Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 video inceleme 'Sony'nin liderlik yarışındaki en güçlü hamlesi' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
2
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcornek

Olay 18 dk 120 dk olayi degil olay burada hakli olarak yapilan elestirilere Mesut Bey'in kucumser ve asagilar sekilde cevap vermesi ve buna mazaret olarak diger cevaplari gostermesi.

Nerede kaldi moderatorluk, editorluk siz de herkes gibisiniz o zaman.

Size bakis acim baskaydi ancak discovery, s5 ve bu son olay artik guvenimi kaybetmeme neden oldu. Su saatten sonra istediginiz modeli istediginiz kadar inceleyin, istediginiz modelde strateji degistirin; artik umrumda degil merak etmeyin biliyorum sizin hic umrunuzda degil.

Hayirli isler.

+9999 ama kime anlatıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Telefon görüşmesi sesinden bahsediyorum.Karşı tarafa sesin kesilerek gitmesinden.Konuştuğum kisi ne dediğimi anlamıyor.
    Müzik çalar değil yani Basla falan ilgisi yok.
    Karşı tarafa giden sesin benim bas ayarlarımla ne ilgisi olur.Keşke biraz daha anlamaya çalışıp çevaplasaymışsınız.
    Yine de çabanız için teşekkürler.
  • Samsung galaxy s5 in dayanıklı yapısı :D hahah güldürdün Erdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

1080p video koyamaz mısınız 720pden geçme vakti geldi bence

Ttnet ile 480 zor izliyoruz ne 1080inden bahsediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Beğenmeyen kapı orda.

Tatava yapmayın.

Abi şu video incelemelere yorum yapma olayı kalksın ya çoluk çocukla mı uğraşacağız ?

Biz elestiricez ki adamlar ne istedigimizi bilsin ve sonraki imcelemelerde daha iyisini yapsinlar. Tabi dediklerimizi onemserlerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan.sonus -- 2 Ağustos 2014; 23:19:14 >
  • Arkadaşlar 2 aydır telefon bakıyorum karar veremedim. lumia, htc ve sony arasında kaldım. benim telefonda aradığım özellikler; sağlamlık, stabilite, hızlılık ve güncelleme, batarya performansı ve ortalama 5" ekran (artısı olabilir). aramadığım özellikler fotoğraf kaitesi (pro foto. makinem var,)oyun performansı. telefonu internet, bankacılık, ingilizce ve laboratuvar çalışmalarında elimim altında veri girebilme verileri araştırma ve müzik-video dinleme-izleme gibi işler için istiyorum. ve özellikle telefonu sağlam olmasını istiyorum çünkü ruhunu teslim edinceye kadar kullanırım. s3 üm var ölmek üzere ölmeden yardım istiyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar 2 aydır telefon bakıyorum karar veremedim. lumia, htc ve sony arasında kaldım. benim telefonda aradığım özellikler; sağlamlık, stabilite, hızlılık ve güncelleme, batarya performansı ve ortalama 5" ekran (artısı olabilir). aramadığım özellikler fotoğraf kaitesi (pro foto. makinem var,)oyun performansı. telefonu internet, bankacılık, ingilizce ve laboratuvar çalışmalarında elimim altında veri girebilme verileri araştırma ve müzik-video dinleme-izleme gibi işler için istiyorum. ve özellikle telefonu sağlam olmasını istiyorum çünkü ruhunu teslim edinceye kadar kullanırım. s3 üm var ölmek üzere ölmeden yardım istiyorum. :)

Saglamlik ve guncelleme pek iyi degil ancak 1100 tl civarlarina alabilecegin LG G2 var ki video performansi goruntu kalitesi olsun sarj suresi olsun gercekten cok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşında dediği gibi. Lg G2 ihtiyaçlarınızı çok rahat görecektir. Xperia T2 Ultra var ama o fiyata o alınır mı bilemem.
  • herkes samsung' a çok uzun video yayınlandı demiş, ürün kötü olunca firma da ürünüm iyi görünümü yapabilmek için illaki uzunca bir video çekilir :)

• s5 gibi ıvır zıvır birsüürü gereksiz uygulmalarla olan telefonu 120 dk forumun merakla beklenen üst düzey malzeme kalitesi olan telefon sadece 18dk ....tamam ben demiyorumki s5 gibi 120dk olsun inanın bana s5 incelemesini birçok kişi bile benim gibi ileri alarak izlemiştir... en azından 30 dakika yapabilirdiniz çünkü s5 incelemesinde sony fanları yada kullanıcıları üstüne basa basa aynı incelemeyi yada benzer bir inceleme bekliyoruz diye belirtmişlerdi ricada bulunmuşlardı kiii siz bulara bile kulak asmadınız forum üyelerinden biriside yazmış burada htc m8 in kılıfina bile 10 dk inceleme yayınlanırsa artık ben diyecek söz bulamıyorum
    mesela z2 incelemesinden sonra yeni yayın kurallarını uygulayabilirdiniz çünkü bu telefon siz ve herkesde biliyor ki çok önemliydi sözün özü bu sony fanları ve sony e gönül vermiş kişilere yapılmış küçük bir saygısızlık olarak nitelendiriyorum saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: lexus

advertorial

g2 kullanıyorum yetermi türkceme gelince tel klavye hatası bana bir kac kelime yanlıs yazdım diye elstirerek üste cıkmaya calsırsan sadece sen komik durumuna düşersin cünkü konu yazma seklim degil z2 bir telefon 1500-1600 den fazla olmamalı biz almazsak satamazlar avrupa 420 430 hadi 450 euro olsun tr 2200 tl... baksana g2 (bu arada ilk defa ekranı güzel olmus her ne kadar cerceve 6 inc lik olup ekranı 5.2 olsada :))
  • Öncelikle Selamlar,

Erdi Bey ilk olarak elinize sağlık ancak uzun süredir beklediğim incelemenin bu kadar kısa süreli olması ve çok daha fazla detaya girilmemesi biraz hüsrana yol açtı. Zira Vodafone Red incelemesi de çoğu konuya değinmiyordu. Bir Galaxy Note 3 kullanıcısı olarak en merak ettiğim ve beklediğim özellik kutu içeriğindeki kulaklık ve bu kulaklığın ses kalitesi. Maalesef Samsung orta düzeyde kalite sunsa da bir HTC M7 'nin verdiği ses kalitesini verememekte. Ayrıca M7'deki M8'de de devam eden müzik arayüzünü hiçbir telefonda göremedik. Sony'nin kulaklık,ses kalitesi ve müzik arayüzüne değine bilirseniz çok sevinirim.

Ayrıca yorumları okuduğumda incelemenin kısa olmasından çok şikayet görüyorum Mesut Bey biraz sitemkar şekilde bundan sonraki incelemelerin kısa olacağını belirtmişsiniz ancak uzun zamandır sizleri takip etmekteyim inanın normal diyebileceğim incelemeleriniz 45-60 dk arasıdır ve izlerken çoğu takipçinin sıkıldığını da sanmıyorum. Çünkü benim gibi bir çok üye veya ziyaretçi telefon seçimlerinde sizin incelemelerini bekliyor ve ürünler hakkında çok daha iyi fikir sahibi olup tercihlerini yapabiliyor.

Lütfen inceleme konusunu ciddi şekilde tekrardan değerlendirin ve tüm detaylara süre sınırlaması olmadan değindiğiniz bir film gibi incelemeleri özletmeyin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerrodoplu

Öncelikle Selamlar,

Erdi Bey ilk olarak elinize sağlık ancak uzun süredir beklediğim incelemenin bu kadar kısa süreli olması ve çok daha fazla detaya girilmemesi biraz hüsrana yol açtı. Zira Vodafone Red incelemesi de çoğu konuya değinmiyordu. Bir Galaxy Note 3 kullanıcısı olarak en merak ettiğim ve beklediğim özellik kutu içeriğindeki kulaklık ve bu kulaklığın ses kalitesi. Maalesef Samsung orta düzeyde kalite sunsa da bir HTC M7 'nin verdiği ses kalitesini verememekte. Ayrıca M7'deki M8'de de devam eden müzik arayüzünü hiçbir telefonda göremedik. Sony'nin kulaklık,ses kalitesi ve müzik arayüzüne değine bilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, iyi sabahlar.

Öyle zannediyorum ki incelemeyi izlemediniz ya da atlaya atlaya izlediniz.

Video içerisinde cihazın müzik arayüzünü detaylıca ekrana getiriyor hatta ses kalitesi profesyonel cihaz ile ölçerek rakipleriyle kıyaslıyoruz ki bu Türkiye'de yapılmayan dünyada da sadece belli başlı birkaç yayında genelde kullanılan bir method.

Kulaklık kısmını da ifade ettik, malesef bize gelen test örneği cihazın kutusundan kulaklık çıkmadığı için, kalitesine değinemedik.

Teşekkür ederim.

Sevgiler,

• İşine gelmeyince sil tabi yorumları. Senin yorumunda bana göre boş ama silemiyorum işte mod.
  • Eleştirileri biraz haksız buldum bence çok iyi bir inceleme olmuş film gibi 1 saat inceleme izlemektense 20-30 dakikada arası cihazın en önemli özellikleri artılarına ve eksilerine değinilerek yapılan bi inceleme tercihimdir özellikle bir çoğumuzun istediği gps ve ses çıkış güçlerini artık telefon incelemerinde görmeye başladık.

Şahsen ne S5 ne G3 incelemesini sonuna kadar izledim olması gereken bence budur, S5 bir buçuk saatlik bir inceleme olmasına karşın 18 dakikalık Z2 incelemesinde daha büyük bir emek olduğu ortada

Telefona gelicek olursak telefon için 2000 lirayı gözden çıkarıcak olsam tercihim Z2 olur tasarımı olsun suya toza dayanıklı yapısı olsun pili olsun ses çıkış gücü olsun kamerası ve 3gb rami ile birlikte rakiplerinden üstün bir telefon ısınma problemi göz ardı edilirse şu anki amiral gemi modelleri arasında en mantıklı tercih gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 4 Ağustos 2014; 13:23:52 >
  • adam mükemmel bir inceleme yapmış hala millet burada ileri geri konuşuyor bu nedir arkadaş...

• Emeğinize sağlık inceleme güzel ama telefon çok ısınıyormuş cidden. HTC M7 kullanıcısı olarak ısıdan muzdarip durumdayım. Z3 ile çözerlerse ısı problemini düşünülebilir cihaz olmuş.

• Günümüz teknolojisinde en çok konuşulan kavram olan,"4K" video çekerken kapanan bir telefon...Tam bir rezalet..Gerisini konuşmaya gerek bile duymuyorum..

• geç olucak biraz ama şu su geçirmez telefonlar için suyun sıcaklığı fark ediyo mu mesela telefonun üzerine çaydanlıktan su dökülse kapakları gevşiyo mu

• Suç zaten millete 4k Video verene neyine 4k Video hayır sanki herkesin evinde 4k Video var ısınıyorda kapanıyorda ağlıyor millet

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.