Şimdi Ara

SONY Xperia™ Z3 Compact Bilgilendirme | Root | TR FTF ROM (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
23
Favori
57.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

6.0.1 den 5.1.1 e geçeceğim yanılmıyorsam stamına modu olan en son rom buydu değil mi ?

merhaba,
    6.0.1 icin stamina modlu romlar mevcut :) bknz. link
    http://forum.xda-developers.com/z3-compact/development/rom-z5mx-rom7-5-0extended-battery-t3227763

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

6.0.1 den 5.1.1 e geçeceğim yanılmıyorsam stamına modu olan en son rom buydu değil mi ?

merhaba,
    6.0.1 icin stamina modlu romlar mevcut :) bknz. link
    http://forum.xda-developers.com/z3-compact/development/rom-z5mx-rom7-5-0extended-battery-t3227763

Türkçe değil mi rom ?

orjinal rom'dan güvenlik veya başka olumsuz bi açıdan sıkıntı çıkarır mı ? * Daha önce hep orjinal rom'ları flashladım ve bu konuda bilgisizim

* ayrıca çok merak ettiğim bi şey var , yukardan aşşağıya kaydırarak açtığımız üst menü bu romda var değil mi ? Yanlış görmüyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 18 Eylül 2016; 21:55:39 >

• Arkadaşlar telefona 5.1.1 yüklemeye çalışırken hiç açılmaz duruma geldi , Processing fota-reset.ta bunda kalıyor acaba nasıl telefonumu çalıştırabilirim artık eski halina bile razıyım :) Allah rızası için yardım.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764814 bunun gibi

Konu sahibi arkadaşı da çok rahatsız ettim sağolsun yardımcı olmaya çalışıyor ama birlikten belki kuvvet doğar

4 saatin sonunda yapabildim belki de tüm sorun dikkatsizliğimdi. Konu sahibi arkadaşın verdiği flashtool ile yapmadım o yüzdenmiş sorun.

Konu sahibine tekrardan çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rude. -- 2 Ekim 2016; 17:59:57 >

• arkadaşlar 7. adımda tıkanıyorum,flashlanabilir rom u indirmeme ragmen flashtool rom u görmüyor,devam edemiyorum 7. adımda...
  • Şuan en iyi rom hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bu marshmallow sürüme geçti yine telefon ama memnun değilim.Daha önce flash tool ile 5.1.1 sürüme geçmeye çalıştığımda her şey bitip telefon açılmaya çalıştığında sürekli hata verip açılmamıştı ve telefoncuya gidip yükletmek zorunda kalmıştım.
    Şimdi benim sorum şu an telefonda son sürüm yüklüyken 23.4.A.1.264 sürümü indiriyorum bunu flash tool ile yüklersem kolayca yüklenir mi? yoksa root falan başka işlemler de yapmam lazım mı? ( bu konulara biraz fransızım daha önce yapmış arkadaşların yardımına açığım)
  • 5.1 orjinal sürüm nereden bulabilirim? ilk sayfadaki link ölmüşte
  • quote:

Orijinalden alıntı: andezitt

5.1 orjinal sürüm nereden bulabilirim? ilk sayfadaki link ölmüşte

aynı Dertten ben de muzdaribim....

--> [FTF] D5803 4.4.4 23.0.1.A.5.77 TR <--
    [sertifika tarihi : 02.12.2014]

bana da 4.4.4 LAZIM
  • Selamlar. Konunun sadece baslarini okudum suan 6.0.1 yuklu rootlu 5.1.1 kullanmak istiyorum 4.4.4e indirip rootlamaya kadar anladim ama 4.4.4ten rootu kaldirmadan 5.1.1e gecmeyi anlamadim yardim eder misiniz?
    Edit: Ben açmadım ama bootloader kilidim açıkmış ne yapmalıyım 4.4.4e inip rootlasam sony uygulamaları gider mi? Acil bi cevaba ihtiyacım var 2 saat içinde evden ayrılıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfurkanyalcin -- 19 Temmuz 2017; 18:54:44 >
  • İstediğiniz ROM FTF olarak bende mevcut. Yeniden upload ediyorum. Bitince indirme linkini yayınlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

İstediğiniz ROM FTF olarak bende mevcut. Yeniden upload ediyorum. Bitince indirme linkini yayınlarım

• quote:

quote:

İstediğiniz ROM FTF olarak bende mevcut. Yeniden upload ediyorum. Bitince indirme linkini yayınlarım

eyvallah pirim eyvallah
    salaklık edip saklamamıştım artık arşvimde

• quote:

quote:

hocam çok çok teşekkür ederim...
    Bulamayınca Global indirdik, onda da Türkçe dil desteği varmış, ama link dursun elbet lazım olur. Hatta indireceğim :D

• slim rom 5.0 da kulaklık ses çıkış gücü bayağı artmış. bilseydim daha önce geçerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

slim rom 5.0 da kulaklık ses çıkış gücü bayağı artmış. bilseydim daha önce geçerdim

2. anakartımın üzerinde concept android 6.0 vardı...

Mx Player ses kademesi 20 (+20) idi ve farkı Aux çıkışında da fark etmiştim.

Şu an 4.4.4 yüklü 15 (+15) durumunda...

Slim rom' da neler farklı?
  • ironblood19 kullanıcısına yanıt
    Kademesinde değişme yok 15 kademe hâlâ, ses çıkışı fazla

• Arkadaşlar elimde kalan Z3c aksesuarlarını satıyorum. Özellikle şeffaf yada siyah karbon kaplamayı öneririm.

https://m.facebook.com/groups/382959452041063?view=permalink&id=429636860706655

• z3 compactın ekranını nerden bulabilirim, aliexpress den alıp kullanan var mı? yada çıkma sağlam ekran satan var mı?
  • 450 TL ye temiz z3c buldum arkadaşlar alınır mi? Garantisi yok.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.