Şimdi Ara

Sony xperia z3 almak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar ıphone 4 den beri Apple kullanıcısıyım 6 plus telefonumu parasını haketmediğini ve sorunların bitmediğini gördüğüm için satıp 5s kullanmaya devam ediyorum 5s i satıp artık uzun ömürlü kullanmak için telefon arıyorum z3 ve note 4 arasında kaldım ama z3 özellikle bakır rengi çok hoşuma gitti ama 2100 tl sony deki fiyatı Telefoncu 1900 istiyor aradaki fark nedendir acaba paralel ithalat durumu varsa normalinden eksiği nedir alınırmı ve z3 önerirmisiniz kullanıcılar olumlu olumsuz yönlerini anlatıp aydınlatırsa sevinirim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önermem.
    Bende M8 Z3 Note4 arasında çok düşnmüştüm note4 aldım.
    Z3 önermememin pek bi sebebi yok. Ama 1900tl ye distribütör garantili note4 bulunurken z3'e para kaptırıp 4 5 ay sonra yenisinin çıkışını izlemek saçma. Ve kullanmam deseniz bile Note serisini aldıktan sonra Spen hayatınıza siz farkında bile olmadan giriyor sonra bi bakmışsınızki kalemi kullanıyosunuz bazı şeyleri kalem ile daha pratik yapıyosunuz. Ve tabi bunun yanındada Z serisinin şıklığı var. Yinede son seçim sizin. Ben her ne kadar tasarım yönünden Z3'te aklım kalmış olsa bile bu ikisi arasından Note4 tavsiye ederim.
  • Samsung un genel olsak malzeme zayıflığı benim için başlıca sebep. İphone kısıtlamaları da Android e yönlendiriyor.
    Paralel cihazlardan korkmayınız, hangi firma garantisinde ve satan aracı firmaya dikkat ediniz.

Sony nin yetkili servisi TeleService de sıkıntılı bir firmadır. Sony dışındaki garantili ürünlerine de sıkıntı yaşatır. ( asus Laptop um rezil oldu ellerinde)

Son bir tavsiyem hepsiburada da z3 1800 lira, 100lira da finansbank puanı var, çeşitli kampanya ve indirimlerle birazcık daha düşürebilirsiniz fiyatını. Hepsiburadanin avantajı beğenmezseniz geri yollarsıniz, arıza durumunda da direkt kendilerine yollayabilirsiniz.

Kendi fikirlerim, takdir sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim http://www.ereyon.com.tr/urun/sony-xperia-z3.aspx sitesinden aldım ve gözün arkada kalmasın güvenilir muazzam bir sitedir ve benim burdan almamın en büyük nedeni SONY TÜRKİYE garantili olmasıdır sakın ama sakın ithalatçı firma garantisi altında telefon alma ha hepsiburada gibi kendini kanıtlamış büyük kurumsal şirketlerden alınabilir ona bir lafım yok. bende senin gibi NOTE4 ve Z3 arasında kalmıştım ama bir üstte yorum yapan arkadaş gibi malzeme kalitesizliği 1 yıl sonra şarj soketi sıkıntıları ve güncellememe sıkıntılarından dolayı SAMSUNG almadım etafıma da aldırtmıyorum samsung.

Soruların olursa Z3 ile ilgili cevaplarım aklına takılan bişi varsa sorabilirsin saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.