetları kaldirilmış mı 5.0.2'de acaba? Yoksa ben mi bulamadım?
  • Arkadaşlar baldızımın telefonunu paralel ithalat garantili almıştık, onun telefonunu güncelledikten sonra sessiz ve titreşim modları kalkmış. Türkiye sürümünde de aynı şekilde mi? Eğer değilse flashtool ile Türkiye romunu kuralım diyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 5.0 A geçtim ama bir sıkıntım var veri aktarım hızı düştü hattım avea net arada bir gidiyor sizde de aynı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

SONY XPERIA Z2 (D6503) - ANDROID 5.0.2 (23.1.A.0.690)

★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★

Artılar

+ Yenilenen ve hızlanan arayüz
    + Uygulama açılışlarında hızlanma
    + Uygulamaların SD karta taşınabiliyor olabilmesi
    + Misafir modu
    + Kilit ekranındaki şık saat
    + Kullanışlı ve şık bildirim barı
    + Zil sesi stereo
    + Batarya performansında artış
    + Kilit ekranında telefon şarjdayken batarya dolum süresini gösterme

Eksiler

- Şarj etme süresi uzamış
    - Görev yöneticisinde toplu temizleme gitmiş tek tek uygulama sonlandırılıyor
    - Update Center kaldırılmış
    - Güncelleme daha fazla yer kaplıyor depolamada

Link

Kurulum

Yüklemeyi Flashtool ile yapacağız. (Flashtool İçin) Başlamadan önce cihazımızın dahili hafızasındaki verileri bir yere yedek alırsanız veri kaybı yaşamazsınız. Linkteki flashtool programını bilgisayarınıza indirin ve kurun. Özel konum belirtmemiş iseniz program C:Flashtool klasörünün içerisine yüklenecektir. Bu klasörde driver klasörünü bulup Xperia Z2 ve Flashmode driverlarını bilgisayarımıza kuralım (Windows 8.1'de driver sorunu yaşayanlar Link). Daha sonra programı başlatalım. Programın sol üst köşesinde yıldırım işareti var oraya tıklayalım, daha sonra Flashmode'u seçelim. Karşımıza yeni bir pencere açılacaktır, pencerenin sağ üst kısmında 3 nokta göreceksiniz buraya tıklayıp yukarıda verdiğim yazılım linkindeki .ftf uzantılı dosyayı yerleştiriniz. Wipe kısmı tüm verileri sıfırlama kısmıdır (temiz bir kurulum için 3'üde işaretli olsun) Exclude kısmı seçilen yazılımda nelerin telefona yüklenip yüklenmeyeceği kısmıdır. TA'ya tik koymanızı öneririm şebeke dosyası olduğundan cihazınız farklı şebeke dosyasıyla şebeke vermeyebilir bunu seçerseniz şebekede sorun görmezsiniz. Misc kısmından da Reset Customizations'u seçelim ve Flash düğmesine basalım. Bastıktan sonra 1 dakika boyunca program yazılımı belleğe almak için sizi bekletecektir ekranda resim gelene kadar cihazınız kapalı ve usb kablosu bağlı olmasın. Ekrana resim geldikten sonra cihazımız kapalıyken ses azaltma tuşuna basarak usb kablosuna bağlayın yükleme başlayacaktır. (ilk seferde hata alabilirsiniz aynı işlemi tekrarlayın ilk seferde driver tanıyor bilgisayar bu yüzden atmayabiliyor)

Ekran Görüntüsü

Telefonunuza teması nedir acaba xperia z2min widgetini arayüzünü nasil sizinki gibi yapabilirim

• Arkadaşlar sony Z2 nin en son seri numarası hangisi? Hani bu G3 deki 411K - 502K - 506K gibi modelleri varya onun gibi hatasız en son çıkan serileri hangileri? En sorunsuzlar hangileri en sorunlular hangileri? en yeni seriler hangileri en eski seriler hangileri?
  • Temiz kurulum nasıl yapılıyor arkadaşlar detaylı olarak anlatabilir misiniz hiç bilmiyorum çünkü. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.