Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 video inceleme 'Sony'nin liderlik yarışındaki en güçlü hamlesi' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
2
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü 5 gün kullanmış biri olarak yazıyorum. Dizayn tasarım ve donanım olarak güzel. Ama su geçirmezlik konusunda 10 cm suda 10 saniyede pert. 3. gün suya girdi,(tüm kapakları sıkıca kapalı olarak) 5. gün komple öldü cihaz. Ben suya sokmam derseniz sorun olmaz diye düşünüyorüm. :)

• Merhaba,

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Görüntüsü şıklığı vs. güzel fakat başka sıkıntılar var.
    1- İnternete bağlantı sıkıntısı yaşıyorum ve sürekli. Oysaki Galaxy de böyle bir sıkıntı kesinlikle yoktu.
    2- Görüşme esnasında ses karşı tarafa gitmiyor her konuştuğumda karşı taraftan bu nasıl bir telefon hiç ses gelmiyor gibi ritüel bir serzeniş senfonisi yaşıyorum.
    3-

• Telefon seçmekte kararsızken seçimimde yardımcı olan Erdi Bey e ve Donanım habere teşekkür ediyorum biraz geç oldu ama olsun :D Sony anketlerinde bile öneren Donanım haber ve Erdi ÖZÜAĞ diye belirttim iyi ki varsınız.

• Ben uzun süredir xperia takipcisiyim bir çok konuda bilgi sahibiyim ama bazı şeyler aklımı kurcalıyor, Telefonun çok ısındığı ve sesin cızırtılı geldiği veya sesin basık geldiği konusunda bunlar ne kadar doğru? Cevabınız için teşekkürler.

• www.enuygunkalite.com da Sony Xperia Z2 Siyah Cep Telefonu kısa bir süre için %35 indirimle 1399.00 TL

http://www.enuygunkalite.com

• Arkadaşlar z2 almayı planlıyorum. İşlemci 3 gb mı? Birde ısınma kapanma ve internete girememe olayı hala devam ediyor mu? Z3 ile arasında bariz farklar var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

advertorial

cepten yazdım ve kullandıgım tarayıcı dan kaynaklanan hatalar sanırım sizde anlayıverin anlama kapasiteniz yok mu yani onu ima ettiniz
  • Bende z2 almayı düşünüyorum son kullanıcı yorumları alsak fena olmaz kullanan arkadaşlar genel sorun kalıcı sorun neler var paylaşırsanız sevinirim..

teşekkürler
  • Abi kurduğun ilk cümleden sonra telefonu almaya karar verdim.

• Çok fazla tutulmadı, çünkü ilk tasarıma çok benziyordu.
  • Kardeşler z2 için DK36 orjinal dock aldım ama uyumlu kılıf bulamadım varmı bir kılıf modeli bilen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.