Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 video inceleme 'Sony'nin liderlik yarışındaki en güçlü hamlesi' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
2
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerrodoplu

Öncelikle Selamlar,

Erdi Bey ilk olarak elinize sağlık ancak uzun süredir beklediğim incelemenin bu kadar kısa süreli olması ve çok daha fazla detaya girilmemesi biraz hüsrana yol açtı. Zira Vodafone Red incelemesi de çoğu konuya değinmiyordu. Bir Galaxy Note 3 kullanıcısı olarak en merak ettiğim ve beklediğim özellik kutu içeriğindeki kulaklık ve bu kulaklığın ses kalitesi. Maalesef Samsung orta düzeyde kalite sunsa da bir HTC M7 'nin verdiği ses kalitesini verememekte. Ayrıca M7'deki M8'de de devam eden müzik arayüzünü hiçbir telefonda göremedik. Sony'nin kulaklık,ses kalitesi ve müzik arayüzüne değine bilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, iyi sabahlar.

Öyle zannediyorum ki incelemeyi izlemediniz ya da atlaya atlaya izlediniz.

Video içerisinde cihazın müzik arayüzünü detaylıca ekrana getiriyor hatta ses kalitesi profesyonel cihaz ile ölçerek rakipleriyle kıyaslıyoruz ki bu Türkiye'de yapılmayan dünyada da sadece belli başlı birkaç yayında genelde kullanılan bir method.

Kulaklık kısmını da ifade ettik, malesef bize gelen test örneği cihazın kutusundan kulaklık çıkmadığı için, kalitesine değinemedik.

Teşekkür ederim.

Sevgiler,

Zaten türkiye de satılan cihazlarıda dandik bir kulaklık var sony Türkiyeyi hor görüyor avrupa da hatta paralel İthalatlarda dock da nc kulaklıkda çıkıyor yerinizde olsam tr Sony'den telefon almam aldırmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaman içinde sınırsız 4k kayıt yapan ve hiç ısınmayan telefonlar cıkacaktır şimdilik erken daha

• inceleme kısa olmuş

• Nihayet teknoseyir bu telefonu inceledi ve izledim.. Bence, benden önce bu sitenin editörlerinin izlemesi gerekirdi.. Erdi bey; bence Teknoseyire girinde bir amiral gemisi model nasıl incelenirmiş bir bakın derim.. Gerçi siz Türkiye'nin en büyük teknoloji portalısınız ya zahmet etmezsiniz..

• @nedensiz07,

Açıkçası Erdi bey nezaketini bozmaz diyerekten size ben cevap vermek istedim.

Ey günah işlemekten korkmaz, hak var hukuk var, so yorumu nasıl attın sen.

İki videoyu da izledim, buradaki Xperia Z2 videosu net bir şekilde çok çok daha başarılı.

Teknoseyir'in videosu için sana şunları sorarım;

- Cihazın tasarımı hakkında detay çekimler var mı ?
    - Sar değerleri anlatılmış mı ?
    - GPS Performansı var mı ?
    - Ses konusunda profesyonel ölçüm var mı ?
    - Kasanın çizilmeye karşı hassasiyeti ve 4K ısı sorunu anlatılmış mı ?
    - Diğer üst seviye telefonlarla yanyana getirilmiş mi ?
    - Ve daha bir sürü soru...

Sen cevap veremezsin, ben iftira atmayı sevmeyen sadece bu sitelerden bilgi edinmeye çalışan analitik düşünceli bir insan olarak cevap vereyim.

Bu soruların hepsinin DH incelemesinde yanıtı var, TS incelemesinde ise yok. O videoda bu videoda yayında gir bak bakalım.

Ayrıca mesela kasanın çizilmesine değinilmemiş, 4K ısı olayı için "biz öyle bir şey ile karşılaşmadık" denmiş. Teknoseyir editörleri bunları derken, sitelerindeki Sony özel bölümü ve yıllardır yaptık sponsorlu incelemeler dikkatinizi çekti mi hiç ?

Bir de madem eleştriceksiniz, hadi git oraya yukarıda yazdığım konulara videoada neden girilmedi diye sor. Hatta bu videonunda altında eleştrilmek için yapılmış olan; görüşme kalitesi testi, sim kart nerden takılıyor, nfc var mı yok bunları neden değinmediniz gibi eleştrileri bir de oraya yap.

Buradan DH editörlerine ve objektif okuyuculara seslenmek isterim;

- Editörler; Seviyeli eleştrileri dikkate alın ki Erdi bey'in aldığı aşikar.
    - Okuyucular; Tüm yayınları takip edin lütfen, bu hem bilgi edinmenizi hem de kötü niyetli yorumları net bir şekilde fark etmenizi sağlar.

Güzel bir gün dilerim, yüce rabbim kalbi temiz herkesin işini rast getirsin.

Selamlet,

• İnceleme çok güzel olmuş Erdi abi, eline sağlık. Mesut abi ile olan keyifli sohbetinizi uzun süredir göremiyoruz, yakında beraber yeni videolar hazırlar mısınız acaba ?

• son yorumlara bakıyorumda yine durup dururken bir saat içinde artan azalan artı eksi oyunları başlamış. bu site günden güne daha komik bir hal alıyor

• bu arada z2 kullanıyorum da video da bulunan birşey dikkatimi çekti bu cihazı deniz suyuna sokabiliyormuyuz ? tuzu zarar vermezmi ?

denize tuza kuma çakıla taşa sokupta aaaa bunda kılcal çizik oluyor demek ne kadar akılcıl?

• Evt teknoseyir incelemesinde bütün telefonlar ısınıyor diyor g2 g3 de dahil olmak üzere ama sony kamera problemlerini güncellemeyle çözecektir .... http://www.teknolojioku.com/haber/samsung-galaxy-s5-galaxy-note-3-lg-g3-xperia-z2-4k-video-cekimi-isinma-testi-video-20222.html Bulinkteki incelemede 4k video çekerken en çok ısınan 1. Samsung s5 2.z2 3. G3
  • kafamdaki soru işaretleri hemen hemen son buldu diyebilirim çok faydalı ve tadında bir inceleme olmuş elinize sağlık Erdi Bey ..

4k video çekmek ile ilgilenmiyorum . onun haricinde batarya performansı , kamera kalitesi , ses kayıt kalitesi ve ısınma düzeyi kriterlerimdi .. fazla uzun süreli oyun oynayan birisi değilim ama uzun süreli internet kullanımında ısı rahatsızlık verecek bir düzeye ulaşıyor mu sizce , mesela kibar bir kılıfla elde kendini hissettirir mi onu merak ediyorum sadece.. bu noktayı da netleştirebilirsem cihazı almayı planlıyorum .. kullanan arkadaşlardan birisi de cevap verebilir ..

iyi çalışmalar ..

• açıklayıcı bi video olmuş teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

@nedensiz07,

Açıkçası Erdi bey nezaketini bozmaz diyerekten size ben cevap vermek istedim.

Ey günah işlemekten korkmaz, hak var hukuk var, so yorumu nasıl attın sen.

İki videoyu da izledim, buradaki Xperia Z2 videosu net bir şekilde çok çok daha başarılı.

Teknoseyir'in videosu için sana şunları sorarım;

- Cihazın tasarımı hakkında detay çekimler var mı ?
    - Sar değerleri anlatılmış mı ?
    - GPS Performansı var mı ?
    - Ses konusunda profesyonel ölçüm var mı ?
    - Kasanın çizilmeye karşı hassasiyeti ve 4K ısı sorunu anlatılmış mı ?
    - Diğer üst seviye telefonlarla yanyana getirilmiş mi ?
    - Ve daha bir sürü soru...

Sen cevap veremezsin, ben iftira atmayı sevmeyen sadece bu sitelerden bilgi edinmeye çalışan analitik düşünceli bir insan olarak cevap vereyim.

Bu soruların hepsinin DH incelemesinde yanıtı var, TS incelemesinde ise yok. O videoda bu videoda yayında gir bak bakalım.

Ayrıca mesela kasanın çizilmesine değinilmemiş, 4K ısı olayı için "biz öyle bir şey ile karşılaşmadık" denmiş. Teknoseyir editörleri bunları derken, sitelerindeki Sony özel bölümü ve yıllardır yaptık sponsorlu incelemeler dikkatinizi çekti mi hiç ?

Bir de madem eleştriceksiniz, hadi git oraya yukarıda yazdığım konulara videoada neden girilmedi diye sor. Hatta bu videonunda altında eleştrilmek için yapılmış olan; görüşme kalitesi testi, sim kart nerden takılıyor, nfc var mı yok bunları neden değinmediniz gibi eleştrileri bir de oraya yap.

Buradan DH editörlerine ve objektif okuyuculara seslenmek isterim;

- Editörler; Seviyeli eleştrileri dikkate alın ki Erdi bey'in aldığı aşikar.
    - Okuyucular; Tüm yayınları takip edin lütfen, bu hem bilgi edinmenizi hem de kötü niyetli yorumları net bir şekilde fark etmenizi sağlar.

Güzel bir gün dilerim, yüce rabbim kalbi temiz herkesin işini rast getirsin.

Selamlet,

Sen Allah 'ın işine ne karışıyorsun, kimin işini rast götürüp götürmeyeceğine?

İzle bakalım TS 'yi de öyle konuş. Hep bu Allah 'ı Kitap 'ı ağzından düşürmeyenler nedense böyle iftiracı, yalancı oluyor..

Adamlar videosunu çekmiş, diyor ki 4K çekerken ısındı, bırak 4K 'yı fotoğraf çekerken bile ısındı.. Ve bu ısınma problemini birebir canlı video çekip koymuşlar incelemeye..

Sim kartın nereye takıldığı ile incelemenin ne alakası var? Altına takıyorsan almayacak mısın telefonu? Ve daha bir sürü soru ne bir sürü soru?

Ekranın Gorilla Grass olmadığı söylenmiş mi video da aç bakayım izle, tüm cihazın cam yapıda olduğu söylenmiş mi bak bakalım, izlememişsin herhalde gelmiş burada yazıyorsun..

Cihazın detaylı çekimleri de var.. Sen belli ki izlememişsin böyle abuk sabuk sorular soruyorsun..

Haydi ALLAH kalbi temiz olan herkese gani gani altın versin.

Hocam bırak uğraşma bunlar incelemeye evet arkadaşlar sd kart girişimiz de burada bulunuyor kafasıyla bakan tipler. Aynı şekilde DH çalışanları da erdi vs her kimse yaptığı hiç bir incelemeyi inceleme olarak görmüyorum bile. Boş muhabbet ediyorlar telefonu önlerine alıp. Bu işten adam gibi anlayan iki insan varsa bu ülkede onlar da tekno seyirden Levent ve Murat beylerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerrodoplu

Öncelikle Selamlar,

Erdi Bey ilk olarak elinize sağlık ancak uzun süredir beklediğim incelemenin bu kadar kısa süreli olması ve çok daha fazla detaya girilmemesi biraz hüsrana yol açtı. Zira Vodafone Red incelemesi de çoğu konuya değinmiyordu. Bir Galaxy Note 3 kullanıcısı olarak en merak ettiğim ve beklediğim özellik kutu içeriğindeki kulaklık ve bu kulaklığın ses kalitesi. Maalesef Samsung orta düzeyde kalite sunsa da bir HTC M7 'nin verdiği ses kalitesini verememekte. Ayrıca M7'deki M8'de de devam eden müzik arayüzünü hiçbir telefonda göremedik. Sony'nin kulaklık,ses kalitesi ve müzik arayüzüne değine bilirseniz çok sevinirim.

Merhaba, iyi sabahlar.

Öyle zannediyorum ki incelemeyi izlemediniz ya da atlaya atlaya izlediniz.

Video içerisinde cihazın müzik arayüzünü detaylıca ekrana getiriyor hatta ses kalitesi profesyonel cihaz ile ölçerek rakipleriyle kıyaslıyoruz ki bu Türkiye'de yapılmayan dünyada da sadece belli başlı birkaç yayında genelde kullanılan bir method.

Kulaklık kısmını da ifade ettik, malesef bize gelen test örneği cihazın kutusundan kulaklık çıkmadığı için, kalitesine değinemedik.

Teşekkür ederim.

Sevgiler,

Tekrardan Selamlar,

İncelemenizi başından sonuna kadar izlediğimden şüpheniz olmasın. Şu ana kadar atlaya atlaya izlediğim tek video S5 incelemesi oldu. :) Ancak test örneğinde kulaklık çıkmaması sizin hatanız olmasa da kutu içeriğinden çıkan kulaklık hakkında Sony Türkiye'den bağımsız olarak kulaklık edinerek bilgi paylaşmanızı bekledim. Helede Sony resmi sitesinde bulunan ve şaşalı bir video ile anlatılan üst düzey kalite sunduğu iddia edilen kulaklık kutu içeriğinde bulunmaması kafada soru işareti yaratıyor. Acaba kutu içeriğindeki kulaklık ne kadar tatminkar? Çalışmalarınızı beğeni ile takip ediyorum ancak bazı arkadaşlarında dediği gibi sanki S5'e göre biraz sade bir incele olmuş gibi. Tabi yeni yayın ve inceleme kararlarınız da bunda etkili olmuş olabilir. Ancak Sony Türkiye'nin bu konuda daha detaylı argüman göndermesini beklerdik. Tabi arka planında nasıl bir süreç işliyor bilemediğimiz için çokta eleştirmek istemiyorum.

Teşekkürler.

• Arkadaslar z2 de karsi taraf telefonu actigi anda titreme özelliği yok mu varsa nasil bulamadik

• HTC
    ONE (M8) ile Sony Xperia Z2 kıyas yaparsan hangisini tavsiye edersiniz..

kullanım amacım :
    Büyük ekran olması ve youtube ve videoları izlemek için hızlı olması
    Güzel foto çekmesi
    Belleğinin geniş olması önemli
    Faceyi de çok kullanıyorum

tşkler şimdiden.

• GErçekten piyasada ki en iyi android telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palindromik

HTC
    ONE (M8) ile Sony Xperia Z2 kıyas yaparsan hangisini tavsiye edersiniz..

kullanım amacım :
    Büyük ekran olması ve youtube ve videoları izlemek için hızlı olması
    Güzel foto çekmesi
    Belleğinin geniş olması önemli
    Faceyi de çok kullanıyorum

tşkler şimdiden.

Cevabı belli sorular sormuşsun zaten.
    Z2de ekran daha büyük, kameraza zaten iyi, telefon zaten akıcı pilide en iyilerden şu an
  • Güzel olmuş inceleme , az olsun öz olsun. Alacağım kısmetse bir z2.

• harika telefon
  • sony müsteri hizmetleri bihaber.. kvk ya yönlendiriyor. numaraları yok. fiyat bilen yok.

nette arattım bulamadım bir yer var bana cok uzak 80tl dıyor.

varmı arkadaşlar bunu tecrube etmıs kımse.

orjınal olmazsa su alır korkusuda var. orjınallıgını nasıl anlıcam.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.