Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 Mikrofon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
9.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony Xperia Z2 Telefonum son zamanlarda aramalarda sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. Şimdi ise ses kaydı, Google Now, Shazam, Video Çekerken mikrofon algılanamadı; mikrofon kullanılamıyor, durdurdu hataları alıyorum.
    Telefonu güveli mod da açarken sıkıntı yok. Bir program mı tetikliyor yoksa virüs mü girdi? Herhangi bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Cevaplar için Şimdiden Teşekkürler.

Notlar:
    *#*#7378423#*#* Denedim Failed to start microphone hatası veriyor.
    Diagnostikden de test yaptım. uygulama durduruldu hatası veriyor.
    Virüs taraması yaptım hem bilgisayardan hem de telefona yükleyerek ama virüs yok.
    Telefonu 2 kere sıfırladım bilgisayardan. İlk başlarda sıkıntı olmuyor ama 3, 4 gün geçtikten sonra aynı sorun yeniden başlıyor

Model: D6503
    Android 5.1.1 (23.4.a.0.546)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanlar -- 7 Eylül 2015; 22:38:21 >

• Ayarlar çağrı mikrofon gürültü azaltmayı kapatmayı dener misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknk

Ayarlar çağrı mikrofon gürültü azaltmayı kapatmayı dener misin

Yaptım, ilk başta olmadı. Telefonu kapatıp açınca oldu.. Şuan bir sıkıntı yok gibi. 1, 2 gün kullanıyım sıkıntı çıkaracak mı?

Gürültü azaltma bunca zamandır hep açıktı. Şimdi neden böyle oldu anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanlar -- 7 Eylül 2015; 22:49:06 >
  • Bu sorun bende de olmaya başladı şuan kapatıp açmayınca düzelmiyor niye böyle birşey oluyor bilmiyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun Hala Devam Ediyor. :(
  • Arkadaşlar ben de Xperia Z3 kullanıyorum son iki gündür aynı sorun bende de var, google sesli arama,recorder,kamera kaydı ya da trackID kullanamıyorum mikrofon kullanılamıyor veya başka bir uygulama tarafından kullanılıyor uyarısı geliyor, açıp kapattığım zaman bi süre düzeliyor sonra tekrar aynı sorun baş gösteriyor sanırım bu sorun yazılımsal çözümünü bulabilen varsa paylaşırsanız çok sevinirim
  • Kendi çabalarımla düzeltim.

Çözüm:
    (Tüm Yedeklerinizi Alın.)
    Hafıza kartını çıkarın. Telefon ayarlarından telefonu sıfırlayın (reset atın).
    Hafıza kartındaki Resim, Video, Müzik, Telefon Kaydı (Varsa Word v.b) bilgisayarınıza yedekleyin.
    Hafıza kartını biçimlendirin (Hızlı biçimlendirme değil. Yavaş biçimlendirin) Yedeklerinizi tekrar hafıza kartına atın.
    Telefonuz sıfırlandığında uygulamalarınızı indirin, güncellemelerinizi yapın. Tüm bunlar bittikten sonra hafıza kartını takın.

Bende radyoda çalışmıyordu, şimdi radyoda çalışıyor. Sanırım bir virüs hafıza kartına yerleşmiş ve böyle bir soruna yol açmış.

Deneyin İnşallah Sizin Sorununuzu da Çözer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanlar -- 12 Eylül 2015; 9:26:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    SONY XPERİA Z3
    11 yıl önce açıldı
    Sony Xperia 3 Işık Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugiwara20_

Arkadaşlar ben de Xperia Z3 kullanıyorum son iki gündür aynı sorun bende de var, google sesli arama,recorder,kamera kaydı ya da trackID kullanamıyorum mikrofon kullanılamıyor veya başka bir uygulama tarafından kullanılıyor uyarısı geliyor, açıp kapattığım zaman bi süre düzeliyor sonra tekrar aynı sorun baş gösteriyor sanırım bu sorun yazılımsal çözümünü bulabilen varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Arkadaşlar ben de Yandex navigasyon uygulaması vardı, güncellemelerde hata veriyordu hep, sanırım geri planda mikrofonu kullanıyormuş uygulamayı sildim düzeldi sorunum..Bilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.