Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 lanse edildi: 5.2-inç ekran, Snapdragon 800AB işlemci, 4K video ve dahası... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
4
Favori
10.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2013 Şubat'ta Z, 2013 Eylül'de Z1, 2014 Mart'ta Z2 satışa çıkıyor. 6 ayda bir amiral gemi çıkararak pazar payını artıracağını mı sanıyor?

• İşlemci AB Mİ AC Mİ..??.sanki başka yerde ac diye okumuştum..

• Xperia Z Hâlâ Efsane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

millet haberi bile okumadan direk o yok bu yok olayına girmiş...okumayan bir toplumuz cahil bir toplumuz burda bile bariz belli.

yok dediklerinin hepsininde kralı var moronlar...

tembelliklerinden. başka kaynaklara bakmadan yorum yapıyorlar.
  • Gayet iyi. Samsung 3 GB ram kullanımı ile diğer üreticilere de standart belirledi. Başka cihazlarla birlikte ortalık çok kızışacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah be Sony.Ne güzel dolu dolu bir telefon yapmışşsın ama nedir bu 16 GB hafıza ısrarı ? Günümüz standartlarında artık çok yetersiz 16 GB hafıza.Madem ısrar ediyorsun 16 GB'de 32 GB seçeneği sunsan olmaz mıydı ?

• Diğer Z modellerine göre daha hoş geldi gözüme. Sony'nin tek kötü yanı fiyatlandırma konusunda b.ka sarması.

Şuan Z1 compact 2000TL - Z1 2200TL ise Z2'nin 2500TL altında girmemesi lazım piyasaki,öyle bir dünya yokkk.

Ota boka dayanıyor diye cılkını çıkartmanın alemi yok.
  • Bence süper cihaz olmuş bu yıl en çok satmaya aday.

• Heryerde snap801(AC) burda snap800AB yaziyor.Editorler bi kendinize gelseniz olmazsa redbull falan icin.

• Sonynin bir tek playstationu alınır. Gerisi çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıgrenc tft den vaz gecıp ıps ye gecmesı guzel olmus.. sımdı goz kırpar oldu Z serısı.. z2 compact z1 gıbı abısının ızınden gıderse dusunulebılır
  • Arkadaşlar merhaba,

Malesef bazı arkadaşların yorumlarındaki niyeti anlamak zor.

Biz bu haberi dünya ile eş zamanlı hazırladık ve yayına verdik. Aynı anda hem Nokia hem de Sony etkinliği olduğundan microSD kart slotu ve kamerayla ilgili bir yazım hatası oldu ve sonrasında bu hemen düzeltildi.

Düzeltilmiş bir hata ile ilgili olarak hakaret vari yorum yapan arkadaşları görmek hem üzücü hem düşündürücü.

Kaldı ki teknik özelliklerle ilgili olarak cihazı hazırlayan Sony'nin henüz düzeltilmeyen önemli hatalar yaptığını görüyoruz.

Örnek-1:

Sony'nin resmi web sitesinde Xperia Z2'nin pili 3000mAh olarak görünüyor.
    http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z2/specifications/#tabs

Örnek-2:

Sony'nin resmi web sitesinde Xperia Z2 Tablet'in grafik işlemcisi Adreno 330 yerine Adreno 320 olarak görünüyor.
    http://www.sonymobile.com/global-en/products/tablets/xperia-z2-tablet/specifications/#tabs

Yukarıda verdiğim örnekler, bizzat üreticinin yaptığı hatalar ve şu dakika itibariyle hala duruyorlar.

Bir arkadaş "sen git ekran kartı yaz" demiş düzeltilmiş bir hata için. O arkadaşa sormak isterim, o zaman sizin mantığınızla Sony de yukarıdaki hataları itibariyle bu işi bırakıp Walkman işini mi geri dönmeli ?

Yazım hataları olabilir, önemli olan fark edip gereğini yapmaktır.

Teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 3ayda bir amiral gemi çıkarıyor deyince itiraz edenleri görmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: VlknFX

yorumlamaya bile değmez donanım canavarı bir ürün daha tasarım sıfır

Adam tasarım sıfır dedi ya la

Arkadaşın kullandığı telefon:
  • onu bunu bilmemde z2 s5 i ezmis ...
  • Bu da potaya girdi. I phone ve htc bekliyorum. 2011den beri telefon almiyorum. Aldim mı tam almaliyim. Ama bu xperia arci duvara vuracam artik kasım kasım kasılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vustic -- 24 Şubat 2014; 16:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Bu da potaya girdi. I phone ve htc bekliyorum. 201den beri telefon almiyorum. Aldim mı tam almaliyim. Ama bu xperia arci duvara vuracam artik kasım kasım kasılıyor.

Onun tasarımı yeter:(

• Böyle giderse Sony Samsung'u 2017'de yakalayacak, galaxy s8 ile xperia z8 aynı anda çıkacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi boş rahmetliyi dinlemek hoş

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.