Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 video inceleme 'Sony'nin liderlik yarışındaki en güçlü hamlesi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
2
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z2 Snapdragon 801 liler içinde en alınası cihaz,keşke Z3 kapaksız ve çerçeveler daha az ekrandan çalan bir yapıda gelse de kusursuz bir cihaz olarak amiral gemi olsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme süresi ile ilgili olumsuz yorum yapan arkadaşlar size sesleniyorum;

"Baştan salma-İncelemiş olmak için inceleme-Özensiz inceleme"

Arkadaşlari Politika değişmiş ki o uzun videolar evet süreye bakınca "of be adamalar cihazın tüm detaylarını anlatmıştır" izlenimi veriyor olabilir.. Ama, siz incelemeyi izlerken verilen emeğe hiç dikkat etmiyormusunuz?? (Video yükleniyor oo süre 18 dk dur yorum yazayım -_-) Meşhur,"Teknik İnceleme Tablosu" gösterilirken bile arkada telefona dair görüntüler oynuyor.. Erdi abimiz telefonla video kayıtları,fotoğraf çekimleri,ses kayırları yapmış, ki çıta yükselmiş en basitten ses kayıt değerlerini ölçmek için kullandığı alete bakabilirsiniz.. Baştan salma nedir abicim ? 18 dakikaya bu kadar bilgiyi bu kadar güzel sığdırıp (ki o 18 dakika aslında kaç saat aldı kim bilir) sana inceleme sunuyor sen yok özensiz yok baştan salma.. Hayır oturduğun yerden laf yetiştiriyorsun bari azcık gözlerini aç insanların emeğine saygı göster.

Katılan olur katılmayan olur bu benim görüşüm. İyi günler..

• Biz haksızlığa karşıyız.

Sayın Mesut Çevik Sony Z2'ye gelince mi 15 dakika yayın politikası oluyor?
    Samsung S5'te ne vardı da bu kadar uzun sürdü incelemesi.

Sony Xperia Z2 18 Dakika
    Casper VIA V8 12 Dakika
    Turkcell T50 30 Dakika
    LG G3 45 Dakika
    Samsung'u söylemeye gerek yok

• TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorsunuz galiba. Yeni kural deniliyor. Madem öyle casper bütün teknoloji videolarına sponsor, sitede özel bölümü var. Neden casper incelemeleri uzun değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: fx57

@orhanyıldız,

Merhaba,

Bence siz yorum yazmak için yorum yapmışssınız.

Sizin dediğiniz gibi bir niyetimiz olsa, stüdyoda hızlıca çeker bitirirdim. Bu telefon için diğer telefonlarda yapmadığım kadar dış mekan çekimi ve özel uğraş gösterdim.

Önce emeğe saygı gösterelim sonra eğer gerçekten eleştri gereken bir şey varsa eleştirelim derim.

Teşekkürler.

S5 incelemesi 120dk z2 incelemesi 18dk iken ne kadar özenilmis tartisilir

Samsung s5 için özel istekte bulunmuştur. Aynı isteği Sony yapsın sony içinde olur. Bunu Sony ye söyleyip gaza getirirsen olur.

• Merhabalar,

Öncelikle bende Sony Xperia Z2 kullanıcısıyım ve incelemenin eksik olduğunu düşünmekteyim.

Mesela;

- Bir çok kişi Sony Xperia Z2 nin GSM operatörü üzerinde görüntülü konuşma yapamadığını bilmiyordur.

- NFC nin nasıl ve hangi yazılımlarla kullana bilindiği belirtilmemiştir.

- Cihaz üzerinde bulunan bir çok sensörün diğer üst düzey telefonlarda olduğu gibi yazılım ile birlikte aktif olarak kullanılmamaktadır. (El hareketleri algılama, göz takip vs...)

Saygılarımla.

• Tamam hocam kural ama neden Sony'de.Kaç yıldan beri sony'e karşı bir tavır var. Ne yapsa yaranılmıyor. Sony babamın firması değil sony fanatiğide değilim ama ortada yapılan bir haksızlık var. bu inceleme 45 d olsaydı daha sonra bundan sonra incelemeler 15 dk olsa denseydi o zaman sorun olmazdı ama böyle bir durumda insan şüpheleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quartx

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: fx57

@orhanyıldız,

Merhaba,

Bence siz yorum yazmak için yorum yapmışssınız.

Sizin dediğiniz gibi bir niyetimiz olsa, stüdyoda hızlıca çeker bitirirdim. Bu telefon için diğer telefonlarda yapmadığım kadar dış mekan çekimi ve özel uğraş gösterdim.

Önce emeğe saygı gösterelim sonra eğer gerçekten eleştri gereken bir şey varsa eleştirelim derim.

Teşekkürler.

S5 incelemesi 120dk z2 incelemesi 18dk iken ne kadar özenilmis tartisilir

Samsung s5 için özel istekte bulunmuştur. Aynı isteği Sony yapsın sony içinde olur. Bunu Sony ye söyleyip gaza getirirsen olur.

Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az olsun öz olsun,şimdi dağılın işsizler

• Video kısa diye ver yansın yapacağınıza @Soul_Fly_55 isimli arkadaş gibi eksikleri söyleseniz daha yapıcı olursunuz. Her kesimden takipçisi olan böyle büyük bir forum internet sitesinin editörleri kimseye kasıtlı davranmazlar.

• 18DK bence yeterli uzun süren incelemeler yapınca ilgisi dağılıyor insanın bi süre sonra bitmesini istiyorsunuz.

Zaten artık eskisi kadar ayrıntıya gerek yok artık teknolojiyle uzaktan yakından azıcık ilgilenen insanlar bazı ufak ayrıntıların farkındalar.

Dış mekanlarda çekim yapmanız iyi olmuş bunu birçok yurt dışı inceleme siteleri yapıyor ve günlük hayatta nasıl göründüğüne bakıyoruz cihazların.

Ancak ses tonunuz ve konuşma hızınız biraz baygınca olmuş sanki bilerek buna dikkat etmiş gibisiniz biraz kendinizi kasmışsınız sanki.

Onun dışında cihaz önceki Z serilerindeki özellikle ekran ile ilgili iyileştirmeleriyle farklılaşmış. Tasarımlarını oldum olası severim zaten Sony'nin. Bellek miktarı ve kamerası iyi ancak ısınma sorunu bence sıkıntı çıkarır özellikle de kamera da gerçi 4K video her zaman çekilecek bişey değil full hd yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 30 Temmuz 2014; 22:36:42 >
  • öncelikle incelemeyi beğendim , bazı eksikler olabilir her özelliğe değinmeyebilirsiniz ön plana çıkan sorunlara ve özelliklere değinilmesi önemlidir.
    bu kadar çok telefon incelemesi yapıyorsunuz artık bu incelemleri bir standarda oturtmanın vakti geldi , heralde bunu dusunmuzsunuz ki 15 dakkadan fazla olmayacagini soylemissiniz ama 15 değil 20 dakka yapın siz onu bu inceleme 18 dakka surmus fazla denilebilcek bir yer goremedim birkac seyden daha bile bahsedilebilirmis, oyle 1 saat inceleme olmaz bir telefon icin, telefonlar arasi karsilastirmalar ise uzun sureli olabilir.alirsiniz g3-m8-s5-z2'yi 2 saat uzunca inceleyin bütün özellikleri karşılaştırın , telefonlar elinizde var gördüğün kadarıyla.

sıcaklık ve desibel ölçümleri , karsılastırmaları güzel gerçekten , lakin pil performansı çok soyut ölçüyorsunuz biz sizin kullanım senaryonuza göre kullanmak zorunda değiliz telefonu , o işide bir standarta oturmak adına pil bitene kadar full hd-hd video oynatmak ve yüksek grafikli oyun oynamak bunların sonuçlarınıda ölçerseniz çok daha mantıklı olur.

sunuda soyleyeyim her ne kadar incelemeyi begendiysem ve uzun incelemeye karsida olsam ben sony olsam rakiplerim 1 saat incelenirken benim telefonun 18 dakka incelense bende bir daha telefon göndermem yayın polittikasını değiştirmek için beni mi beklediniz derim.aklima merlininkazanı sitesi geldi yaptığınız açıklamayı görünce vasat grafikli oyunlara 95-100 dagitirken ps4 yuksek grafikli oyunlarına 80 li skorlar verdiler millet tepki gosterince bundan boyle puanlama sistemimiz degisti dediler.

• Sony'ye başta kızıyordum ama adamlar haklıymış size ürün yollamamakta. S5'e 120 dakka,g3'e 50 dakka artı bir bu kadar da ön inceleme z2'ye 20 dakka. Umarım sony size z3 test örneği yollamaz. Allahtan hala tarafsız inceleme siteleride var...

• 8.54 deki htc one m8 subliminali ;) ss + layın
    Sony Xperia Z2 video inceleme 'Sony'nin liderlik yarışındaki en güçlü hamlesi'

• Merhabalar,

Öncelikle bende Sony Xperia Z2 kullanıcısıyım ve incelemenin eksik olduğunu düşünmekteyim.

Mesela;

- Bir çok kişi Sony Xperia Z2 nin GSM operatörü üzerinde görüntülü konuşma yapamadığını bilmiyordur.

- NFC nin nasıl ve hangi yazılımlarla kullana bilindiği belirtilmemiştir.

- Cihaz üzerinde bulunan bir çok sensörün diğer üst düzey telefonlarda olduğu gibi yazılım ile birlikte aktif olarak kullanılmamaktadır. (El hareketleri algılama, göz takip vs...)

Saygılarımla.

Merhabalar,
    Bir sony Xperia S kulllanıcısı olarak ve Sony in bir çok modelini bizzat test etmiş biri olarak belirtmek isterim ki Sony cihazlarda şebeke ile 3G görüşme olayı malesef ki yok... (Kullanma fırsatım olan ciahzlar Xperia U - P - S, Xperia Sola, Xperia SP-Z-Z1)

• Şu an en alınası telefon

• videonun suresine neden bu kadar takiliyorsunuz anlamadim eğer videoda gereken herşey varsa isterse 5 dk olsun.Samsung incelemesi neden film gibi gereken cevap zaten verildi sonuçta bu site babamizin hayrina ayakta durmuyor.Bu sitede calisan o kadar insan var.

• @iso1453

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için fakat ben uzun yıllar Samsung Glaxy S serisi kullandım ve S1 ... S5 arası tüm modelleri kullandım (S5 1 hafta kullandıktan sonra) Sony Xperia Z2 ye geçiş yaptım. Samsung cihazlarının çoğu GSM opr. üzerinden görüntüşü konuşmayı desteklediği için Sony gibi bir markada olmama ihtimalini hiç düşünmeden ve araştırmadan geçiş yaptım. Bu konuda hiç memnun değilim hatta cihazımı satmayı düşünüyorum. Diğer eksi yönleri ise aşırı ısınma sorunu, Z3 ün çok kısa bir süre aralığında çıkmasıdır.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalp -- 14 Mart 2021; 13:43:29 >
  • Bence olaya birde doğruları söylemek açısından bakmak lazım. Erdi Bey isterse 72 saatlik inceleme koysun bir ürün hakkında söylenecek sözler aynıdır. Doğrulaur değişmez. Kaldı ki s5 ile ilgili olumsuz taraflarını da çok net olarak vurgulamıştı. Ölçü bu olunca bence süre önemli değil. Hatta bir video ne kadar kısa olursa o kadar çok izleniyor. Videonun uzunluğunu görüpte kapatan çok insan tanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.