Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 video inceleme 'Sony'nin liderlik yarışındaki en güçlü hamlesi' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
2
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5s incelemesi yapılmamış mı halen

apple da mı telefon göndermiyor dhye sony gibi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

hocam bilmiyorum ki hiç cevap alamadım :D
    Apple göndermiyorsa İphone 5 incelemesi nasıl yapıldı acep :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan.sonus

quote:

Orijinalden alıntı: Elektroterm

"TAVSİYE EDER" ifadesinin kullanılması bile çok bu telefona.
    * Kocaman ergonominin yanından bile geçmeyen keskin köşeli bir kasaya sahip.
    * Altta üstte kocaman boşluklar (buna rağmen kapasitif buton yok)
    * Sağında solunda kocaman kapaklar. (İki gün sonra lastikleri kopup elinde kalacak)
    * Arka cam yüzey dolayısıyla cihaz yanıyor.(Denedim, ana ekranda dolaşırken bile arka kısım ısınıyor)
    * Pili çıkartılamıyor.
    * Bunca dezavantaja rağmen yüksek fiyat.

Allah razı olsun bari bu nesilde IPS ekran koyabildiler. Heralde ellerindeki LCD stoklarını bitirdiler.

Sony ye laf etme lan bebe. Hayatinda boyle telefon mu kullandin.

Velet sen daha doğmamışken biz Sony Walkmen leri kullanıyorduk.

• @fx57

Merhaba,

İncelemeler bence 30 dakikayı geçmemeli zaten. İncelemelerde detaylara daha çok önem verilmeli. İncelemeyi gereksiz yere uzatan ve tekrarlayan anlatımlardan kaçınılmalı. Bu videoda da bunlara dikkat edildiğini görüyorum. Bu nedenle Z2 incelemesinin önemli bir adım olduğunu düşünüyorum.
    İncelemelerde yer alması istenen içerikler için bir anket yapılması ve değerlendirme sonuçlarının paylaşılması faydalı olabilir. Böylelikle izleyici kitlesinin de talepleri açıkça ortaya konulmuş olur. Anket, mobil incelemelerden başlayarak zamanla diğer incelemelere de yayılabilir.

İyi çalışmalar diler inceleme için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyshi4

Ekranı överken abarttığınızı, hatta baya baya yanlı baktığınızı düşünüyorum. Ekran parlaklığı rezalet duruyor.

Ekran parlaklığının yetersiz olduğu söylendi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelemeden çok tanıtım olmuş.Telefonun menüsü oyun deneyimleri vs göz ardı edilmiş gibi.Geç oldu bari tam olsaydı.18 dk dan ziyade ne biliyim en az yarımsaat anlatılacak telefon.Forumlarda kronik sorunların dedikoduları var en azından bunlara değilebilirdi.Hiç yoktan iyidir genede inceleme için teşekkürler Erdi ağabey :)

• Tanıtım güzel cihazida 1 aydır kullanıyorum memnunum

• yapılan yorumlar kanımca çok yersiz olmuş

bence bu uygulama 1 saatlik uygulamalara bin basar,hatta basmış

cihaz 10 numara zaten

iyi günler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasan.sonus

quote:

"TAVSİYE EDER" ifadesinin kullanılması bile çok bu telefona.
    * Kocaman ergonominin yanından bile geçmeyen keskin köşeli bir kasaya sahip.
    * Altta üstte kocaman boşluklar (buna rağmen kapasitif buton yok)
    * Sağında solunda kocaman kapaklar. (İki gün sonra lastikleri kopup elinde kalacak)
    * Arka cam yüzey dolayısıyla cihaz yanıyor.(Denedim, ana ekranda dolaşırken bile arka kısım ısınıyor)
    * Pili çıkartılamıyor.
    * Bunca dezavantaja rağmen yüksek fiyat.

Allah razı olsun bari bu nesilde IPS ekran koyabildiler. Heralde ellerindeki LCD stoklarını bitirdiler.

Sony ye laf etme lan bebe. Hayatinda boyle telefon mu kullandin.

Velet sen daha doğmamışken biz Sony Walkmen leri kullanıyorduk.

Boyle telefon dedim walkman nasil anladin. Varsa Z2 den iyisi nedenleriyle birlikte iyi yonlerini soyle fanligini gostermeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferduh

İncelemelerde neden 'görüşme ses kalitesi' gibi bir telefonun ana görevine hiç değinilmez. Z2 deki sesin karşıya kesik kesik gitmesi genel sorunu yazılımsal mı, donanımsal mı. Sony bu konuda bir çalışma yapıyor mu.

ses ayarlarindan bassi kisarsaniz bass anlarinda ses daha az kisilir ve daha yuksek ses alirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Bir arkadaş söylemiş s5'in anlatılacak çok özelliği var o nedenle uzun videosu diye. Bence gayet doğru söylemiş. Tamam s5 incelemesi çok uzundu. O kadar uzatmak iyi değil ama 18dk lık şu videoda eksik görmedim dişe dokunur. Telefonun ne özelliği var ki başka anlatılsın. Bu kadar işte Z2. Ayrıca bundan sonra inceleme videolarını kısa tutmak da yerinde karar olmuş.

s5 incelemesinde 40dk sı sadece android 'i tanıtmak ile uzuuun uzuun herşeyi anlatmak ile geçti.
    Stamina mod , işemcinin detaylarına 801 vb anlatımlar olmadığı için uzamadı . konuları kameranın ar efekti , led bildirimin çok hoş omlası , kameranın çıkıntı olmaması uzatabilirdim gereği yok.
    Beğendim

Şimdi ise İPHONE 5S incelemesi bekliyoruz.

S5 incelemesi de gereksiz uzundu dedim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

hocam bilmiyorum ki hiç cevap alamadım :D
    Apple göndermiyorsa İphone 5 incelemesi nasıl yapıldı acep :D

Zaten kullanıyorsun gördüğüm kadarıyla başkasının incelemesine gerek yok Z2yi de zaten herkes teknomarketlerde inceledi, dhnin bir önemi kalmadı yani

• 4 saat ekran süresi çok mu mükemmel? Ben Nexus 5'imde 5.30 saat falan alıyorum ağır kullanım ile. İşin komik tarafı 2300 mah pili var sadece telefoncuğun. Ha Sony'nin mühendisleri bir xda geliştiricisi kadar olamıyorsa zaten uzak duracaksın o firmadan.
  • Ben incelemeyi süreside dahil olmak üzere gayet iyi buldum. Erdi Bey' e emeği için teşekkür ederim. Yorumlarla ilgili değineceğim nokta bir şeyden memnun olanlar olacağı gibi beğenmeyenlerinde olması normaldir. Eleştirilere cevap verilmeye çalışılması bence gereksiz.

• arkadaş lg g3 'e pahalı deyip sony xperia z2 alacagını söylüyor suna z2 : 2400 lg g3 : 1850 tl allah akıl vermiş sony xperia z2 1700 tl düştüğü zman lg g3 1400 falan olur kafan mı iyi senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1461ERSİN -- 31 Temmuz 2014; 14:16:58 >
  • Burada insanları yargılamak için yapılmış yorumlar yerine keşke ürün ile ilgili yorumlar olsa. Eleştiri de olabilir tabi ama buradaki eleştirilerin çoğu amaçsız eleştiriler. Bu eleştirileri yapan insanlara ne yaparsanız yapın yaranmak çok zordur.

Video'nun kısa olması daha iyi olmuş. Öncekiler çok fazla uzundu bu nedenle çoğu zaman bitiremeyeceğim için izlemekten çekiniyordum.

LG G3'ünün fiyatı belli olmadan önce olsa olsa 1600 civarı olurdu diyordum bu nedenle favori telefonumdu fakat XperiaZ2 ile aynı fiyattan piyasaya girince düşüncem değişti. G3 gerçekten çok güzel bir telefon fakat XperiaZ2 tasarımından mıdır bilinmez insana daha özel geliyor. XperiaZ3'te, XperiaZ'den beri eleştirdiğim alt ve üst tarafındaki fazla boşluklar giderilirse ve pili daha da yükselirse, olmaz ama bir de kalemi olursa o zaman gerçekten tam istediğim gibi bir telefon olur. Şuan Note2 kullanıcıyım, telefonuma çok alıştım ve mutlu bir şekilde kullanıyorum bu nedenle değiştirmeyi düşünmüyorum fakat XperiaZ3 bu şekilde gelirse ilk defa Note2'mi bir telefon ile değiştirmek isteyeceğim.

Not : Sadece isteyeceğim, telefona 1500+TL verilmesine karşıyım. Anca ucuz bir şekilde elde edebilecek durumum olursa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkant1 -- 31 Temmuz 2014; 14:26:21 >

• arkdaşlar sizin bi probleminiz mi var ? Erdi Abi hangi incelemeyi yapsa direk taşa tutuyorsunuz s5 3 bölüm olmuş ne olacak o zaman ki format oydu sonra azalttılar 50 dakikalık format oldu şimdide sıkılyorsunuz yok gereksiz yok böyle formatı yine değiştirdiler 15 20 dakikalık format oldu

Bide aklıma gelmişken yazıyım s5 in bir sürü seensör özellikleri vardı o yüzden 3 bölüm yapıldı ama z2 gibi telefonlarda fazla özellik yok o yüzden az yapılmış olabilir her telefonun özelliklerine göre video haırlanmış olabilir memnun değlsenin foruma girmeyebilirsiniz
  • Öncelikle Erdiğ Özüağ yorumları okuyorsundur tahminime göre.Ve şuna içtenlikle cevap vermeni istiyorum.

Ne kadar verdiler?
  • Galaxy S5 incelemesi sponsorlu bir inceleme olduğu için o kadar uzun oldu.

Z2'ye gelince incelemeyi beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1461ERSİN

arkadaş lg g3 'e pahalı deyip sony xperia z2 alacagını söylüyor suna z2 : 2400 lg g3 : 1850 tl allah akıl vermiş sony xperia z2 1700 tl düştüğü zman lg g3 1400 falan olur kafan mı iyi senin

2400? Sen hangi siteden bakıyon kardeş?

Z2 SONY DİSB. FİYATI :http://www.btsony.com/asp/product/3626/Xperia-Z2-Cep-Telefonu-Beyaz 2.199

Z2 PARALEL İTHALAT FİYATI :http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z2_142150.html?utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=teklifli&v=1.49.4 1795 TL

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

G3 LG DİSB FİYATI :http://www.gold.com.tr/lg-g3-cep-telefonlari_ok83775056 2000 TL

G3 PARALEL İTHALAT FİYATI:http://www.bizdeuygun.com/LG-D850-G3-16GB_172461.html 1650 TL

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.