Şimdi Ara

Sony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalite derken resim cipi uretipde ona kaliteli resim cektirmeyi beceremiyen sony denmi bahsediyoruz yoksa 5.5 inc sigabilecek kasaya 5 inc ekran sigdiran o buyuk kasaya rakiplerinden birazcik daha buyuk pil koyup hava atmaya calisan sony denmi? yada 6 ayda bir biririnin kopyasi 4 telefon cikartan sony mi z-z2-z3-z3+ telefon yada marka asigi degilim cunku her markayi kullandim kullaniyorum samsung lg htc sony hicbirini savunma geregi kendimde hissettmiyorum ama elestiririm cunku para veripte aliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kılıç-61

kalite derken resim cipi uretipde ona kaliteli resim cektirmeyi beceremiyen sony denmi bahsediyoruz yoksa 5.5 inc sigabilecek kasaya 5 inc ekran sigdiran o buyuk kasaya rakiplerinden birazcik daha buyuk pil koyup hava atmaya calisan sony denmi? yada 6 ayda bir biririnin kopyasi 4 telefon cikartan sony mi z-z2-z3-z3+ telefon yada marka asigi degilim cunku her markayi kullandim kullaniyorum samsung lg htc sony hicbirini savunma geregi kendimde hissettmiyorum ama elestiririm cunku para veripte aliyorum

Biraz ağır eleştiri olmuş. Artık 6 ayda bir cihaz çıkarmıyor.yıldan yıla çıkarıyor. Ayrıca kasası şık bence ve güncellemeyi en sorunsuz veren firma. Pili iyi gidiyor ve güzel beyaz renk veriyor. Sadece alttan ve üstten biraz daha ince çerçeve oranına ihtiyacı var. Not: Note 4 kullanıyorum ve z3 de kullandım, ikisi de On Numara cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yükledim telefonuma. Cidden süper otomatik modu çok hızlı açılıyor çat çat çekiyor. Bildirim simgelerinde takvimde bugler var ama onlar da düzelir. Kullanımı etkileyecek herhangi bir durum yok. Gayet olmuş bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

Çünkü milletde Apple alayım havam olur Samsung alayım herkes onu kullanıyor kafası var. Kaliteden anlayan Samsung almaz zaten Apple alan ya yazılımından alır yada hava atmak için. Fakat SONY,HTC alan kalitesini bildiği için alır. Bi nevi bilinçli tüketici durumu.Maalesef ülkemizdede cep telefonları seçilirken bilinçli alanın çok az olduğunu biliyoruz

Note 4 ve S6 şu an tüm htc ve sony cihazlarından iyi
    Ayrıyaten ülkemizde diyorsun ama sadece Türkiye değil dünya genelinde çoğunluk samsung ve apple kullanıyor o zaman sana göre herkes bilinçsiz kullanıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay2023

Yükledim telefonuma. Cidden süper otomatik modu çok hızlı açılıyor çat çat çekiyor. Bildirim simgelerinde takvimde bugler var ama onlar da düzelir. Kullanımı etkileyecek herhangi bir durum yok. Gayet olmuş bence.

Hangi telefon var hocam bende z2 var hala düşmedi bana.
  • BATACAKSIN
  • Sony mobil sektörden çıkar yakında. Zaten bu zamana kadar birbirinin kopyası 3 cihazla ( z2, z3, z3+) biz bu işi beceremiyoruz dedi resmen...
  • Yok batacakmış, yok mobil piyasadan çıkacakmış...
    Bırakın artık be kardeşim böyle abidik gubidik lafları.
    Kim batıyor, nereden çekiliyor? Sony'den bahsediyorsunuz; Sunny'den değil...
    haberlere şöyle bir göz gezdirdim de sony'i güncelleme konusunda bir kez daha takdir ettim.
    Diğer markalara göre hem hızlı, hem de en sorunsuz ve stabil güncelleştirmeyi sağlıyor adamlar.
    Örnek verecek olursam Asus Zenfone 2 yeni çıkmış bir cihaz olmasına rağmen 5.0 gibi en sorunlu lollipop sürümü yüklü olarak piyasaya çıktı ve güncelleştirmeyi ne zaman alacağı belli bile değil...
    Lg'yi de kullandığım süre içerisinde deneyimleme imkanım oldu güncelleştirme konusunda rezaletler.
    Ek olarak da forumlar stabilize sorunlarından geçilmiyor.
    Sony bu noktada güncellemeyi yayınlamadan önce sağlam bir test uyguluyor en sorunsuz güncelleştirmeyi verebilmek için. Önemli olan da bu zaten.
    Ben Z3 Compact kullancısıyım ve cihazımdan çok memnunum.
    en son 10 saat ekran süresi aldım. DAha önce sayısız android cihaz kullanmış biri olarak 10 saat ekran süresi alabildiğim başka bir telefon hatırlamıyorum.
    Üstelik cihazı aldığımda da Lollipop 5.0.2 yüklü çıktı kutudan ve o şekilde kullanıyorum 2,5 haftadır.
    buyrun bakın:
    Sony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladıSony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladıSony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladıSony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladıSony, Xperia Z2 ve Xperia Z3 serileri için Android 5.1 güncellemesini dağıtmaya başladı

• Sony best

• C4 direk 5.1 ilemi geldi yoksa oda alıcakmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 4.4 diye aldım kutunun içinden Android 5.0.2 ile geldi. Harikasın Sony.
  • Z3 compact d5833 var. Yurtdışında dağıtıldı sürüm çoktan. Hatta xperiablog'a bakarsan ilk z3c'ye geldi.

• 5.1.1 ile ilk gözüme çarpanlar

- Ses tuşuna basınca, medya-telefon-alarm sesleri diye 3 farklı seçenek veriyor ki hoşuma gitti.
    - Wifi ve bluetooh kısayolları üzerinden bağlantılara erişmek için combobox yapmışlar.
    - LTE yerine 4G yazmışlar. Rehber simgesi değişmiş.
    - Ayarlar menüsünde ikonlar değişmiş.
    - Home ekranda ikon büyüklüklerini değiştirebiliyorsunuz.
  • Sony Xperia Z2 aldım. Bilenler biliyor burada ne kadar sıkıntı yaşadığımi bilenler vardır. İlk Ay telefonu kırma noktasına geldim. Ancak zamanla alıştım. ( sony almadım dedim bu seferde tercihimi sonyden yapayım dedim)

Hayatımda 2 elektronik eşya alırken pişman oldum.

1)sony Xperia Z2 ve ASUS N550JV modelini(2549 Tl ye aldım.) bunlara verdiğim parayı yolda kaybetsem belki bu kadar üzülmezdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf silver -- 24 Temmuz 2015; 1:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Sony Xperia Z2 aldım. Bilenler biliyor burada ne kadar sıkıntı yaşadığımi bilenler vardır. İlk Ay telefonu kırma noktasına geldim. Ancak zamanla alıştım. ( sony almadım dedim bu seferde tercihimi sonyden yapayım dedim)

Hayatımda 2 elektronik eşya alırken pişman oldum.

1)sony Xperia Z2 ve ASUS N550JV modelini(2549 Tl ye aldım.) bunlara verdiğim parayı yolda kaybetsem belki bu kadar üzülmezdim...

N550jv sıkıntınız nedir? Almak istiyordum

• Güncelleme süper sony zaten 10 numara iş yapıyor ama işin kötü yanı pilden yana dertliyim :S güncellemeden sonra özellikle fazla gidiyor sanki

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    bende de z2 var benim de canımı sıkan güzel bi kameraya sahibiz lakin tam performans sağlıyamıyoruz gündüz çekimleri güzel ama 20.7 mp de görntü bulanıyor bunları yazılımsal bi destek vermesi şart yada yeni telefonlarında ciddi anlamda kaliteli merck kullanmas gerkeiyor bakalım xperia z5 de çok umutluyum ama söylentiler de kulağa hoşgeliyor bakalım nasıl gelecek telefon.
  • z2 modelinde fotoğraf çok kötü fotoğraf çekiyor diyen arkadaşlara tavsiyem ayarlar - ekran - görüntü geliştirme modunu aktif ederek süper canlı moda alsınlar.

ayrıca otomatik çekim yerine manuel çekim modunda isoyu en düşük seviyelerde tutarak fotoğraf çekerlerse bulanıklığın ve kumlanmanın gittiğini göreceklerdir.

kötü fotoğraf çekiyor ayrı bir konudur , fotoğraf çekmeyi becerememek ayrı bir konudur.

xz2 kulübünde bir sürü fotoğraf var çeşitli ayarlar ve tavsiyeler var .

k790i ile (sonyericcsson) başladım sony kullanmaya daha sonra xperia arc sonra arc s daha sonra z şimdide z2 fotoğraf kalitesi ve görüntü kalitesi gayet düzeldi ve bence z5 efsane olacak .

ayrıca kumlu fotoğraf çeken cihazların çoğu bootloader kilidi açılmış tr sony garantisi olmayan sırf radyo uygulaması için trt ye bandrol parasını ödememek adına cihazları çöpe çevirmiş firmaların satmış olduğu ürünlerdir .
    bu ürünler biraz daha ucuz olur nerelerde satıldığını da herkes çok iyi bilir.

bootloader kilidiniz açık veya açılmış ise bu özelliklerin geri getirme işlemleri var veya TA yedeğiniz varsa hemen geri yükleme yapıp bootladeri kilitleyip fotoğraflardaki kalite artışını çok fazlasıyla göreceksiniz.

ayrıca z ile başlayıp z3+ ya kadar cihazlarda çok extreme bir özellik değişikliği yok belki ama diğer firmalar gibi 2012 yılında çıkmış bir cihaza hala yazılım güncellemesi veriyor olması bence çok büyük bir artı .

ayrıca cihazın pil senkronizasyonu çok iyi olup piyasadakı telefonları tokat manyağı yaptığı doğrudur ve bu android tabanlı cihazlarda pilin yeri ve önemi büyük yer teşkil eder buna işlemciyi rami kamerayı da koyabiliriz.

ses konusunda zayıf fakat yeterli seviyededir .
    kulaklık performansını zaten yazmıyorum onu bilen bilir gerisi okadar mühim değil

su geçirme olayına gelince hala daha stabil bir şekilde tamamen su geçirmeyen bir cihaz üretmeyi başarabilmiş değil(sualtından bahsediyorum) yoksa yok üstüne su döküldü yok yemek oldu vs yıka gitsin sıkıntı yok ..

diğer firmalar gibi sensörlerle şişirlmiş bir cihaz değil belki hayatınızda bir kere bile kullanmayacağınız sensörlerle dolu bi dünya telefon var piyasada ama ne işe yarıyor kullanıcılar bile kullanmasını bilmiyor.

servis konusunda teleservice ve şimdilerde kvk ile anlaşması olan sony cihazlarının bence bir nebze de olsa iyileşme var .
    ama sony nin kendi servislerini kurma vakti bence geldi ilgisiz ve alakasız taşeron firmalarla uğraşmak yerine yüzde yüz müşteri menuniyeti olan sony servislerinin zamanı geldi bence . adamlara su geçirmez testi yapılsın dediğmizde elimizde öle bir cihaz yok diyen servis temsilcilerinden bu noktalara gelinmiş olmasıda bir artıdır.

son olarak sony bir aşktır, sony bir tutkudur ve sony herşeyin bir adım ötesidir .

• Hangi ülkenin romlarına geldi? Ayın 21'i demiş; ama gelen hiçbir şey yok. Yabancı sitelerde de birşey yazmıyor. Bir yerde; ilk önce Finlandiya'ya geldi yazmış. Fakat doğru olup olmadığını bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade&Soul

Hangi ülkenin romlarına geldi? Ayın 21i demiş; ama gelen hiçbir şey yok. Yabancı sitelerde de birşey yazmıyor. Bir yerde; ilk önce Finlandiyaya geldi yazmış. Fakat doğru olup olmadığını bilmiyorum.

Z2 yazmayı unuttum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.