Şimdi Ara

Sony : Xperia Z2 yılın ilk yarısındaki amiral gemimiz olacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guncelleme verdigi surece istedigi kadar cikarsin. fiyatlar duser. mesela z3 ciksin fiyati dusun z2 alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman 6 ay daha bekler daha iyisini alırız. 6 ay sonra da aynı şey geçerli olacak Sony.

• Şahsen kullandığım s3 günümüz teknolojisindr eskimiş gibi gözükse de sırf bu tüketim çılgınlığı var diye gidip de s5 yada z2 alamam

Telefon şu anda benim işimi görüyor mu görüyor. O zaman zaten ben en iyi ürüne sahibim demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 Compact ın fıyatı 1500 un ustunde olmasında Ne yaparsanız yapın.
  • Bu sony ve htc ceolarini parayla alip taşla öldurmek lazim bunlar amiral gemi amiral gemi diyevfirmalarini zorla batiracak bunlar hala samsung galaxy s4 ü amiral gemisi zannediyor oysa hala samsung note serisinin rakibi yok note 3 ,5 aydir piyasada sorunlu touchwiz arayuzune ve plastik kasaya ragmen hala rakipsiz sony z ultra cikardi telefonda flaş yok htc one max cikardi gecen senenin işlemcisi var benim aklima bu ceolar kesin samsung bunlara para yediriyor

• Adamlar Iphone 6 çıkana kadar Z6 yetiştirme derdinde
  • Sony Xperia S-T-Z-Z1-Z2 modelleri arasında zaten hep 6 aylık döngü oldu nedir bu şaşırmalar anlamadım

Sizi bilmem ama şundan yanayım telefon piyasası bırakın 6 ayı 1 gün sonra karşımıza neler çıkartabiliyor hepimiz biliyoruz. 2009-2010'dan önce telefon piyasası bu kadar hızlı gelişmiyordu. Nokia ile 2MP kameralı telefon devrinde 5-6 yıl yaşadığımızı bilirim. 3-4 senede nasıl bu kadar hızlandık anlayabilmiş değilim kameralar 5MP'den 40MP'leri gördü 4 sene içerisinde , ekranları hiç konuşmuyorum bile S-Star(5233) ekranlarına bakar mutlu olurduk o ekrana gelme aşaması bile yılları bulmuştur belki de. Şimdi qHD , HD , FHD , QHD ekranları 4 sene içerisinde gördük. Seneler içerisinde 500mhz'i geçemeyen işlemciler 4 sene içerisinde çift - dört - sekiz çekirdekli işlemcilere hızla yerini bıraktı 2.5-3GHz'leri görür olduk. Yani uzun lafın kısası ne alırsanız alın aldığınızdan daha iyi olan bir ertesi gün çıkıyor yetişmenizin imkanı yok. Telefon almayı düşünen kişiler alacakları dönem hangi telefon hoşuna gidiyor , işini görüyor , hangisi bütçesine el veriyorsa onu alsın 2 sene kullansın aldıktan sonra da nefsini tutsun telefon hurda olana kadar , başka telefonlara da gözü dikmesin çünkü sonu gelmez.

• Z2'yi sat sen önce ondan sonra açıklama yap. Şimdi senin yüzünden millet z3 bekleyecek. Ben olsam kovardım bu herifi.

• gayet muazzam sony=kalite33z33z33
  • Bu eleştirilerin tek sebebi, bu markanın en iyisini ben kullanıyorum diyebilmek egosu. Siz egonuzu tatmin edin diye firma bir sene boyunca teknolojiyi yenilemeden bekleyecek değil. Z1 veya Z2'in bir üst modeli ile şuan yapamadığınız neyi yapacaksınız? Gidin iPhone alın 1 sene yenisi yok, hatta 2 senedebir kasa değişiyor, benimki S'li model diye de sallarsınız olur biter.

Firmalar global pazara yönelik üretim yapıyor, Türkiye için değil. Ortalama 200-300$ arası fiyatla taahhüt verip telefon alıyorlar ve yılın 365 günü taahhütü biten aboneler var ve rekabet için sürekli piyasada en üst düzey teknolojiyi kullanan telefon bulundurmak zorundalar

• Bence çok doğru bir strateji.
    Aynı isimle 10 çeşit telefon çıkarmaktansa (Elite, Active, Zoom, Plus, S805, s810 vs.)
    6 ayda bir yenilersin.
    Böylece kullanıcının kafası karışmaz.
  • Hetece çıkarınca pfff .s.s.s sony çıkarınca satış stratejisi xdxd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC 1 yıldır One'ı baş tacı yaptı. S5 tam fiyasko, xperia seriye takmışken ÇARE ONE 2'dir. Hem tasarım, hem malzeme, hem ses, hem performans hem stabilizasyon, hem en kaliteli ekran, hem de telefon değer kaybetmiyor. Bir kullanıcı daha ne ister?

• 1 yıl deyip 6 ayda bir çıkardılar. 6 ay diyorsa 3 ayda bir çıkarırlar :)

• Beni ilgilendirmiyor böyle şeyler. Ben telefon aldıktan sonra telefon artık ihtiyaçlarımı karşılamamaya başladığı zamana kadar hiç araştırmıyorum bile diğer telefonları. Yani haberim oluyor illa ki de şu an mesela ne z1 ne z2 ne s5 ne de başka bir şeye alıcı gözle bakmıyorum. Gündemden haberim olsun diye okuyorum. Ben 13 yaşımdan beri telefon kullanıyorum şimdi de 23 yaşındayım ve 4 telefon kullandım. Biri babamdan kalmaydı biri de çin malıydı üniversite 2de esas araştırıp kendim bir telefon buldum. Hatta buraya konu da açmıştım belki hatırlayanlar vardır. Xperia arc almıştım 2011 haziranda 2 sene kullandım o telefonu. Aslında hala da kullanılırdı hatta hala en sevdiğim ve bence en iyi tasarım o telefondadır ama iki sebep var değiştirmem de;

*Yoğun kullandığım için artık donanım yetersiz gelmeye başlamıştı
    *Uygulama geliştiricileri hep yeni telefonlara göre geliştiriyorlar uygulamaları

Danışıklı dövüş var aslında yani. Uygulama geliştiricileri de eski telefonları es geçiyorlar. Birçok kişi yaşar mesela bir oyuna güncelleme gelir ve güncellemeden sonra eskisi gibi güzel çalışmaz oyun. Sana telefonunu eski hissettirir. Günümüz çağında maalesef 2 yıllık bence telefon ömrü. Tabi yoğun kullanıyorsanız yoksa 5-6 sene belki daha fazla gider. Uygulama geliştiricileri de sürekli yeni telefonlara göre uygulama yaptığı için durum böyle maalesef.

Fakat şu an elimde xperia z var 2013 haziranda aldığım. İnanılmaz bir değişim olmazsa teknolojide 4-5 yıl gideceğini düşünüyorum. Bence herkes de böyle yapmalı. Sürekli yeni çıkanı almak yerine birkaç gözboyamaya kanmak yerine alınanı sonuna kadar kullanmak önemli. Parasını çıkarmalı telefon.

• Adamlar en azından söylüyor. Samsung gibi söylemeden 50 farklı cihaz çıkartmıyor. Bundan sonraki.telefonum kesinlikle sony veya htc olur.

• eskiden 200 milyar dolar piyasa değeri olon sony şu an 20 milyar dolarlara gerilemiş.bu zihniyetteki ceo başlarında olduğu sürece dahada eriyecektir.
    samsung amiral gemi işini tam rayına oturttu.galaxy s serisi ve note serisi ile her yıl 1 model çıkartıp malı götürüyor.
    geçmiş yılların fiyasko markası lg de akıllanıp samsungu taklit etmeye başladı.o da g serisi ve g pro serisiyle yılda 1 model yapmaya başladı.sonucu 1-2 yıl içerisinde göreceğiz.
  • z3 her yönüyle daha mükemmele doğru gidecek 64 bit işlemci, daha gelişmiş ekran gpu, daha ince çerçeveler,parmakizi sensörü,daha gelişmiş kamera donanımı,daha güçlü hoparlör,daha büyük batarya ve en az 2k ekran. z3ü sabırsızlıkla bekliyorum eylülde..
  • nedir bu hep en iyisi bende olacak hırsı ? saçmalıktan öte degıl. sanki z1 işinizi gormuyoda z2 nıye cıktı dıye aglıyorsunuz . peh
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    aynen bende iphone 6yı görmek istiyorum yalnız fikrim değişmez z3 alıcam büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.