Şimdi Ara

Sony : Xperia Z2 yılın ilk yarısındaki amiral gemimiz olacak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    blackberry nin resimlerini payşalmışın htc one nin ön yüzünemi benzediği için paylaştın tam anlamadım ben biraz benzettimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploto

blackberry nin resimlerini payşalmışın htc one nin ön yüzünemi benzediği için paylaştın tam anlamadım ben biraz benzettimde

Evet benzediği için paylaştım

Htc'nin o tasarımla almadığı ödül kalmadı.

"Orjinal"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih meselesi 90 lı yılların sonundan 2000'nin sonlarına kadar piyasada nokia hakimiyeti varken durum bundan değişik değildi 40 serisi, 50 serisi, 60 serisi n serisi , e serisi vardı ve nokia cihaz pompalıyordu piyasaya paso telefoncuya gittiğinde 50 telefonun 45'i nokiaydı, bir tuş fazla yeni model bir özellik fazla yeni model şimdide samsung b.kunu cıkarıyor nokianın yaptığının aynını yapıyor , bir amiral gemi cıkartıyor milleti kendinden nefret ettiresiye kadar alternatif modellerini üretiyor ana modelin itibarını zedeliyor minisi, neo' su ,active'i,arka kapağı deri görünümlü plastik modeli,zoom'u,lite'ı vsvs ht c bir ara özendi tutmadı hatasını anladı normale döndü ivme yukarı doğru tırmanıyor sony stretejisini açıklamış yılda 2 amiral gemi üretecğiz diyor tutup tutmayacağını müşteri belirleyecek ama şu bir gerçekki sony'nin kasa kalitesi estetik ve albenisi htc one serisinden baska hıcbır cıhazda yok android ekosisteminde.Su ve ve toza dayanıklılığıda artısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Bizim Türkler çok akıllı ya ileri zekalı ya Sony bilmiyor yılda 1 telefon çıkarayım, satalım, övülelim.. Sizin hesabınıza göre Sony bugün stratejisini değiştirmiş olsa S5'in karşısında Z1 ile durmaya devam edecekti..

Yeni bir amiral çıkınca ne diye sizi rahatsız ediyor onu çözemiyorum.. Hadi fiyatı düşecek desek, Xperia Z'yi ben ilk çıktığı gün aldım bugün hala S4'den daha pahalı.

Sony'nin üst sınıf telefonlarının hiç birinde güncelleme sorunu yok ki, alt sınıflara da daha fazla yoğunluk vereceğini düşünüyorum bundan sonra, Sony zaten PC bölümünü kapatmış akıllı telefon piyasasına yöneleceğini söylemiş ne diye güncellemeyi elden bıraksın, aksine daha da sarılacak.

Siz en son donanımı istemiyormusunuz, istiyorsunuz, eee adamlarda üretiyor mi üretiyor. Nokta.

6 ayda bir amiral çıkar mı diyenler Samsung her Galaxy'den sonra Note sürmüyor mu piyasaya, sürüyor. Boyutları, sınıfı farklı olsa da sonuçta daha yüksek donanımlı bir Samsung geliyor.. Mesela ben Samsung tercih edecek kadar bunasam, niye S4 tercih edeyim Note 3 varken..

Bu açıklama geldiği için değil bu yazdıklarım 2 ay önce de aynı şeyi söylüyordum..

Bkz..

Cevap: Sony: "Xperia Z1, 2014'te de amiral gemimiz olarak devam edecek"

quote:

1 Ocak 2014; 21:58:09 Orijinalden alıntı: Illustrious.

Bunları haber diye sunuyorsunuz önümüze. Z1 2014'de de önemli cihazlarımızdan biri olacak diyorlar kısacası.

2 senede 1 amiral size mantıklı geliyor mu DH? Sizce inandırıcımı?

2014'de 2 amiral gelir. Rahat olun. Gerçi siz yinede rahat olmayın, olmazsınız da zaten söz konusu Sony ise. Amiralin üstüne amiral çıkarsa eleştrirsiniz, çıkarmasa yine eleştirirsiniz. Bunlar hep plastiğin yan etkileri..

Dediklerinize katılıyorum.

Ama şu ikide birde plastik telefon kullanan insanlara salak muamelesi yapmanız hiç hoş değil.

Ben One X+ kullanıyorum ve plastik telefonarın daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Tamam bazı insanlar bunu takmıyor ama benim gibi plastik telefonları daha uygun insanlarda var.

• duyguçiçek D kullanıcısına yanıt
    htc nin tasarımını bende beğeniyordum ama yazılım güncellemelerin de sicili vasat servisi, ve htc one nın aliminyum yekpara (tekparça) tasarımı tamirinin zor hatta imkansız olması beni korkutan noktalardan teknoseyirde izlemiştim ...mesele garanti kapsamı içinde eğer telefon bozulursa htc tamirin zor olduğu için değişim yapıyormuş inşallah bu gelen seride bunu çözerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploto

htc nin tasarımını bende beğeniyordum ama yazılım güncellemelerin de sicili vasat servisi, ve htc one nın aliminyum yekpara (tekparça) tasarımı tamirinin zor hatta imkansız olması beni korkutan noktalardan teknoseyirde izlemiştim ...mesele garanti kapsamı içinde eğer telefon bozulursa htc tamirin zor olduğu için değişim yapıyormuş inşallah bu gelen seride bunu çözerler

Htc son "One" serisine gayet hızlı destek veriyor.

Aynısını ondan önceki seri için söyleyemiyeceğim.

-Bir One X+ kullanıcısı ):

• Üreticilerin elinde hali hazırda daha üst medeller ve teknolojiler zaten var. Bunları dönemsel olarak akıllıca kullanabilmek önemli olan. Yani elinde iyisi varda bunu veriyor mantığı yanlış bir yaklaşım. Bu stratejiler belli bir çalışmanın eseri. Sonuçta işmerkezindeki bir aile şirketi değil, Sony, Samsung gibi firmalardan bahsediyoruz. Hadi yapalım diyerek bir işe başlamadıklarını da düşünmek gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: duyguçiçek

quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Bizim Türkler çok akıllı ya ileri zekalı ya Sony bilmiyor yılda 1 telefon çıkarayım, satalım, övülelim.. Sizin hesabınıza göre Sony bugün stratejisini değiştirmiş olsa S5'in karşısında Z1 ile durmaya devam edecekti..

Yeni bir amiral çıkınca ne diye sizi rahatsız ediyor onu çözemiyorum.. Hadi fiyatı düşecek desek, Xperia Z'yi ben ilk çıktığı gün aldım bugün hala S4'den daha pahalı.

Sony'nin üst sınıf telefonlarının hiç birinde güncelleme sorunu yok ki, alt sınıflara da daha fazla yoğunluk vereceğini düşünüyorum bundan sonra, Sony zaten PC bölümünü kapatmış akıllı telefon piyasasına yöneleceğini söylemiş ne diye güncellemeyi elden bıraksın, aksine daha da sarılacak.

Siz en son donanımı istemiyormusunuz, istiyorsunuz, eee adamlarda üretiyor mi üretiyor. Nokta.

6 ayda bir amiral çıkar mı diyenler Samsung her Galaxy'den sonra Note sürmüyor mu piyasaya, sürüyor. Boyutları, sınıfı farklı olsa da sonuçta daha yüksek donanımlı bir Samsung geliyor.. Mesela ben Samsung tercih edecek kadar bunasam, niye S4 tercih edeyim Note 3 varken..

Bu açıklama geldiği için değil bu yazdıklarım 2 ay önce de aynı şeyi söylüyordum..

Bkz..

Cevap: Sony: "Xperia Z1, 2014'te de amiral gemimiz olarak devam edecek"

quote:

1 Ocak 2014; 21:58:09 Orijinalden alıntı: Illustrious.

Bunları haber diye sunuyorsunuz önümüze. Z1 2014'de de önemli cihazlarımızdan biri olacak diyorlar kısacası.

2 senede 1 amiral size mantıklı geliyor mu DH? Sizce inandırıcımı?

2014'de 2 amiral gelir. Rahat olun. Gerçi siz yinede rahat olmayın, olmazsınız da zaten söz konusu Sony ise. Amiralin üstüne amiral çıkarsa eleştrirsiniz, çıkarmasa yine eleştirirsiniz. Bunlar hep plastiğin yan etkileri..

Dediklerinize katılıyorum.

Ama şu ikide birde plastik telefon kullanan insanlara salak muamelesi yapmanız hiç hoş değil.

Ben One X+ kullanıyorum ve plastik telefonarın daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Tamam bazı insanlar bunu takmıyor ama benim gibi plastik telefonları daha uygun insanlarda var.

Aaa lütfen ama, Nokia plastiği ayrı, HTC plastiği ayrı, Samsung'un plastiği apayrı.. Hepsinin bir kademesi var sonuçta..

• en fazla 3 ay sonra yeni bir amiral çıkarırlar..
  • Şirketler kendi çıkarlarından çok diger firmaların şatışlarını nasıl baltalarım diye ugrasıyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında bir teknoloji hastalığı desem yeridir.insan her evrede doyumsuzdur ne kadar verirsen fazlasını ister.firmalarda devamlı telefonlar çıkarıyorlar.birinin kaşı siyah birinin gözü ela sonuç ta telefon ama .. şimdilerde telefon değiştirenler çogu oyun oynamak için alıyor ..oyun firmaları ise oyunda ufak bir değişiklik yaparak telefonda bilmem kaç işlemci ve ram ihtiyacı var görüntüsü verirler .böylece sistem devam eder.ben dünyanın yeni çıkan en popüler olsun olmasın tüm oyunlarını oynarım düşünüyorumda telefonda olan bu zihniyet Allahtan bilgisayarda yok yoksa her yıl ekran kartı işlemci ram değiş dur.
  • Merhaba ben de Z1 almayı düşünüyordum ancak gelen yorumları incelediğinizde telefondaki problemler yeni bir modelin geleceğini zaten belli ediyordu.

Aynı şey samsung için de geçerli.

Z2 Türkiye'de satıldığında ilk alıp kullaanların yorumları okuyun telefonda ne gibi sorunlar var ona göre zaten yeni bir model gelip gelmeyeceği anlaşılır.

sony z1 de ekran, ses, fokuslama, ısınma gibi sorunlar olduğu yazılyordu.
    samsung ta da fokuslama , ısınma gibi sorunları olduğu yazılıyordu. samsunglarda bataryalarda çabuk bozulmalar olduğu bariz (samsung kullanan arkadaşlarımın çoğunda var o sorun)

ben sony z2 almayı düşünüyorum ancak telefon Türkiye'de satışa başladıktan bir kaç ay sonrası için düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarını okumam lazım :D

• bunlarında gözü açıldı, daha çıkışa geçmeden kendilerini bitirme niyetindeler geçen yıllar nekadar sallatıda oldukları unuttular hemen şımarıyorlar
  • Z2 alacaktım vazgeçtim. Zaten Türkiye'ye geç geliyor bi de geldikten 3 ay sonra Z3 çıkartacaklar.

Sony rx100 kompakt kameram var cihaz piyasaya çıkalı aylar geçti burada internetten zor buldum; ne biçim çalışıyor Sony Türkiye anlamıyorum.

• Z2 satışlarından pek umutlu değil amcam, 6 ay sonra başka telefon geleceğine göre Z2 anca 6 ay dayanır bu piyasada demiş

• gdervisoglu kullanıcısına yanıt
    xperia s de snapdragon s4 pro dual core işlemci kullanıldı. 1 gb ram ile geldi.

xperia z de snapdragon s4 pro quad core işlemci kullanıldı. 2 gb ram ile geldi.

xperia z1 de snapdragon 800 quad core işlemci kullanıldı. 2 gb ram ile geldi.

xperia z2 de ise snapdragon 801 quad core işlemci kullanıldı. 3 gb ram ile geldi.

daha iyisi var mı evet var?

xperia z3de ise snapdragon 805 quad core işlemci kullanılacak. yine muhtemelen 3 gb ram ile gelecek.

peki niye z2ye 805 işlemci koymazlar çünkü qualcomm 3. çeyrekte üreticilere 805 işlemcisini verecek.

Şu anda ise 801 işlemcisini veriyor üreticilere. sony eğer bu telefonu tanıtmasaydı; sgs5 ve htc one 2 (m8) modeli telefonlara karşı "outdated" eskimiş ürün olarak kalıacaktı. Biz her zaman en iyiyiz diyebilmek için bu hızda telefon çıkartmaya devam edecekler. Bi de Gionee, xiaomi gibi durmadan telefon çıkartan Çinli üreticilerle dünya genelinde rekabet edebilmek için.

Artık endüstri standartı 6-9 ay oldu. Buna herkes de alışmalı. Samsung'da da Nokia'da da LG'de de böyle. Sony de bunlara ayak uyduracak. Elbette mwc tanıtımından önce 2000 küsür lirayı z1'e veren adam üzülür. Ama bu saatten sonra artık herkes amiral gemisi çıkartma hızının böyle olacağını biliyor. Ayrıca üreticilerde on milyonlarca adet tek bir model üretmek yerine son modelden yana üretimi kaydırıyor; böylece hep yüksek fiyattan ama yeni, eskimemiş ürünleri satmış oluyor. hem karlılığını arttırıyor , hem de üretim fazlası stok sorunuyla uğraşmaktan kurtuluyor.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 2 Mart 2014; 23:33:58 >

• ANLAMADIM ADAM 1 YILDA İSTERSE 10 TANE ÇIKARSIN SİZDE YIL SONUNU BEKLEYİN KENDİNİZE HİTAP EDEN BEKLENTİLERİNİZE CEVAP VEREN MODELİ ALIN SENEYİ DÜŞÜNÜP YENİ ÇIKACAK TELEFON BENİMKİNDEN KAMERASI İYİ DİYE EKRANI BÜYÜK DİYE ALMAMAK OLMAZ ÇÜNKÜ TEKNOLOJİYİ YAKALAMAK MÜMKÜN DEĞİL

• nedir bu ya bi telefonu getırtemedıler türkiyeye almıcam sony en sonunda bu nedır ya biz bekleyelım onlar sadece acıklama yapsın

• Fazla paniklemeye gerek yok Z2'yi beğendiyseniz alın bence. Z3 çıkınca en fazla ne ekleyebilecekler ki ? İşlemciyi bir üst model yaparlar ( ki şuanki işlemci uzun süre için yeterli olacaktır).Bunun dışında ancak ekran çözünürlüğü artabilir ve tasarım değişebilir.Ram arttırmak gereksiz olur 3GB ram piyasada ki çoğu telefondan yüksek 4GB yaparlarsa pek faydası olmaz.Kamera zaten 4K çoğu kişinin 4K izlemek için donanımı bile yok.Ekranı IPS yaptılar.Şarj Z1'de bile gayet iyiydi.Bundan sonra da telefon çıkartma sıklıkları böyle devam edecek gibi gözüküyor sadece Sony için değil diğer markalar için de.Eğer her seferinde bir daha ki modelin çıkmasına az kaldı derseniz telefon alamazsınız.
  • Şaka bir yana Z3 ün lansmanına 2-3 ay kaldı. Şimdi ben beklemeyip ne yapayım !
    Taiwan'da Z2 çatır çatır satışa çıktı. Sanırım Sony temkinli bir şekilde satışa sundu.

Windowsphone adlı arkadaşım... sen muhteşem bir şekilde işin özüne girmişsin. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.