Şimdi Ara

Sony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladı 

Akıllı telefon sektörünün devleri amiral gemisi modelleri için Android 5.0 geçişini bir kaç ay önce tamamladı. Sıradaki adım ise Android 5.1 güncellemesi.

Japon devi Sony ise bu kez elini çabuk tutacak gibi gözüküyor. Kısa bir süre önce yayınlanan haberler Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için güncellemenin başladığını belirtiyor. Bu iki seri Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2 ve Xperia Z2 Tablet cihazlarını kapsıyor.

Güncellemeyi kontrol eden kullanıcılara bu güncellemenin bölgelere, model numarasına ve diğer bazı değişkenlere göre farklı zamanlarda ulaşabileceğini hatırlatalım.

Android 5.1 güncellemesi Sony cihazlarda kamera iyileştirmesi, gelişmiş kurumsal destek, SmartWear entegrasyonunda iyileştirmeler ve daha fazla özelleştirme seçeneği sunuyor. İkinci etapta güncellemeyi alması beklenen modeller ise Sony Xperia Z1, Xperia Z1 Compact ve Xperia Z Ultra şeklinde.

• Yok yahu olurmu öyle şey sony dandik yeea almayın (!)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme sidik yarışı için önemli.

• Güncelleme tabiki iyidir ama dün bir arkadaşımın lg gflex ini kullandıktan sonra güncellemenin yanında donanımın nekadar önemli olduğunu anladım telefon bildigin akıyor bizim g3 te eh işte akmıyor ama idare ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung a duyrulur ...

S6 lar harici unutmus Samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Güncelleme tabiki iyidir ama dün bir arkadaşımın lg gflex ini kullandıktan sonra güncellemenin yanında donanımın nekadar önemli olduğunu anladım telefon bildigin akıyor bizim g3 te eh işte akmıyor ama idare ediyor.

Emin misim aktığına arkadaşta var bildiğin kasıyor takılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY C4 DEDE BEKLİYOZ

• Sony'yi tebrik etmek lazım. Çok eski amiral gemilerine dahi (xperia s, sl, zl, z vs ) güncelleme desteğini uzun süre verdi. Helal olsun valla.

• yav 2 tane sony xperia z3 aldım 2side pembe kamera sorunlu severek aldım güncelleme ile bari onları düzeltselerde bende iade etmez zorunda kalmasam

• M4 aqua'ya da gelir mi acaba :)

• Herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var.

SONY'den konuşuyoruz burda, dikkat edin.

Üstünüze çeki düzen verin.

SONY.

• z3 compact ım gelsinde güncelleyeyim :)

• Bu güncelleme neden bana gelmiyor xperia z2 kullanıyorum yok gelmiyor inat etti kaldırıp duvara vuracam telefonu az kaldı.

• Sony Xperia için Android 5.1.1 güncellemesi takvimi;
    Bu hafta: Xperia Z2 ve Xperia Z3 serisi
    Önümüzdeki haftalarda: Xperia Z1, Xperia Z1 Compact ve Xperia Z Ultra Kısa bir süre sonra: Xperia C3 ve Xperia T2 Ultra
    Sonra: Orjinal Xperia Z Serisi
    Son olarak: Xperia M2 ve Xperia M2 Aqua

• Internet aleminde sony kadar seveni fan i olupta bi okadarda satamayan baska bir marka yok herhalde herseyi mukemmel alanlar mutlu surekli pompalaniyor ama yeni musteriler yok malesef

• 3 günlük haberi yeni paylaşıyorsunuz

• sony kamerasının gerçekten çok sağlam bir yazılım desteği alması ve sonraki modellerde daha kaliteli mercekelr kullanmsı lazım ne yazık ki 20.7 mp nin tam gücünü hissedemiyor verimini çok üst seviye de alamıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

sony kamerasının gerçekten çok sağlam bir yazılım desteği alması ve sonraki modellerde daha kaliteli mercekelr kullanmsı lazım ne yazık ki 20.7 mp nin tam gücünü hissedemiyor verimini çok üst seviye de alamıyorsunuz

Genel olarak Z2 telefonumun kamerasından memnunum fakat süper otomatikte 20 mp fotoğraf çekememek sıkıntı oluyor. Süper otomatik olayı gerçekten süper, fakat dediğiniz gibi kameranın tüm gücünü kullanamaması ve manuelde 20 mp ye getirdiğinizde çekimin 4:3 olması ciddi sinir bozuyor. Hafta sonu mediamarkta incelediğim Z3+ da da durum farklı değil bu yönde.

• kılıç-61 K kullanıcısına yanıt
    Çünkü milletde Apple alayım havam olur Samsung alayım herkes onu kullanıyor kafası var. Kaliteden anlayan Samsung almaz zaten Apple alan ya yazılımından alır yada hava atmak için. Fakat SONY,HTC alan kalitesini bildiği için alır. Bi nevi bilinçli tüketici durumu.Maalesef ülkemizdede cep telefonları seçilirken bilinçli alanın çok az olduğunu biliyoruz
  • güncelleme veriyor iyi hoşta nekadar stabil z1 kullanıcısıyım telefon 5.0 a geçince büküp kırasım geldi mesaj atmak birini aramak bile cok komplike birşeymiş gibi telefonu zorlamaya başladı uygulamaları fln sildim sade aramak mesaj cekmek icin kullanıyorum nisbeten daha akıcı oluyor umarım gelecek olan 5.1 güncellemesiyle bu stabilite sorunu ortadan kalkar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.