Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 lanse edildi: 5.2-inç ekran, Snapdragon 800AB işlemci, 4K video ve dahası... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
4
Favori
10.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VlknFX

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Orijinalden alıntı: VlknFX

yorumlamaya bile değmez donanım canavarı bir ürün daha tasarım sıfır

Şaka mısın ? Git plastik kullan o zaman

Evet şakayım siz çokmu gerçeksiniz ne kullanıp kullanmıyacağımı sizin gibi yorum yapmayı bilmeyen, insanların düşüncesine zerre kadar değer vermeye ve kocaman egosunu yanından ayırman bir kişiden öğrenmiyeceğim. Beğenmedim bu kadar basit çünkü sony benim en beğendiğim firmalardan daha iyi olmasını bekliyordum hayal kırıklığı oldu

Tamam kardeş niye bu kadar atarlanıyorsun

• S5 bunun yayinda hurda gibi duruyor. Samsung tikandi artik. Yavas yavas dususe gecer. Sony ve lg yukselecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inceleme videosunda ekran harika görünüyor gerçekten, yine ips ekran kullanan lg g2 den sony'nin görüntüleme teknolojileri sayesinde daha iyi olacaktır, z1ve z'den de öyle, acaba amoled ekranla kıyaslayınca nasıl olacak merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kafanız mı iyi saçmalamayın mantıklı konuşun ön kamera tabiki de var gidin Sony'nin sitesinden bakın resimde bile belli oluyor 2.2 MP.Saçma sapan konuşuyosunuz en ucuz telefonda bile ön kamera var bunda mı olmicak micro SD slotu da var kapaklı.Ayrıca çok beğendim slow motion falan da çekiliyor
  • Sony den soğumak için bir neden daha. Z1 2014 te de amiral gemimiz derler. Z2 çıkar. Telefona 6 ay güncelleme sunar, donanımı göstererek güncelleme vermez;aynı özellikler ile yeni telefon çıkarır.

• z2 sonynin kendi sitesinde 599 pound gözüküyor. buda linki
    http://shop.sonymobile.com/gb/buy/xperia-z2-black/1281-0821/

sanırım 2.500 tl ye falan tr gelir

• ön kamera yok mu
  • Donanımı geçtim asıl güncellenmesi gereken olay çerçeveydi... Tasarımı hakikatten çok zayıflatıyor.

• Z1= s800 AA

Z2= S800 AB

Z3= S800 AC

Seklinde olucak heralde adamlar islemcileri bos gecmiyor :))

• Ekranı z1'den bariz iyi, note 3 ile belirgin fark göremedim belki note 3 siyahlarda biraz daha iyidir z1 de beyazlarda , zaten note 3 'ün ekranını çok beğenirim ben, bu durumda ios kullanmasam tek adresim sony xperia z2 olurdu.
    http://youtu.be/_15AUun_p3c
    http://youtu.be/nQs_zgEMFm4

• quote:

Orijinalden alıntı: berkhan61

Beyler bu kadar kötülüyorsunuz da iyi yanından bakın sony salak mı ki çerçeveleri bu kadar kalın yapıyor hayır bir sebebi var mesela oyun oynarken düşünün şahsen s 4 te avuç içim sürekli geri tuşuna değiyor(dik kullanımda ) yatayda ise çerçeve dar olunca oynaması çook zor oluyo hatta düşebiliyor bunu kabul edin.Ve g2 gibi kenara düşünce ekranı kırılmaz.

Suya karsi dayanikli falan desen anlicam sony de zaten senin oyun oynamanin derdindeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: bobbbb

Hocam ne olmuş z1 alanlara? Hiç bir zaman en iyiye sahip olamayacağız biz yenisini aldıkça daha donanımlısı çıkacak durum bu.

Z1 piyasaya eylül sonu girdi. Tarihe baktigimizda Ekim Kasim Aralik Ocak ve şuan Şubat bitmedi bile hadi bittigini farzedelim. 5 ayda amiral gemi çıkarmanin dogru bir davranis oldugunu kimse söyleyemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chn0142

ön kamera yok mu

Ne sacmaliyosun ya ?

• Arkadaslar lg g2 kullaniyorum ama burada yazan bir cok arkadas gibi fanboy degilim videolara bakildiginda sony tasarim anlaminda ilerleme kaydetmis ama mesela ekranin aly ve ust kismindaki bosluklar hala goze hos gelmiyor bunlarinda cozulmesibgerektigini dusunuyorum ayrica yeni telefon cikarma konusunda en azinda s800 islemci ailesini artik pas gecip kullanicilarin guvenini kazanmasi kendisi acisindan daha pozitif olurdu htc one modelinde mali acisindan ne kadar zor gunler harciyor olsada s600 un uzerine ab ac modelli yeni bir sey cikarmamisti bence en dogrusuda bu

• Olmuş bu olmuş.Ancak Türkiye'de mevcut koşullarda ne kadar satılabilir fiyatı yüzünden,tartışılır.Malum döviz..

• iyiki girmişim konuya, kahkaha attırdı ilk sayfa bana. biri ön kamera yok diyo, biri microsd yok diyo. google'a xperia z2 yazmaya bile üşenmişler el insaf.
  • Z1 de çok iyi telefondu fakat bu haliyle daha da iyi olmuş. Esasında ben S5'i daha çok merak ediyordum fakat sızıntı görsellerden sonra şahsi fikrim tasarım olarak bir önceki modelden daha kötü görünüyor. Umarım bu sefer uygun bir fiyatlandırma ile Z2 ülkemiz piyasasına giriş yapar.
  • 16gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense bu site ne üdüğü belirsiz GM'yi göklere çıkarırken Sony'i kötülemek için elinden geleni yapıyor. Haber yapıyorsunuz madem iyice araştırıp öyle yapın. İşlemci S800AB değil S8001. Video çekim kalitesi mükemmel. gsmarenadaki 4K videoyu indirip TV'de izledim, neredeysae 4K demo videolarına yakın bir görüntü. Alt çerçevede Z1'e kıyasla küçültülmüş. Hem şık hemde her ihtiyacı karşılayacak bir telefon yapmışlar.
  • z2 sayfasında işlemciyi sd801 olarak duzeltmisler.muhtemelen hem 800ab hem 800ac sd801 olacak.
    http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z2/features/#Performance
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.