Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 video inceleme 'Sony'nin liderlik yarışındaki en güçlü hamlesi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
2
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer markalar en ince ayrıntısına kadar inceleniyor da iş Z2'ye gelince bu kadar kısa mı kesiliyor ???

• Arkadaşlar Merhaba,

Süre üzerinden boşa yüklemeyin yeni yayın politikamız gereği artık 15dk'ı geçen telefon incelemesi olmayacak. Çok özel cihazlarda bir kaç dakika esneyebilir.

Eğer amacınız bağcıyı dövmek değil de üzüm yemekse izleyin videoyu ne eksik, 3 saatlik video olsa ne eklenirdi söyleyin de bir işe yarasın yoksa o 3 saat bu 18dk bla bla yorumlarınız inanın fanatiklik kanıtından öteye gitmiyor.

Firma çalışanı gibi davranmayı bırakın kullanıcı gibi ön yargısız izleyin yorum yapın yok olmaz derseniz ikisini de yapmayın da işini en iyi şekilde yapmaya çalışan arkadaşlarım ve ben bu güzel günde negatif elektrik yüklenmeyelim.

Videoyu izleyip, değerli görüş ve yorumlarını ön yargısız bir şekilde paylaşan bütün herkese teşekkürler.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

@KraftMK,

Merhaba,

Açıkçası içerisinde bulduğumuz şu güzel bayram gününde yazmak istemiyorum ama; bizim kültürümüzde güzel bir söz vardır, kötü laf kötü düşünce sahibine aittir diye.

Önce olumlu olmayı ve olayları güzel yönleriyle görmeye çalışalım, yoksa hayatı daha kötü hale getirecek çok sayıda kötü şey oluyor etrafımızda.

Bu videomuza gelince, izlerseniz eğer ne kadar fazla emek olduğunu görebilirsiniz, muhtemelen diğer hiç bir yayının yapmadığı. 3-4 farklı mekanda dış çekim de dahil olmak üzere.

Teşekkürler.

Ben yaptığınız incelemelerin kalitesinden kesinlikle şüphe etmiyorum hatta dh yi takip etme nedenim.
    Ancak bir çok site z2 yi inceleyeli çok oldu.İlla firmanın cihazı göndermesini beklemektense diğer siteler gibi kendi imkanlarınızla tedarik etseydiniz daha doğru olurdu bence.Dh ye yakışan hızlı ve kaliteli incelemedir.Kalitede sıkıntı yok hızlı da sıkıntı çok.

• Nerde o 2 bölümlük galaxy s5 incelemesi.

• inceleme guzel ama z3'un goruntuleri sizdirilmisken pekde keyifli olmamistir izlemek z2 kullanan sanssiz arkadaslar icin:-)

• Önyargı bu milletin genlerinde var.

3.dünya ülkesi olmayı böyle düşünenlere borçluyuz.

Hangi firma fiyat/performans cihazı yaparsa onunla ilgilenirim.

Fanatik olarak değil kullanıcı olarak.

Hiçbiri Babamın firması değil bedava telefon dağıtan firma görmedim.

Cihaza gelince performansı güzel.
  • Kız Gibi video inceleme olmuş çok güzel...

• cihaza gore inceleme yapmis ne var bunda?s5'te zibilyon tane ozellik var bir o kadar da arayuz ozellistirmesi.siz burda incelemeyi elestireceginize dunyaca taninmis teknoloji sitelerinin incelemelerine bir bakin..bos beles konusmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

@orhanyıldız,

Merhaba,

Bence siz yorum yazmak için yorum yapmışssınız.

Sizin dediğiniz gibi bir niyetimiz olsa, stüdyoda hızlıca çeker bitirirdim. Bu telefon için diğer telefonlarda yapmadığım kadar dış mekan çekimi ve özel uğraş gösterdim.

Önce emeğe saygı gösterelim sonra eğer gerçekten eleştri gereken bir şey varsa eleştirelim derim.

Teşekkürler.

Boşver abi ya bakma onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viral değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DMystic -- 30 Temmuz 2014; 21:36:05 >
  • z3 le beraber koysaydınız videoyu

• Arkadaşlar LG g3 incelemesinde herkes şikayetçiydi neden gece çekimine,4 dk ön kamera ile kendini çekip çok uzattı diye ısınmaya, gps bağlantısına deginilmemiş diye herkes sitem etmişti Erdi abide bu Video kısa ve öz olarak herşeye değinmiş bence güzel bi inceleme olmuş bütün incelemeler aynı dakika aynı saat aynı saniye olcak diye birşey yok teşekkürler Erdi abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samedl -- 30 Temmuz 2014; 21:32:35 >
  • Merhaba,

Erdi Beyi incelemeyi çekmeye başlamadan önce takip ediyorum. Bu telefonu Sony'den alabilmek için ne çabalar harcadı. Daha Türkiye'de bu telefonu inceleme çeken site sayısı ya 2 yada 3'ü geçmez. Kaldı ki telefonu eline geçirdikten sonra 2-3 hafta kapsamlı bir video hazırlamak için uğraştı, her kareyi instagramdan, twitterdan ve facebook hesaplarında paylaştı. Tatilde bizler eğlenirken videoyu bayrama yetiştirmek için videoyu işlemeye uğraşıyordu. Eşi ile gittiği plajda telefonu yıkadı, çamura soktu. Bunları biz daha kapsamlı bir inceleme izleyebilelim diye yaptı. Bence uzun incelemelerden çok daha faydalı bilgi ile dolu. Artık böyle incelemeler görmek istiyoruz.

Bu insanlar bizler kaliteli inceleme izleyelim diye bu kadar emek verirken bu şekilde yorum yapmaya hakkınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 30 Temmuz 2014; 22:08:32 >
  • Editörler kotamız fazla gitmesin diye 18 dk'lık video yapmışlardır yaa aksi zaten düşünülemez değil mi? :(((

• bana göre diğer incelemelerden iyi olmuş g3 incelemesinin 50 küsür dakika olduğunu görünce ileri sara sara izliyordum ama buna hiç dokunmadan izledim.Hem bu videoda ses kayıt kalitesi ve gps e de değinilmiş zaten bundan çok şikayet vardı bu iyi olmuş keşke görüşmede sesin karşı tarafa nasıl gittiğinede değinseydiniz diyecem ama 2000 liralık telefon incelemesine bunu demek biraz tuhafıma gidiyor.Geç oldu ama olsun emeğe saygı inceleme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Süre üzerinden boşa yüklemeyin yeni yayın politikamız gereği artık 15dk'ı geçen telefon incelemesi olmayacak. Çok özel cihazlarda bir kaç dakika esneyebilir.

Eğer amacınız bağcıyı dövmek değil de üzüm yemekse izleyin videoyu ne eksik, 3 saatlik video olsa ne eklenirdi söyleyin de bir işe yarasın yoksa o 3 saat bu 18dk bla bla yorumlarınız inanın fanatiklik kanıtından öteye gitmiyor.

Firma çalışanı gibi davranmayı bırakın kullanıcı gibi ön yargısız izleyin yorum yapın yok olmaz derseniz ikisini de yapmayın da işini en iyi şekilde yapmaya çalışan arkadaşlarım ve ben bu güzel günde negatif elektrik yüklenmeyelim.

Videoyu izleyip, değerli görüş ve yorumlarını ön yargısız bir şekilde paylaşan bütün herkese teşekkürler.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

"Eğer amacınız bağcıyı dövmek değil de üzüm yemekse izleyin videoyu ne eksik, 3 saatlik video olsa ne eklenirdi söyleyin de bir işe yarasın yoksa o 3 saat bu 18dk"
    Sizin de uzun telefon inceleme videolarınız var. Yani eskiden biz boş konuşuyorduk 1-2 saate ne gerek var, 15 dkda inceleme yeter mi diyorsunuz_?

"bla bla yorumlarınız inanın fanatiklik kanıtından öteye gitmiyor. "
    .yazık.

"Firma çalışanı gibi davranmayı bırakın kullanıcı gibi ön yargısız izleyin yorum yapın yok olmaz derseniz ikisini de yapmayın"
    Emredersiniz Sultanım.

Son olarak insanların daha uzun ve daha ayrıntılı bir video beklemeleri gayet normal. Sizin sadece arkadaşlar artık telefon inceleme videolarını 15-20 dk yapacağız demeniz yeterli.
    Ayrıca;15-20 dakika inceleme benim için yeterli ben sadece bu hafif küstahlığa kaçan eleştiri kaldıramamazlığınızı eleştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyufa -- 31 Temmuz 2014; 0:42:32 >

• İki yorum yapacağım. Biri Erdi Özüağ için biri Sony Xperia Z2 için;

Sayın Erdi Özüağ, diğer incelemelerinizde eleştirildiğiniz ne varsa bu incelemede büyük oranda pozitif yönde değiştirmişsiniz. Nelerdi bunlar kısaca hatırlamak gerekirse, Android platformu ve işlemciden tekrar tekrar, çok fazla bahsetmemişsiniz, tasarımı hakkında kısa ve net bilgiler veren açıklamalar yapmışsınız, gps ve ses kayıt özellikleri hakkında bilgi istenmişti vermişsiniz ve incelemeyi uzatacak insanları sıkacak örnek videolar koymamışsınız. Ben bu incelemenizi çok beğendim ve sizin böyle kullanıcıdan gelen geri bildirime olan duyarlılığınız çok hoşuma gitti. Ayrıca bayramda çalıştığınız için sizi tebrik ederim, iyi bayramlar dilerim...

Sony Xperia Z2 ye gelecek olursak, fiyatı ucuzlayınca almayı düşünüyorum.(1600 tl civarı) Hala Galaxy S2 kullanıyorum, bana hitap eden tasarımlar az çok bunlar. Birde hiç kimsenin bahsetmediği ve benim dikkat ettiğim bir detay var. Ben işim nedeniyle hep takım giyiyorum ve bu cihazların tasarımı nedeniyle takımla kullanan insanlara çok yakışıyor. Özellikle Sony Xperia Z2 siyah inanılmaz yakışıyor. Samsung cihazlar tasarımıyla, karmaşasıyla beni bunaltıyor, Lg G3 pahalı ve tasarım bana hitap etmiyor, Htc M8 ise kameradan kaybediyor yoksa oda sade arayüzü ve tasarımıyla çok iyi bir cihaz. Fazla uzattım sanırım.

Herkese iyi bayramlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zasipahi -- 30 Temmuz 2014; 21:45:35 >

• Sony Türkiye'ye o kadar laf söylemiştik forumda ama adamalar haklıymış arkadaş. 18 Dakika nedir? İşlemciyse işlemci kameraysa kamera tasarımsa tasarım biri film bri fragman. Yakışmadı bu sefer.

• Bu kadar seviyesizleşmenin bir lüzumu yok! Bu insanlar bunu yapmak zorunda değiller,isteyen izler istemeyen izlemez...

• Öncelikle inceleme için teşekkürler...

Yorumlardaki gecikme durumuna katılıyorum ama telefonun Sony tarafından bize ualştıralamadığını ve buna anlam veremediklerini Erdi Özüağ daha önce belirtmişti... Sony aleyhine olunsa tavsiye eder diye bir logo konulmaz... Mesut Çevik in dediği gibi videoları artık daha kısa yapacağız deniliyor ise takip edersiniz daha uzun video yapılıyor ise eleştirirsiniz... Şahsen ben S5 incelemesini izlemedim... Film gibi 2-3 video inceleme izlemek için bile beni üşendirdi desem yeridir...

Bu telefonun ve hatta Z1 in ısınma sorununa gelince kardeşimde de Z1 olduğundan biliyorum... Telefonun işletim sistemi 4.2.2 de iken bunun yarısı kadar ısınmıyordu ve artı olarak şarjınıda bitirmek mümkün değildi... Ancak 4.4.2 yi alınca gereksiz ısınmalar kamera ile bile biraz oynayınca soğuması için kamera kapatılak uyarıları gelmeye başladı... Yani Sony yazılımsal olarak düzenleme yapar ise bu konuda da sorun kalmayacaktır çünkü canlı örneğini gördük...

Videolar konusunda bir eleştirim benimde olacak eskisi gibi artık Mesut Çevik ve Erdi Özüağ birlikte telefon incelemesi veya herhangi bir incelemeyi beraber yapmıyorlar... Bunun acaba bir sebebi var mıdır_? :)

Tekrardan teşekkürler eder... İyi çalışmalar dilerim...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.