Şimdi Ara

Sony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim z3 bildirim kısmında güncelleme görünüyor 623 mb dosyayı indiriyor ancak kuruyormuş gibi herşeyi yapıyor yani telefon kapanıp açılıyor vs. Ama sonra güncelleme yapılamadı diyor duruyor. Bir kaç dakika sonrada tekrar bildirim görünüyor.

Fonotel i aradım sorun promram sorunu yollayın güncellemeyi yapıp yollayalım dediler.

Acaba benden başka böyle bir sorunla karşılaşan oldu içinizde?

Son olarak bu lolipomu yüklememin farklı yolları varmı? PC den yüklemeyide denedim sonuç aynı hüsran.😞

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Samsung
    Kanka sen nerede kaldın? Atı alan Üsküdarı geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 29 Temmuz 2015; 22:54:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim telefona (z3) güncelleme uyarısı geldi. Güncellemeyi yüklüyorum (252 mb boyutu) fakat sürekli "doğrulanamadı" hatası veriyor ve tekrar indirme ekranı çıkıyor. Aranızda bu problemle karşılaşan var mı? Çözüme ihtiyacım var.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Drm keylerin duruyor mu acaba?
  • Ya arkadaşlar almayın şu cihazı mis gibi Samsung 5 .0 aldı ne gerek var 5.1.1 e işlemcileri eski dünyada ısınan tek telefonlar zaten batıyorlar almayın (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar benim telefona (z3) güncelleme uyarısı geldi. Güncellemeyi yüklüyorum (252 mb boyutu) fakat sürekli "doğrulanamadı" hatası veriyor ve tekrar indirme ekranı çıkıyor. Aranızda bu problemle karşılaşan var mı? Çözüme ihtiyacım var.

Cihazını rootlu bu yüzden o hatayı alıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

Çünkü milletde Apple alayım havam olur Samsung alayım herkes onu kullanıyor kafası var. Kaliteden anlayan Samsung almaz zaten Apple alan ya yazılımından alır yada hava atmak için. Fakat SONY,HTC alan kalitesini bildiği için alır. Bi nevi bilinçli tüketici durumu.Maalesef ülkemizdede cep telefonları seçilirken bilinçli alanın çok az olduğunu biliyoruz

Ne alakası var? Birde kaliteden anlayan almaz yazmışsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen ben pek sevmedim 5.1.1. eksilerden bahsedicek olursak. bir kere bile takılmayan telefon kasmaya başladı. kamerada bir farklılık göremedim hatta onda bile kasma var.sarj olma süresi yaklaşık 1-2 saat uzadı.bitme süresi yine aynı.
    hattın sinyal çubukları ile sarj göstergesinin arasında biraz fazla boşluk var araya sanki birşeyin bildirimi giricekmiş gibi ama neyi denediysem oraya hiç birşey
    girmedi büyük bir eksi değil ama göz alışık olmadığı için rahatsız ediyor.
    birde telefon güncellemeden sonra fazla ısınmaya başladı. Yada gün geçtikçe
    havaların ısımasıyla ilgili orasını bilemicem.
    birde telefonun içinde yüklü gelen bazı uygulamaları kullanmayıp devre dışı bırakmıştım.
    onun içinde bazı uygulamalarda hata alıp duruyorum ne yazıkki hatalar düzeltilmemiş.
    Artılara geçicek olursak sesde yükselme var tatmin edici
    ayarlarda her seçenek için yeni resimler gelmiş tek farklılık o, ayarlar kısmında
    daha fazla detaylı ayar ne yazıkki daha gelmedi.
    Destek geliştirildi falan dendi ama pek kullanmadığım için onun hakkında birşey diyemicem.
    Ram kullanımı olabildiğince optimize edilmiş hoşuma giden 2. özellikte bu oldu
    bence tam becerememişler bu güncellemeyi bunun üzerine 5.1.2 ile bir düzeltme yaparlar yada android M gelene kadar böyle devam edicez.
    bu güncellemeye kişisel puanım 10 üzerinden 5 daha çalışmaları lazım bence.

• Bu güncelleme sadece bende mi sıkıntı çıkarttı acaba?

Güncellemeyi yaptım, ana ekran tuşuna bastığımda ana ekrana dönmeyip sadece duvar kağıdını gösteriyordu ve hiçbirşey yapamıyordum. 5-10 kez telefonu açıp kapattıktan sonra düzeldi. O düzeldi ama son açıp-kapatışımda sim kartı görmemeye başlamıştı. Açıldıktan sonra pin kodu sormuyordu. Ama sim kartı çıkarttığımda sim kart çıkarıldı deyip kapatıyordu telefonu. Sim kart yokmuş gibi açılıyordu telefon. Bıraktım öyle uyudum. Sabah tekrar açıp kapattım bu sefer düzeldi. Şimdilik bir sıkıntı yok.

Ha bir de yeni güncellemeyle 400mb daha fazla ram tüketmeye başladı telefon. Önceden 1.20 civarlarında olan ram kullanımı 1.60'a çıktı.

Var mı böyle sıkıntılar yaşayan başka?
  • Z3 compact güncellemeden sonra ayarlar uygulamasında ve kilit ekranında takılma var

• quote:

Orijinalden alıntı: cato16

Drm keylerin duruyor mu acaba?

Drm keylerin durumlarına nerden bakıcaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

Çünkü milletde Apple alayım havam olur Samsung alayım herkes onu kullanıyor kafası var. Kaliteden anlayan Samsung almaz zaten Apple alan ya yazılımından alır yada hava atmak için. Fakat SONY,HTC alan kalitesini bildiği için alır. Bi nevi bilinçli tüketici durumu.Maalesef ülkemizdede cep telefonları seçilirken bilinçli alanın çok az olduğunu biliyoruz

aynen hocam hak veriyorum ama Apple rahatça 3-4 sene çıkarır bi sorun olursa anında değiştiriyorlar şu anda telefon alsam Sony yada Apple alırım ama iPhone'u hava için almam

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Bilip bilmeden atıp tutmayın. z serisi için desen evet haklısın derim. Xperia s e desteği çok erken kesti.
  • okank. O kullanıcısına yanıt
    öncelikle bilip bilmeden atıp tutmayın demenizi kınıyorum. ben xperia s modelini 1.5 sene kullandım. aldığımda android 2.3 ile gelmişti. en son ise 4.1.2 ile çok stabil bir şekilde kullanabiliyordum. sonrasında ise xperia z aldım. 4.1.2 ile gelmişti. ben onu satmadan önce 5.0.2 ile kullanıyordum şimdi ise 5.1 alacağı kesinleşti. şimdi xperia z den sonra z1, z2, z3, z3+ çıktı. ben ise m4 aqua aldım. sony'den dilimin yandığı ara modeller de kullandım ikinci telefon olarak. xperia sp yi 1 sene kullandım güncelleme gelmedi doğru dürüst. xperia u kullandım gene 1 sene kadar güncelleme gelmedi. şimdi neden atıp tuttumuğu açıklarsanız sevinirim.

not: bu arada xperia ion da kullandım ikinci telefon olarak xperia s ten daha iyi bir cihaz çok memnun kalmıştım.
    belki bağ kurmanız için de söylemek isterim. ben bu telefonları kullanırken aynı zaman dilimlerinde lg g3, xiaomi mi4, oneplus one, meizu m2 note, xiaomi redmi note, avea intouch 3 max, intouch 4, htc one, htc one sv, samsung note 3, note 2, gm discovery, gm android one gibi cihazları da uzunca kullandım.

eğer aradığınız şey güncelleme ise o halde dünyada bunu en iyi xiaomi veriyor.

ama türkiye de sony'nin güncellemelerinden son bir iki yıldır memnun kalmayan ya teknoloji cahilidir yada yaşınız küçüktür geçmişteki güncelleme noksanlıklarından haberiniz yoktur.

sizi tekrar kınıyorum. iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 6 Ağustos 2015; 10:13:59 >

• iyi günler arkadaşlar xperia z2 5.1 güncellemesi geldi yükledim ama şarja taktıgımda süresini kaç saatde dolacağını yazmıyor şarj oluyor yazısıda yok ayrıca sizdede böyle sorunlar varmı acaba

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Ben de Xperia s kullandım ta ki ekranı kırılana kadar Xperia s de jb hiç stabil değildi kardeşim telefon gelen arama olduğunda bile bazen donup kalıyordu ve orijinal rom yüklüydü cihazda. Yine tekrarlıyorum z serisi için aynısını dersen haklısın derim ama Xperia serisi için değil hele s için hiç değil

• keske güncelleme yapmasaydım cıkar cıkmaz yaptım ama root gitti ya.
    5.0 için kaç ay root için bekledim 5.1 içinde beklicem sanırım artık

• Güncelleme bende tamamen sorunsuz yüklendi çalışıyor 5.0.2 ile pek de fark yok açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdigim firma , kalitesini gosteriyor. Lakin turkiyede telefon diyince ya apple ya samsung . Baska marka yokmus gibi. Sony nin degeri bilinmiyor bence o yuzden. Daha cok reklam yapmasi ve yazilim konusunda kendini gelistirmesi gerekiyor sanirsam. En azindan forumdan ogrendigim bunlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.